ayrıldıktan 10 gün sonra dayanamayıp araman hem dengesiz bir izlenim vermiş hem de seni cepte görmesine neden olmuş. bir söz var güzel, bir insana en fazla 2 kere gidin, diye. ben senin çabanı anlıyorum, insan çabalamayınca da belki çabalamadığım için pişman olurum düşüncesine kapılabiliyor. ama inan bana bu ilişkiden bir cacık olmazmış. çünkü eski ilişkisi yüzünden yeni ilişkisine negatif yaklaşan bir insan var karşında. benzer şey benim de başımdan geçti. uzun ve toksik ilişkisi biteli 5-6 ay olmuştu eski flörtümün. biz 1.5 ay konuştuk bir türlü normal ilişkiye dönemedi. tam oldu olacak diye düşünürken ben, güzel geçen bir akşamın sonunda bana ben uzun ilişkiden çıktım sonuçta, zamanla... gibi gibi bi saçmaladı. zamana ihtiyacı var yani belli. atamamış hala üzerinden vs. e ben senin eskisinden gelen dertlerinin hesabını vermek zorunda mıyım yani? baktım ilgisinde de azalma var, ben bitirdim. biz de silmedik birbirimizi bir yerlerden. ama 2 ay olacak nerdeyse konuşmuyoruz da. beni bir iki konuda yanlış anlamıştı ben düzeltmek istedim, kırıldığını farkettiğim için. o çabam için bile poposu havalandı. insanlar kendilerini bişey sanıyorlar. ha bazı şeyleri aşarsak olabilirdi tabii bunu da ima ettim söyledim kendisine ama herhalde o da kendince cepte gördü. hislerim hala var ve hala daha neden olmadı neden neden diye kendimi suçluyorum. aslında onun sorunu kendisiyleydi. ama ben de hata arayıp duruyorum kendimde. kızdığım zamanlar oluyor kendime.
unutmanın yolunu biliyor ama uygulamıyorum maalesef... bunun ilacı kafaya takmamak. o insanı düşünmemek. bak sosyal medyadan vs çıkarman iyi olmuş gözün görmeyecek. eğer gizlice stalk yapıyorsan onu mutlaka bırak. ben şimdiye dek sosyal medyadan silmiş olsaydım işim daha kolay olurdu. yukarıda allah var dua eder oldum o silsin beni diye. ben silmek istemiyorum çünkü. o zaman silmem lazımdı, silmedim. ama ben bu hayatta kimi düşünmeyi, kafama takmayı bıraktıysam ya tamamen kalbimde de bitti ya da bazen geri geldiler. geri gelenleri kabul etmedim hakikaten bitmişti çünkü. bu bir insan için geçerli değil sadece. bir sorunu, bir konuyu düşünmeyi, üstüne düşmeyi bırakınca ya kendi kendine düzeliyor ya da bendeki tesiri bitiyor. hayat böyle yani. kovaladığın daima kaçar, kovalama. bırak naparsa yapsın. yarın bir gün dönmek isterse onu o zaman düşünürsün. 1 tane canın var, ve bu can böyle ufak tefek oyunlarda harcayacak kadar değersiz değil.
unutmanın yolunu biliyor ama uygulamıyorum maalesef... bunun ilacı kafaya takmamak. o insanı düşünmemek. bak sosyal medyadan vs çıkarman iyi olmuş gözün görmeyecek. eğer gizlice stalk yapıyorsan onu mutlaka bırak. ben şimdiye dek sosyal medyadan silmiş olsaydım işim daha kolay olurdu. yukarıda allah var dua eder oldum o silsin beni diye. ben silmek istemiyorum çünkü. o zaman silmem lazımdı, silmedim. ama ben bu hayatta kimi düşünmeyi, kafama takmayı bıraktıysam ya tamamen kalbimde de bitti ya da bazen geri geldiler. geri gelenleri kabul etmedim hakikaten bitmişti çünkü. bu bir insan için geçerli değil sadece. bir sorunu, bir konuyu düşünmeyi, üstüne düşmeyi bırakınca ya kendi kendine düzeliyor ya da bendeki tesiri bitiyor. hayat böyle yani. kovaladığın daima kaçar, kovalama. bırak naparsa yapsın. yarın bir gün dönmek isterse onu o zaman düşünürsün. 1 tane canın var, ve bu can böyle ufak tefek oyunlarda harcayacak kadar değersiz değil.