Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben bu konularda hiç iyi degilim o yuzden yardm edemicem![]()
aaa bence bu konularda iyi olmalısın canım...ben yapa yapa tükettim aklıma bişi gelmio onedenle danışıom size![]()
ben bugün maşa yaptım saçıma çok seviorum maşalamayısiyah da göz makyajı rimel şeftali tonlarında ruj ve allık lokum lokum oluo
![]()
bestdream evlenmeyimi bekliyorsun kavuşmak için aynı şehirdemisiniz siz
biberdolma eğer istanbuldaysan güzel yerlere götürebilirsin akşam gezmesine yada evde sevdiği yemekleri yapar onu beklersin
hu huuuuuuuuuuuuuuuu sen varya bilion bu işi ha ..ama bizimki saç konusunda uzun saç sevio benim saçlada çok uzun deil kestirsem kısalıcak ama model verebilirim haklısın
ben bugün maşa yaptım saçıma çok seviorum maşalamayısiyah da göz makyajı rimel şeftali tonlarında ruj ve allık lokum lokum oluo
![]()
bestdream evlenmeyimi bekliyorsun kavuşmak için aynı şehirdemisiniz siz
maşam yok bende gazeteyle sararım o gelmeden![]()
canım ankaradayız malesef ama gezilecek yer yok evimiz yetio bize![]()
canım ankaradayız malesef ama gezilecek yer yok evimiz yetio bize![]()
evet cnm nikah yapldi dügünü bekliyoruz simdi zaten 1 ay kaldi, farkli sehirdeyiz malesef
benimkide pek bi romantiğe geçti..kızlar. sensiz olamam ben ya dizimin dibinden ayrılma yazmışşşşşş:84::84::84::84:
sana da yakışır fıstığım![]()
burayada resim atarsın canım merak ederimm ben valla:18::18:
kiyamam ya ne güzel isde bak ben bekliyorum hala bi özür mesaji yazmadi
yakın olsaaa ben sana verirdim maşamı cnm bak philipsde indirim var maşam bozulmuştu bnm 27 tl ye aldım maşamı çok da memnunum cnm alabilirsen al istersen sende![]()