Kız Adil Yıldırım taktikleri bunlarSlk gibi kabuletmeyin işte hemen onu diyorum ben de. Yüz vermeyin. Ararsa açmayın. Diyelim ki 3 kere aradı, ertesi gün dönüş yapın. Soğuk konuşun, kısa kesin uzatmayın. Mesajlara cevap vermeyin. On kere arasa birini açın ve kısaca dinleyin kapatın. Filan... bu böyle bi iki ay devam etsin. Baktınız adam gerçekten pişman, o zaman, ciddi bi konuşmayla ve ayar vermeyle beraber, sadece deneme sürecindeyiz diyerek görüşmeye başlarsınız. Zamanla da ( en az 1 ay) yavaş yavaş arayı ısıtırsınız. Tabi erkeğimizin bu aşamalara katlanması lazım. Katlanmıyosa da, bi şey olmaz bu ilişkiden de bu adamdan da.
Bahane bunlar bu ilişkinin aynısını yaşayıp evlenme gafletinde bulundum şimdi boşanıyorum dönse de olmaz böyle akıl başında olmayan biriyle üstelik yaşı da küçükbizim anlaşmazlıklarımız şu şekildeydi. o ilişkiye uzak baktığı için benim söylediğim istediğim hiçbir şeyi dinlemiyordu, yapmıyordu. o yapmadıkça ben daha da sinirleniyordum neden yapacağım deyip de yapmıyorsun diye çıldırıyordum. yani sizinkinfen farklı olarak benimksii belki de beni hiç sevmemiştir bilemiyorum ki
Dinleye dinleye prof olduk:))Kız Adil Yıldırım taktikleri bunlar
dönerler geri 3 ay sonra döndü yolladim 1 sene sonra dönmek istedi izin vermedim nisanlndi ayrıldı iki sene sonra dönmek istedi izin vermedim asla dönmeyin sizi terkedene çok onemli bir nedeni yoksaiyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
çok fazla ayrıntıya girmeden anlatmaya çalışacağım. sevgilimle ayrılalımız 1 buçuk ay gibi bir süre oldu, belki daha fazla. o beni terketti. ben ilk başta tamam dedim ama daha sonra neden diye kendime sormadan yapamıyordum. genel anlamda anlaşamadığımız noktalar vardı ve son zamanlarda baya tartışır olmuştuk ama terk edişinden önce net bir konu yoktu. ondan öncesinde bana olan ilgisi çok güzeldi ama aynı zamanda eski sevgilisinin psikopatça kısıtlamaları yüzünden ilişkiden korkar bir yapısı da vardı. neyse ben bir slaklık yapıp ayrıldıktan 10 gün kadar sonra yazdım. aradım. hep görüldü attı aramalara dönmedi. kendimi çok aciz konuma düşürdüm, çok pişmanım. en sonunda resti çektim ben de. o günden beri bir aydan daha fazla zaman geçti en ufak bir iletişimde bulunmadık. ben kesinlikle bir daha iletişime geçmeyeceğim. o hatayı bir kez yaptım ama acaba o döner mi çok merak ediyorum. numaramı silmemiş, herhangi bir platformdan da çıkarmamıştı ben onu çıkarttım her yerden. buna benzer bir olay yaşayan ve terk eden sevgilisi geri dönenler var mı? tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
ciddi misiniz yaBahane bunlar bu ilişkinin aynısını yaşayıp evlenme gafletinde bulundum şimdi boşanıyorum dönse de olmaz böyle akıl başında olmayan biriyle üstelik yaşı da küçük
Ben kara kaplı defteri okudum, kenarda tutuyorum lazım olur diyeDinleye dinleye prof olduk:))
mesela rahatsız olduğum bir şeyi söylüyorum direkt cevabı şu oluyordu ben bu ilişki toplarına hazır değilim, bu ilişki işlerinden önceki ilişkimde çok sıkıldım lütfen beni anla vs vs böyle deyince ben de üzülüp geri adım atıyordumBahane bunlar bu ilişkinin aynısını yaşayıp evlenme gafletinde bulundum şimdi boşanıyorum dönse de olmaz böyle akıl başında olmayan biriyle üstelik yaşı da küçük
Çok ciddiyim, arkadaşlarını dinle ben dinlemedim. İlgisi senden çıkarları için muhtemelen üzülerek söylüyorum ama gerçek bu maddi manevi ya da cinsel olabilir. Tek başına ilgi bir şey ifade etmez. Ki bu ilgi sürekli bir durum da değilmiş (öyle olsa zaten ilişkide problem olmaz)adamın gel gitleri var. Senin isteklerini hiçe sayması aslında sana değer vermediğinin bariz bir işareti. Evlenince daha da değersiz olacaksın çünkü elde etmiş olacak ve sen her şeyi kabullenmiş olacaksın. Bizim ilişkimizde ben sürekli ilişkiyi ciddi boyuta taşımak isteyen taraftım o ise kaçan taraftı. Son ayrılıkta artık ben tamamen vazgeçmiştim ve onu istemiyordum. Bunu anladığı için son kozu olan evliliği beni ikna etmek için kullandı. Keşke senin durumundayken gerçekleri görebilirseydim.ciddi misiniz yatüm arkadaşlarım ilişkiye bu kadar uzak bakan sürekli işi yokuşa süren birisiyle ciddileşme filan diyorlardı ama bana karşı ilgisi çok hoşuma gidiyordu. yalnızca ilgisi güzeldi herhangibir isteğimi yaptıramıyordum. dediğim gibi kıskanç bir insanım ama kafayı yemiş gibi de kıskanmam her ilişkide olan basit şeylerdi istediklerim ama onları dahi yapamıyordu. özel değilse yol göstermesi açısından birazcık tecrübelerinizden bahsedebilir misinizz
ben deÇok ciddiyim, arkadaşlarını dinle ben dinlemedim. İlgisi senden çıkarları için muhtemelen üzülerek söylüyorum ama gerçek bu maddi manevi ya da cinsel olabilir. Tek başına ilgi bir şey ifade etmez. Ki bu ilgi sürekli bir durum da değilmiş (öyle olsa zaten ilişkide problem olmaz)adamın gel gitleri var. Senin isteklerini hiçe sayması aslında sana değer vermediğinin bariz bir işareti. Evlenince daha da değersiz olacaksın çünkü elde etmiş olacak ve sen her şeyi kabullenmiş olacaksın. Bizim ilişkimizde ben sürekli ilişkiyi ciddi boyuta taşımak isteyen taraftım o ise kaçan taraftı. Son ayrılıkta artık ben tamamen vazgeçmiştim ve onu istemiyordum. Bunu anladığı için son kozu olan evliliği beni ikna etmek için kullandı. Keşke senin durumundayken gerçekleri görebilirseydim.
ya ben de sizin gibi sürekli adını koymak isteyen ciddi boyuta taşıyan taraftım, aylarca adını koymak istememişti ve ben bunalıyordum çünkü tam anlamıyla arkadaş değiliz ama başka bir şey de değil. bir şey söylemek istiyordum söyleyemiyordum çünkü arkadaşız sadece bu şekilde aylarca sürdü. hatta bir ara ciddileşmeyelim diye bana kanka demeye başladı filan filan. yalnız aramızda çekim ve ten uyumu çok fazlaydı ve artık ilişkiye adını koymamak imkansız hale gelmişti ki bu sefer de bıktım bunaldım demeleri başladı. o öyle dedikçe ben kendimi sorguladım acaba ben çok bunaltıcı takıntılı bir insan mıyım diye düşünmeye başladım. hala da düşünüyorum açıkçası.... kendime olan güvenimi çok kırdı çok.Çok ciddiyim, arkadaşlarını dinle ben dinlemedim. İlgisi senden çıkarları için muhtemelen üzülerek söylüyorum ama gerçek bu maddi manevi ya da cinsel olabilir. Tek başına ilgi bir şey ifade etmez. Ki bu ilgi sürekli bir durum da değilmiş (öyle olsa zaten ilişkide problem olmaz)adamın gel gitleri var. Senin isteklerini hiçe sayması aslında sana değer vermediğinin bariz bir işareti. Evlenince daha da değersiz olacaksın çünkü elde etmiş olacak ve sen her şeyi kabullenmiş olacaksın. Bizim ilişkimizde ben sürekli ilişkiyi ciddi boyuta taşımak isteyen taraftım o ise kaçan taraftı. Son ayrılıkta artık ben tamamen vazgeçmiştim ve onu istemiyordum. Bunu anladığı için son kozu olan evliliği beni ikna etmek için kullandı. Keşke senin durumundayken gerçekleri görebilirseydim.
Bunlar zaten fix laflardır, manipülasyon teknikleriyle ilgili bir kaç kitap önerebilirim. Sanırım buna fazla taviz veriyorsun.mesela rahatsız olduğum bir şeyi söylüyorum direkt cevabı şu oluyordu ben bu ilişki toplarına hazır değilim, bu ilişki işlerinden önceki ilişkimde çok sıkıldım lütfen beni anla vs vs böyle deyince ben de üzülüp geri adım atıyordum
Enn büyük yalan. Sıkılıyorsa yeterince sevmiyordur. Bi sevse sıkıntı mıkıntı kalmazdı.mesela rahatsız olduğum bir şeyi söylüyorum direkt cevabı şu oluyordu ben bu ilişki toplarına hazır değilim, bu ilişki işlerinden önceki ilişkimde çok sıkıldım lütfen beni anla vs vs böyle deyince ben de üzülüp geri adım atıyordum
Döner emin oliyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
çok fazla ayrıntıya girmeden anlatmaya çalışacağım. sevgilimle ayrılalımız 1 buçuk ay gibi bir süre oldu, belki daha fazla. o beni terketti. ben ilk başta tamam dedim ama daha sonra neden diye kendime sormadan yapamıyordum. genel anlamda anlaşamadığımız noktalar vardı ve son zamanlarda baya tartışır olmuştuk ama terk edişinden önce net bir konu yoktu. ondan öncesinde bana olan ilgisi çok güzeldi ama aynı zamanda eski sevgilisinin psikopatça kısıtlamaları yüzünden ilişkiden korkar bir yapısı da vardı. neyse ben bir slaklık yapıp ayrıldıktan 10 gün kadar sonra yazdım. aradım. hep görüldü attı aramalara dönmedi. kendimi çok aciz konuma düşürdüm, çok pişmanım. en sonunda resti çektim ben de. o günden beri bir aydan daha fazla zaman geçti en ufak bir iletişimde bulunmadık. ben kesinlikle bir daha iletişime geçmeyeceğim. o hatayı bir kez yaptım ama acaba o döner mi çok merak ediyorum. numaramı silmemiş, herhangi bir platformdan da çıkarmamıştı ben onu çıkarttım her yerden. buna benzer bir olay yaşayan ve terk eden sevgilisi geri dönenler var mı? tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
Bişey demek olmuyor, sal artık.hanımlar konuya güncelleme getiriyorum:
2 gün önce nasılsın? yazdı.
mesajı sabahtan gördüm geceleyin cevap verdim:
iyiyim, teşekkür ederim. sen nasılsın? yazdım.
görüldü atıp bıraktı. çıldırmak üzereyim bu ne oluyor şimdi?
Neden gece?? Ayrıca neden ilk mesaja cevap veriyorsunuz ki?hanımlar konuya güncelleme getiriyorum:
Sabah yazılan mesaja neden gece cevap yazdınız?hanımlar konuya güncelleme getiriyorum:
hem ilk mesaja neden cevap veriyorsunuz diyorsunuz hem de neden gece diyorsunuz? hiç yazmamaktansa gece yazmayı yeğledimNeden gece?? Ayrıca neden ilk mesaja cevap veriyorsunuz ki?
çünkü ben ilişki sırasında aşırı istekli göründüğüm için zaman geçmeden yazmak istemedimSabah yazılan mesaja neden gece cevap yazdınız?
Adam haklı demiyorum haklı bulmam öyle birini ama benim de sabahtan attığım mesaja gece cevap geleceğine hiç gelmesin daha iyi bence.
Cevap vermeyecektin. Deneme yapiyoriyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
güncelleme:
hanımlar konuya güncelleme getiriyorum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?