• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

Dolmacım hayırdıır ne oldunuz?

masalım gelmiş:16::16::16: canım ya nolsun konuştuk biraz tatsızlık oldu tatsız kapattık msnleri sora aradı seni seviyorum dedi soğuk konuştuk kapattık içimde tuttu uyuyamıyorum onun uyanmasını beklicem aricam güne iyi başlasın

of canım ya bünyen alıştı demekki..benimde kendimi toparlamam lazım pazartesi işe başlicam ki hiç istemiorum ama bu işi bakalım nasıl düzene giricem püffh

Belki zamnla seversın cnm işini... Ben de 3 ay önce özel sektöre bir adım atdım hemde seve seve fakat öyle olmadı tam tersi oldu berbat bır yerdi.

Belki zamnla seversın cnm işini... Ben de 3 ay önce özel sektöre bir adım atdım hemde seve seve fakat öyle olmadı tam tersi oldu berbat bır yerdi.

öf ne bilim pek bi isteksiz gidicem hayırlısı olsun bakalım neler olacak

masalım gelmiş:16::16::16: canım ya nolsun konuştuk biraz tatsızlık oldu tatsız kapattık msnleri sora aradı seni seviyorum dedi soğuk konuştuk kapattık içimde tuttu uyuyamıyorum onun uyanmasını beklicem aricam güne iyi başlasın

Geldim dolmacım.
Uyuyacağım ama uyuyamıyorum.
Çok da uykum var.
Midem ağrıyor.
Hiç tadım yok benim de.

Geldim dolmacım.
Uyuyacağım ama uyuyamıyorum.
Çok da uykum var.
Midem ağrıyor.
Hiç tadım yok benim de.

aa niye ki ? ne yedinde dokundu üşüttünmü acaba ki? senin tatsızlığın midenden mi uykusuzlluğundan mı yoksa başka bişi mi var

aa niye ki ? ne yedinde dokundu üşüttünmü acaba ki? senin tatsızlığın midenden mi uykusuzlluğundan mı yoksa başka bişi mi var

Ne bulursam yedim bugün.
Canım çok sıkılıyordu.
Aslında bir şey yoktu tatlım ama ne oldu anlamadım.
Midem sıkıntıdan sanırım.
Uyuyamıyorum sinir oldum.
İçimde de sıkıntı ne biliyim ya.

Ne bulursam yedim bugün.
Canım çok sıkılıyordu.
Aslında bir şey yoktu tatlım ama ne oldu anlamadım.
Midem sıkıntıdan sanırım.
Uyuyamıyorum sinir oldum.
İçimde de sıkıntı ne biliyim ya.

hayır olsun...bende de mevcut o sıkıntı ...benim sıkıntım sebepsiz deil gerçi sayabilecek çok gerekçem var ama..çalışmaların nasıl gidio peki

hayır olsun...bende de mevcut o sıkıntı ...benim sıkıntım sebepsiz deil gerçi sayabilecek çok gerekçem var ama..çalışmaların nasıl gidio peki

Bugün hiç çalışmadım.
Gece telefonla konuştuk hep.
Yarın inşallah çalışırım.
Sen ne yaptın bugün evi hallettin mi?
Biz de temmuzdan itibaren beraberiz inşallah.

Bugün hiç çalışmadım.
Gece telefonla konuştuk hep.
Yarın inşallah çalışırım.
Sen ne yaptın bugün evi hallettin mi?
Biz de temmuzdan itibaren beraberiz inşallah.

çok çalıştın zaten yorma kendini ara vermiş oldun...evi hallettim sorun yok ..bide salı gelicek diodum ya gelmeme durumuda varmış..

çok çalıştın zaten yorma kendini ara vermiş oldun...evi hallettim sorun yok ..bide salı gelicek diodum ya gelmeme durumuda varmış..

Aynen öyle.
Yarın çalışırım inşallah tekrar.
Ohh iyi olmuş ev.
İşteki aksiliklerden dolayı mı ?
Zamanı belli mi peki ?

Aynen öyle.
Yarın çalışırım inşallah tekrar.
Ohh iyi olmuş ev.
İşteki aksiliklerden dolayı mı ?
Zamanı belli mi peki ?

çokta yormadan çalış ..hem çalış çalış nereye kadar :31: ah ev işi rahatlattı beni ...malesef işten dolayı canım, zaman veremiorum sana artık diyo verdiğim zaman olmadığında üzülüosun dio:43:

çokta yormadan çalış ..hem çalış çalış nereye kadar :31: ah ev işi rahatlattı beni ...malesef işten dolayı canım, zaman veremiorum sana artık diyo verdiğim zaman olmadığında üzülüosun dio:43:

Dün ilk çalışmamdı zaten.
Kendimi çalışmaya vermek rahatlatıyor.
Yarın da temizlik olayına girer sonra çalışırım diyorum ama bakalım.

Haklı tatlım, o da hiç istemiyordur eminim ama elinde değil ki.
Bu son olaylarla alakası var mı işinin ertelenmesinin.

Dün ilk çalışmamdı zaten.
Kendimi çalışmaya vermek rahatlatıyor.
Yarın da temizlik olayına girer sonra çalışırım diyorum ama bakalım.

Haklı tatlım, o da hiç istemiyordur eminim ama elinde değil ki.
Bu son olaylarla alakası var mı işinin ertelenmesinin.

sen ne için açlışıosun bölüm değiştiricem diodun onlamı alakalı? valla benimkinin işi zor son olaylarlada alakası varmı yok mu bilmiorum ama o geleceği zaman çok tedirgin olucam çatışmaların olduğu yerden geçicek:14::25:

sen ne için açlışıosun bölüm değiştiricem diodun onlamı alakalı? valla benimkinin işi zor son olaylarlada alakası varmı yok mu bilmiorum ama o geleceği zaman çok tedirgin olucam çatışmaların olduğu yerden geçicek:14::25:

Şimdi vizeler için çalışıyorum ama bölüm değiştirmeyeceğim dolmacım.
Üniversite değiştireceğim.
Benimkinin tayini nereye çıkarsa oraya gideceğim ben de.
Olmuyor bu ayrılık.
Hoş şimdiki üniversitemden çok düşük olacak puanı sorun yok çalışmasam da olur ama çalışayım rahatlatır diyorum.

Şimdi gördüm 1400 okk militanı öldürülmüş eğer doğruysa.
Belki de biraz ertelenmesi iyi olmuştur dolmacım şu çatışmalar durulur o zamana daha güvenli olur.

Back