- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
ama bilemiorum ki![]()
![KK43 :43: :43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama bilemiorum ki![]()
culii nereye gittin kz![]()
ben öyle istiyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
geçmişi pek okuyamadım ama sanırsam evli olan arkadaşlarda var topikte evlenince dahamı kolay oluyor birşeyler daha zormu yoksa uzaklık off bugünlerde aramız soğudu normalde kavga olmaz sorun yaşamamama o tez yazıyor ben ise çok nemrut davrandım bide sorun yok gibi ama fırtına öncesi sesizlik gibi heran cadılık yapabilirim gibi geliyor![]()
burdayım kiiiiiiibende nerde bu zilli diyordum![]()
giz aramıza hoşgeldin cnmmerhaba kızlar benimde sevdiceğim uzakta biz 1 sene beraber okuduk benim okul bitti o 3 senedir okuyor ilişkimiz 4 yıllık ama yazın hariç tüm kış ayda 1 hafta görüşüyoruz çok özlüyorum bazen haftalarca göremiyorum bu sene uzatmasydı 2011 de bitmişti hedef 2012 haziran o güne kadar sayıyorum ama ağustostoda asker olcak kısmetse anlıycağınız ben daha çok beklerim.
küsmedim küsmedim şaka yapıoyorum :2::2:küsme sende bir ol bizle sensiz olmaz![]()
sonsuzask55 bestdream+ duyguunver julia__ seevgi biberdolma eski_bir_masal giz08 mahiemine acemisirine yine maşallahı var kızlar topişimizim![]()
geçmişi pek okuyamadım ama sanırsam evli olan arkadaşlarda var topikte evlenince dahamı kolay oluyor birşeyler daha zormu yoksa uzaklık off bugünlerde aramız soğudu normalde kavga olmaz sorun yaşamamama o tez yazıyor ben ise çok nemrut davrandım bide sorun yok gibi ama fırtına öncesi sesizlik gibi heran cadılık yapabilirim gibi geliyor[/QUO evvah evvah
![]()
burdayım kiiiiiii
giz aramıza hoşgeldin cnm
küsmedim küsmedim şaka yapıoyorum :2::2:
evet süper bizim topiğimiz kızlar![]()
bizde kagit üzerinde evliyiz dügüne az kaldi ama hala çocuk gibi tartisiyoruz mesaj atmadi geç yazdi ilgilenmedi falan filan![]()
bizde kagit üzerinde evliyiz dügüne az kaldi ama hala çocuk gibi tartisiyoruz mesaj atmadi geç yazdi ilgilenmedi falan filan![]()
ya hadi bana yardım edin kızlar benim adam salı günü gelicek onu nasıl karşılayayım sizce
evet cnm evli olanlar da vargeçmişi pek okuyamadım ama sanırsam evli olan arkadaşlarda var topikte evlenince dahamı kolay oluyor birşeyler daha zormu yoksa uzaklık off bugünlerde aramız soğudu normalde kavga olmaz sorun yaşamamama o tez yazıyor ben ise çok nemrut davrandım bide sorun yok gibi ama fırtına öncesi sesizlik gibi heran cadılık yapabilirim gibi geliyor![]()
burdayım kız bnm geyik topiğim de var yaaa arada oraya da bakıorumhakaten nereye kayboldun
kaçmıom kiii cnmmm :26::26:ara sıra kaçıyon he culiiotur bakim
![]()
amanın evliliktede oluyormu mesaj geç geldi yok gelmedi fln kız![]()
romantik bişeyler yap şaşırt![]()
baskalarini bilmiyorum ama oluyo bizdeokudun dimi yazdm buraya dün nasil güzeldiii
![]()
![]()
ya hadi bana yardım edin kızlar benim adam salı günü gelicek onu nasıl karşılayayım sizce
cnm ben bu konularda hiç iyi degilim o yuzden yardm edemicem![]()