Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

geçmişi pek okuyamadım ama sanırsam evli olan arkadaşlarda var topikte evlenince dahamı kolay oluyor birşeyler daha zormu yoksa uzaklık off bugünlerde aramız soğudu normalde kavga olmaz sorun yaşamamama o tez yazıyor ben ise çok nemrut davrandım bide sorun yok gibi ama fırtına öncesi sesizlik gibi heran cadılık yapabilirim gibi geliyor

bizde kagit üzerinde evliyiz dügüne az kaldi ama hala çocuk gibi tartisiyoruz mesaj atmadi geç yazdi ilgilenmedi falan filan

bende nerde bu zilli diyordum
burdayım kiiiiiii
giz aramıza hoşgeldin cnm
küsme sende bir ol bizle sensiz olmaz
küsmedim küsmedim şaka yapıoyorum :2::2:

evet süper bizim topiğimiz kızlar

ya hadi bana yardım edin kızlar benim adam salı günü gelicek onu nasıl karşılayayım sizce

bizde kagit üzerinde evliyiz dügüne az kaldi ama hala çocuk gibi tartisiyoruz mesaj atmadi geç yazdi ilgilenmedi falan filan

onu o bana diyor neredesn neden sölemedin neden msjlar geç geliyor felan filan sorun eder böyle şeyleri, bugünlerde herzamanki gibi ilgili ama hep plastaysın ve ödev ben anlamıyorum her aradğnda oyun sesi duyuyorum hemen kısa kesiyorum kapattrıyorum telefonu anlıyormudur acaba bide saygı bence bu bırakıcaksın o oyunu ben yapsam kızar benmi abartıyorum evde oturuyo ünide dışarıya çıkmıyo bazen çokmu görüyorum diyorum ama anlamıyorum

evet cnm evli olanlar da var
hakaten nereye kayboldun
burdayım kız bnm geyik topiğim de var yaaa arada oraya da bakıorum
ara sıra kaçıyon he culii otur bakim
kaçmıom kiii cnmmm :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…