Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

inat etme canım...bak eşim bana en çok hangi konuda kızar bilio musun.? bana kızıosan tepkilerinle triplerinle deil benimle konuşarak bana ifade etki bende bileyim ona göre davranayım der..sende bunu yapmaktan çekinme...neden kkızdığını ona söylemelisin bence anlamamıştır belkide

hayir biliyor, "hastayim ilgi bekliyorum" yazdim daha ne dicem :19:

ayyyy görmedim şekerim...nasılsın :3:
ben görünmeyecek kızmıyım kız :9::9:
kızlar ben özlemden bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum. yüzünü hatırladığımda ansızın gözleri doluyor... çok özlüyorum, dayanmak zor...
ahh cnm bnm yaa öncelikle aramıza hoşgeldinnnn çok zor cnm yaaa çok :31::31:
bende çok özledim aşkımııııııııııııııı:43::43::43::43:

:(:( bende aynı dertten muzdaribim kızlar ya biz 2 sene aynı okulda okuduk okul bıtti o baska sehır ben baska sehır ama memleketım oldugundan sende ıkı kez falan geldım bı sende ole gectı sımdıde ıkıncı unıverste okucak ve baska sehre gıdıyo napıcam benn :( cok ozluyorum onu ayrıca baska bı ortamm korkularım varr ya ılgısızlsrse ya kızlar yaklasırsa ya benımle eskısı kadar ılegılenemezse ya gorusemezsek cok uzun sure dıyo bu yuzden memurluk sınavlarına hazrlanıyorum ama dedıgım gıbı artık cok yoruldum 3 sene daha nasıl hasret cekıcem memur olsam sık sık gıderım ozaman takmamda :(:( 3 senedir birlikteyiz buarada
pink cnm aramıza hoşgeldin :24::24::24:
ay kızlar annem ne derdi hep biliomusunuz iki göğsünün arası uzak olan sevdiğinden uzak olur derdi :1::1::1::1::1::1::1: Benim öyle valla öyle dolgulu bitişik göğüslerim yokki sevdiğim olsa yanımda ahahaha:1::1::1::1:
ay çok alemsin kız :23::23:
benimkilerde öle. :( walla doğru uzakta ya :( ühühhühüü
sende aramıza hoşgeldin cnm :6::6:
ay ne kadar çokuz anacım
sorma dolmacım yaaaa bi dünya sevgilisinden ayrı insan varmış :36::36:
bilmiyorum hasta oldugum için daha hassas oldum bugün, özür mesaji yazmadan konusmycam :19:

en azindan surdayim sunu yapiyorum dese anlicam
kız naz yapma :52::52:

ay ne çok yazışmışsınız yaaaa bi saattir geçmişi okuyorum kızlar :54::54:

Bence daha çok nedeni onunla zaman geçirme isteğin.
Ama o yokken sana çok iyi gelecektir.
İşi neden istemiyorsun ?
kendi alanın değil mi ?
ben çok isterdim danışmanlık yapmak.

ya alanım değil bide danışmanlıkta öyle bildiğimiz gerçek anlamda danışmanlık deil meslekleri bile değiştirmişler...telefonla tespit yapıcaz okuyan öğrenci bulucaz püfff

çok bunaldııııııııııııııııııım kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin bir olalııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

çok bunaldııııııııııııııııııım kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelin bir olalııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmm

ya alanım değil bide danışmanlıkta öyle bildiğimiz gerçek anlamda danışmanlık deil meslekleri bile değiştirmişler...telefonla tespit yapıcaz okuyan öğrenci bulucaz püfff

Anladım.
Peki başka bir iş bulana kadar çalışmasan olmaz mı?

bellide olmaz ham diye yerim kız :56::56::56::1: kızlar boşverin dertleri atın bi kenara hoppaaaaaaaaaa:35::35::35::35::35:

Ohh ohh moral geldi.
iyiyim, iyisin, iyiyiz.
İyi olacağız bee ..

işte böle canım hah şöyle :1::1:

Artık iyi olacağım kararlıyım.
Unutunca hatırlatın bana olur muu ?

Anladım.
Peki başka bir iş bulana kadar çalışmasan olmaz mı?

olur aslında ama biraz borcumuz var onları hafifletmek benim amacım benimkinede yük olsun istemiorum

Ama seni böyle üzecekse boşver, o gidene kadar başka bir iş bakarsın.
İçine siner ne güzel.
Yok içimde kalmasın dersen dene beğenmezsen boşver dersin.
Yeterki mutlu ol.

:) anlasildi :)

ben daha 20 dakika oluyor konusmayi bitireli :)

o yüzden simdilik bi sorun yokta, böyle okuyunca da hemen özlem basliyo...

Ama seni böyle üzecekse boşver, o gidene kadar başka bir iş bakarsın.
İçine siner ne güzel.
Yok içimde kalmasın dersen dene beğenmezsen boşver dersin.
Yeterki mutlu ol.

evet bende en azından bir ay denerim diyorum zaten pazartesi başlicam soraki hafta tatile giriorum mecburen memlekete gidicez...1 ay çalışıp paramı alır çıkarım diorum

Back