sevgilisi terk edip de geri dönenler, tecrübelerinize ihtiyacım var.

Kız Adil Yıldırım taktikleri bunlar

Bahane bunlar bu ilişkinin aynısını yaşayıp evlenme gafletinde bulundum şimdi boşanıyorum dönse de olmaz böyle akıl başında olmayan biriyle üstelik yaşı da küçük

dönerler geri 3 ay sonra döndü yolladim 1 sene sonra dönmek istedi izin vermedim nisanlndi ayrıldı iki sene sonra dönmek istedi izin vermedim asla dönmeyin sizi terkedene çok onemli bir nedeni yoksa

Bahane bunlar bu ilişkinin aynısını yaşayıp evlenme gafletinde bulundum şimdi boşanıyorum dönse de olmaz böyle akıl başında olmayan biriyle üstelik yaşı da küçük
ciddi misiniz ya tüm arkadaşlarım ilişkiye bu kadar uzak bakan sürekli işi yokuşa süren birisiyle ciddileşme filan diyorlardı ama bana karşı ilgisi çok hoşuma gidiyordu. yalnızca ilgisi güzeldi herhangibir isteğimi yaptıramıyordum. dediğim gibi kıskanç bir insanım ama kafayı yemiş gibi de kıskanmam her ilişkide olan basit şeylerdi istediklerim ama onları dahi yapamıyordu. özel değilse yol göstermesi açısından birazcık tecrübelerinizden bahsedebilir misinizz

mesela rahatsız olduğum bir şeyi söylüyorum direkt cevabı şu oluyordu ben bu ilişki toplarına hazır değilim, bu ilişki işlerinden önceki ilişkimde çok sıkıldım lütfen beni anla vs vs böyle deyince ben de üzülüp geri adım atıyordum

Çok ciddiyim, arkadaşlarını dinle ben dinlemedim. İlgisi senden çıkarları için muhtemelen üzülerek söylüyorum ama gerçek bu maddi manevi ya da cinsel olabilir. Tek başına ilgi bir şey ifade etmez. Ki bu ilgi sürekli bir durum da değilmiş (öyle olsa zaten ilişkide problem olmaz)adamın gel gitleri var. Senin isteklerini hiçe sayması aslında sana değer vermediğinin bariz bir işareti. Evlenince daha da değersiz olacaksın çünkü elde etmiş olacak ve sen her şeyi kabullenmiş olacaksın. Bizim ilişkimizde ben sürekli ilişkiyi ciddi boyuta taşımak isteyen taraftım o ise kaçan taraftı. Son ayrılıkta artık ben tamamen vazgeçmiştim ve onu istemiyordum. Bunu anladığı için son kozu olan evliliği beni ikna etmek için kullandı. Keşke senin durumundayken gerçekleri görebilirseydim.

ben de
ya ben de sizin gibi sürekli adını koymak isteyen ciddi boyuta taşıyan taraftım, aylarca adını koymak istememişti ve ben bunalıyordum çünkü tam anlamıyla arkadaş değiliz ama başka bir şey de değil. bir şey söylemek istiyordum söyleyemiyordum çünkü arkadaşız sadece bu şekilde aylarca sürdü. hatta bir ara ciddileşmeyelim diye bana kanka demeye başladı filan filan. yalnız aramızda çekim ve ten uyumu çok fazlaydı ve artık ilişkiye adını koymamak imkansız hale gelmişti ki bu sefer de bıktım bunaldım demeleri başladı. o öyle dedikçe ben kendimi sorguladım acaba ben çok bunaltıcı takıntılı bir insan mıyım diye düşünmeye başladım. hala da düşünüyorum açıkçası.... kendime olan güvenimi çok kırdı çok.

Bunlar zaten fix laflardır, manipülasyon teknikleriyle ilgili bir kaç kitap önerebilirim. Sanırım buna fazla taviz veriyorsun.

Enn büyük yalan. Sıkılıyorsa yeterince sevmiyordur. Bi sevse sıkıntı mıkıntı kalmazdı.

Döner emin ol

hanımlar konuya güncelleme getiriyorum:
2 gün önce nasılsın? yazdı.
mesajı sabahtan gördüm geceleyin cevap verdim:
iyiyim, teşekkür ederim. sen nasılsın? yazdım.
görüldü atıp bıraktı. çıldırmak üzereyim bu ne oluyor şimdi?

Bişey demek olmuyor, sal artık.

Neden gece?? Ayrıca neden ilk mesaja cevap veriyorsunuz ki?

Sabah yazılan mesaja neden gece cevap yazdınız?
Adam haklı demiyorum haklı bulmam öyle birini ama benim de sabahtan attığım mesaja gece cevap geleceğine hiç gelmesin daha iyi bence.

Sabah yazılan mesaja neden gece cevap yazdınız?
Adam haklı demiyorum haklı bulmam öyle birini ama benim de sabahtan attığım mesaja gece cevap geleceğine hiç gelmesin daha iyi bence.
çünkü ben ilişki sırasında aşırı istekli göründüğüm için zaman geçmeden yazmak istemedim

Cevap vermeyecektin. Deneme yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…