Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

bestdream evlenmeyimi bekliyorsun kavuşmak için aynı şehirdemisiniz siz

biberdolma eğer istanbuldaysan güzel yerlere götürebilirsin akşam gezmesine yada evde sevdiği yemekleri yapar onu beklersin

aaa bence bu konularda iyi olmalısın canım...ben yapa yapa tükettim aklıma bişi gelmio onedenle danışıom size:1::1::1:

ben bugün maşa yaptım saçıma çok seviorum maşalamayı :12::12: siyah da göz makyajı rimel şeftali tonlarında ruj ve allık lokum lokum oluo :12::12:

bestdream evlenmeyimi bekliyorsun kavuşmak için aynı şehirdemisiniz siz

biberdolma eğer istanbuldaysan güzel yerlere götürebilirsin akşam gezmesine yada evde sevdiği yemekleri yapar onu beklersin

canım ankaradayız malesef ama gezilecek yer yok evimiz yetio bize :D:1::1:

hu huuuuuuuuuuuuuuuu sen varya bilion bu işi ha ..ama bizimki saç konusunda uzun saç sevio benim saçlada çok uzun deil kestirsem kısalıcak ama model verebilirim haklısın

cnm modelin böle olsunnnn gene uzun olsun bnm ki de uzun saç sevioooo :16::16:

maşam yok bende gazeteyle sararım o gelmeden :52:

yakın olsaaa ben sana verirdim maşamı cnm bak philipsde indirim var maşam bozulmuştu bnm 27 tl ye aldım maşamı çok da memnunum cnm alabilirsen al istersen sende :38::38:

benimkide pek bi romantiğe geçti..kızlar. sensiz olamam ben ya dizimin dibinden ayrılma yazmışşşşşş:84::84::84::84:

canım ankaradayız malesef ama gezilecek yer yok evimiz yetio bize :D:1::1:

anladım canım sevdiğiniz bir filmi izleyin işte saçını sar değişik bir şeyler giy daha önce görmedikleri olsun eminim güzel yemek yapıyorsundur bence yemekle bile mutlu olur ki sevdiği kişinin elinde yiyecek

benim sevdiceğim ne zaman geliyor olsa hemen kendime yeni cicler alırım hergün saçımı sardığım için onla buluşmamda fön çektiririm çok cici bir şekilde çıkarım karşısına

Back