- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
ay yok cnm hiç bi foruma koyma diye tembih etti olmasa özelden atarm sana![]()
banada fikir olur canım şimdiden allah mesut etsin balımm
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay yok cnm hiç bi foruma koyma diye tembih etti olmasa özelden atarm sana![]()
vur tokmaa kafasınaüzmesin seni bak
anladım canım sevdiğiniz bir filmi izleyin işte saçını sar değişik bir şeyler giy daha önce görmedikleri olsun eminim güzel yemek yapıyorsundur bence yemekle bile mutlu olur ki sevdiği kişinin elinde yiyecek
benim sevdiceğim ne zaman geliyor olsa hemen kendime yeni cicler alırım hergün saçımı sardığım için onla buluşmamda fön çektiririm çok cici bir şekilde çıkarım karşısına
ben çok memnunum cnmmm bnm 80tl ye aldığımdan daha güzel diyebilirim vallaaiyimiki ama iyimiş fiyatı
valla ben yeni boyadım keyfime diyecek yok![]()
en fazla 1 saat daha beklerim baktm yazmiyo çekecegi var benden
ben çok memnunum cnmmm bnm 80tl ye aldığımdan daha güzel diyebilirim vallaa
ben boyamıorum saçımı cnmmm koyu kestane siyaha yakın bnm saçım ve çok parlak o yüzden hiç boyamıorum![]()
ben çok memnunum cnmmm bnm 80tl ye aldığımdan daha güzel diyebilirim vallaa
ben boyamıorum saçımı cnmmm koyu kestane siyaha yakın bnm saçım ve çok parlak o yüzden hiç boyamıorum![]()
evet çektir azcık hatasını anlasın oda ama ben öle yapıyorum tıpış tıpış geliyo :26::26:
dünden sonra o kadar iyiydi ki yüz verince böyle oluyo
ay kızlar eksik kaldım konuşmalarınıza benimki aradı canı çok sıkkındı ooff moralim bozuldu ya
bende dokunmuorum bnm ki de boyatmamı istemi zaten cnmsen sanslısın canım öyleyse bırak dokunma yıpranmasın![]()
ay kızlar eksik kaldım konuşmalarınıza benimki aradı canı çok sıkkındı ooff moralim bozuldu ya
bir şeye sıkılmıştır canım belki sende sıkma canını
evet iş arkadaşıyla kavga etmiş bide sıkılıyormuş dayanamıyorum artık diyo
düzeltirler konuşup canım sonuçta yüz yüze bakıyorlardır
ay yok adam zaten mal benimkide sinirli ona üzülmedim ben sadece onun canının sıkılmış olmasına moralinin bozuk olmasına üzüldüm![]()
ya yapma böle ama üzülme ühüüü![]()
ya boşuna geçio zamanımız böyle üzülerek ve ayrı kalarak yazık değil mi bizlere hayat kısa ama biz birbirimizi yaşayamıyoruz oooooofffffff![]()
onunda kafasını dağıt konuş ortamı yumuşat barim canım
bende öyle yaptım konuşurken onu rahatlatmaya çalıştım şirinlik yaptım ne kadar fayda etti bilemedim ama![]()