Sevgilisi Uzakta Olanların Sohbet Alanı ....

geçmişi pek okuyamadım ama sanırsam evli olan arkadaşlarda var topikte evlenince dahamı kolay oluyor birşeyler daha zormu yoksa uzaklık off bugünlerde aramız soğudu normalde kavga olmaz sorun yaşamamama o tez yazıyor ben ise çok nemrut davrandım bide sorun yok gibi ama fırtına öncesi sesizlik gibi heran cadılık yapabilirim gibi geliyor :52::52::52:

geçmişi pek okuyamadım ama sanırsam evli olan arkadaşlarda var topikte evlenince dahamı kolay oluyor birşeyler daha zormu yoksa uzaklık off bugünlerde aramız soğudu normalde kavga olmaz sorun yaşamamama o tez yazıyor ben ise çok nemrut davrandım bide sorun yok gibi ama fırtına öncesi sesizlik gibi heran cadılık yapabilirim gibi geliyor :52::52::52:

bizde kagit üzerinde evliyiz dügüne az kaldi ama hala çocuk gibi tartisiyoruz mesaj atmadi geç yazdi ilgilenmedi falan filan :1:

bende nerde bu zilli diyordum :33::33::33::33::33:
burdayım kiiiiiii :33::33:
merhaba kızlar benimde sevdiceğim uzakta biz 1 sene beraber okuduk benim okul bitti o 3 senedir okuyor ilişkimiz 4 yıllık ama yazın hariç tüm kış ayda 1 hafta görüşüyoruz çok özlüyorum bazen haftalarca göremiyorum bu sene uzatmasydı 2011 de bitmişti hedef 2012 haziran o güne kadar sayıyorum ama ağustostoda asker olcak kısmetse anlıycağınız ben daha çok beklerim.
giz aramıza hoşgeldin cnm :3::3:
küsme sende bir ol bizle sensiz olmaz :52:
küsmedim küsmedim şaka yapıoyorum :2::2:
sonsuzask55 bestdream+ duyguunver julia__ seevgi biberdolma eski_bir_masal giz08 mahiemine acemisirine yine maşallahı var kızlar topişimizim:62::62::62:

evet süper bizim topiğimiz kızlar :23::23:

geçmişi pek okuyamadım ama sanırsam evli olan arkadaşlarda var topikte evlenince dahamı kolay oluyor birşeyler daha zormu yoksa uzaklık off bugünlerde aramız soğudu normalde kavga olmaz sorun yaşamamama o tez yazıyor ben ise çok nemrut davrandım bide sorun yok gibi ama fırtına öncesi sesizlik gibi heran cadılık yapabilirim gibi geliyor :52::52::52:[/QUO evvah evvah :10::10::10:

ya hadi bana yardım edin kızlar benim adam salı günü gelicek onu nasıl karşılayayım sizce

bizde kagit üzerinde evliyiz dügüne az kaldi ama hala çocuk gibi tartisiyoruz mesaj atmadi geç yazdi ilgilenmedi falan filan :1:

onu o bana diyor neredesn neden sölemedin neden msjlar geç geliyor felan filan sorun eder böyle şeyleri, bugünlerde herzamanki gibi ilgili ama hep plastaysın ve ödev ben anlamıyorum her aradğnda oyun sesi duyuyorum hemen kısa kesiyorum kapattrıyorum telefonu anlıyormudur acaba bide saygı bence bu bırakıcaksın o oyunu ben yapsam kızar benmi abartıyorum evde oturuyo ünide dışarıya çıkmıyo bazen çokmu görüyorum diyorum ama anlamıyorum

evet cnm evli olanlar da var :16::16:
hakaten nereye kayboldun
burdayım kız bnm geyik topiğim de var yaaa arada oraya da bakıorum :16::16:
ara sıra kaçıyon he culii :47::47::47: otur bakim :37:
kaçmıom kiii cnmmm :26::26:

ya hadi bana yardım edin kızlar benim adam salı günü gelicek onu nasıl karşılayayım sizce

bence saç modelini değiştir cnm

$32.jpg

böle bişiii düşünürmüsün cnm :16::16:

Back