sevgilisi terk edip de geri dönenler, tecrübelerinize ihtiyacım var.

benim ilk ilişkimdi ve ona yalvarmış olmam benim için acı bir tecrübe oldu benimki yine dönmeyebilirdi çünkü çok net bir şekilde bitirmişti. sizinkisi gibi düşünelim vs dememişti
Bende malesef ilk defa yaşadım bu yalvarma olayını ve tecrübe ettim. Kesin dönmez denilen dönüyor bazen döner dediğin dönmüyor belli olmuyor yani. Ama siz beklemeyin. Bu tavsiyeleri benim vermem çok saçma çünkü bende uygulamakta zorlanıyorum ama önümüze bakmamız lazım. Onlar hayatlarına devam ediyor, bizde edeceğiz hemde en güzel şekilde inşallah. Allah iyi insanlar çıkarsın karşımıza

aminn inşallah

sizinki sağdan soldan silip engellemiş miydi?
Kendisi bekleyelim dediği için silmemişti. Takip ediyodu. Ben üstüne düşüp bitti deyince ben sildim numarasını ben siler silmez oda sildi. Sosyal medya hesaplarından da ben çıkardım engelleme olmadı.

Eskisi gibi asla olmuyor denenmisi denemek zaman kaybi.

Ben terk ettiğim sevgilime geri dönmüştüm. Aşırı zaafım vardı kendisine. Ama böyle ayrıl Barış ilişkilerde dikiş tutturulmuyor. Aradaki saygı bitiyor. Çok yüz göz olunuyor.

Ben terk ettiğim sevgilime geri dönmüştüm. Aşırı zaafım vardı kendisine. Ama böyle ayrıl Barış ilişkilerde dikiş tutturulmuyor. Aradaki saygı bitiyor. Çok yüz göz olunuyor.
benimki ve arkadaşları da sürekli sana zaafı var seni bırakamaz filan diyorlardı ama hiç öyle olmadı...

kişiden kişiye çok değişen şeyler sanırım bunlar bazıları asla dönmüyor bazıları dönüyor anladığım kadarıyla

Aynı okulda değilseniz kesinlikle birisiyle takılıyordur. Üni ortamı maalesef biraz bozuk. Özellikle kızları fazlasıyla dhjdkdks

Aynı okulda değilseniz kesinlikle birisiyle takılıyordur. Üni ortamı maalesef biraz bozuk. Özellikle kızları fazlasıyla dhjdkdks
aynı okulda değiliz ya zaten ilişkimiz sırasında da çok sıkıntıydı bu karı kız mevzuları xdhdh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…