Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm cnm ben sıkılma diye söledim sadece![]()
efendim cnmjuliaaaaaaaaaaa![]()
Teşekkür ederim fıstığımm ..
geldım geldım. Nasılsın bakalım şimdi kesin bi tarih yokmuymus ?hg ben bu gece bi hayli yalnız kaldım ha![]()
geldım geldım. Nasılsın bakalım şimdi kesin bi tarih yokmuymus ?
ay yok be cagla çok tatsızım...netten konuşurken tatsız çıktık sora aradı beni tatsız kapattık telefonu huzursuzum işte ooff
Anlıyorum cnm uzme kendını hem uyanır uyanmaz telde emınımkı haledersnz ne zman gelıcekms ne sıklkta gdyor cnm?
valla uyumicam onu ben uyandırıcam telefonla...valla belli olmuyor canım ya bu yıl 4 .gidişi gittimide en fazla 2 ay kalıo
Kaçta uyanır cnm çok fazla yorma kendını ben de dun helak oldum askerımn görevı btene kadar bekledım ama bekledgıme değdi sesını duydum sonra uykuya gömüldüm. Anladım cnm inş bu sefer daha geç gıder ama erken gelır
8 de uyanıyor...bu iş biterde gelirse yeniden iş alana kadar gitmicek allahtan
anldm cnm hasretlk çok zor![]()
Canım ben normalde de gec yatardım ama bu kadar gec yatmazdım tabi nişanlım askere gıtdıkten sonra genelde sabah 7 gb kalkar ılk zamanlar cep tel kullanmıyorduk ankisörden arıyordu o saatlere kadar oturup nişanlımın aramasını beklerdim artık tamamen kıdemlı oldugu ıcın erken kalkmıyor fakat arada görevı oluyor nöbetı oluyor yanı anlıycagın gec yatmaya cok alıştım ama kpss kursum baslıycak kasımda sonrada askerım gelıcek allahın iznyle kk da daha az durablcem malesef ama az dedıgımı yınede çoktur benımeskisinden daha az diyeyim... Sabahları kalkamam dıye öğle olan kursa yazıldım ama yınede daha erken yatmam şart