Ayrıldık, ayrıldıktan 1 hafta sonra ben yazdım. Sonra o yazmıştı çok depresyonda olduğunu falan söylemişti de ne kadar sonra yazdığını hatırlamıyorum. Ara ara yazmalarımız oldu ben en son geçen sene eylülde bıraktım ama o en son bu sene şubatta yazdı, doğum gününü hatırlatmak içiniyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
çok fazla ayrıntıya girmeden anlatmaya çalışacağım. sevgilimle ayrılalımız 1 buçuk ay gibi bir süre oldu, belki daha fazla. o beni terketti. ben ilk başta tamam dedim ama daha sonra neden diye kendime sormadan yapamıyordum. genel anlamda anlaşamadığımız noktalar vardı ve son zamanlarda baya tartışır olmuştuk ama terk edişinden önce net bir konu yoktu. ondan öncesinde bana olan ilgisi çok güzeldi ama aynı zamanda eski sevgilisinin psikopatça kısıtlamaları yüzünden ilişkiden korkar bir yapısı da vardı. neyse ben bir slaklık yapıp ayrıldıktan 10 gün kadar sonra yazdım. aradım. hep görüldü attı aramalara dönmedi. kendimi çok aciz konuma düşürdüm, çok pişmanım. en sonunda resti çektim ben de. o günden beri bir aydan daha fazla zaman geçti en ufak bir iletişimde bulunmadık. ben kesinlikle bir daha iletişime geçmeyeceğim. o hatayı bir kez yaptım ama acaba o döner mi çok merak ediyorum. numaramı silmemiş, herhangi bir platformdan da çıkarmamıştı ben onu çıkarttım her yerden. buna benzer bir olay yaşayan ve terk eden sevgilisi geri dönenler var mı? tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
kız zaten sevgi varki gurursuz gibi adama neredeyse yalvardım dedim ya djjdjd bu saatten sonrası gururu hiçe saymak değil kendime olan saygımı hiçe saymak olur. yalnızca gururum olsa sorun bir dk durmam yazarım. ha yazmamın kime ne faydası olur orası tartışılırAyrıldık, ayrıldıktan 1 hafta sonra ben yazdım. Sonra o yazmıştı çok depresyonda olduğunu falan söylemişti de ne kadar sonra yazdığını hatırlamıyorum. Ara ara yazmalarımız oldu ben en son geçen sene eylülde bıraktım ama o en son bu sene şubatta yazdı, doğum gününü hatırlatmak içinkutlayayım diye, ilgi köpeği. Neyse diyeceğim şu, kavgalarınız çokmuş son zamanlarda yıpratmışsınız birbirinizi. Exten next olmuyor gelse aynı süreç yeniden yaşanacak. Şuan özleme nedeniniz alışkanlık, ego. Sevgi olsa gurur yapmazdınız zaten. Ha bu demek değil gurur yapma yaz, hayır. Yazma, ayrılığı kabullen ve yoluna devam et.
Eğer seni gerçekten sevseydi ve sana karşı hala bir şeyler hissetseydi yalvarmana izin bile vermezdi. Benim şimdikş sevgilimle büyük bir kavgamız olmuştu. Mevzu hoşçakala kadar geldi. Yazdığım sadece şuydu : gitme.kız zaten sevgi varki gurursuz gibi adama neredeyse yalvardım dedim ya djjdjd bu saatten sonrası gururu hiçe saymak değil kendime olan saygımı hiçe saymak olur. yalnızca gururum olsa sorun bir dk durmam yazarım. ha yazmamın kime ne faydası olur orası tartışılır
ya daha önce de o bitirmek istemişti yine aynı konulardan o zaman aynı şekilde ben geri adım atmıştım yine ama barıştık kendisini yine hiç düzeltmedi. yine kavga ettik filan yani diyeceğim o ki belki de sevmediğinden değil ama artık yürütebileceğimize olan inancını kaybettiğinden dolayı yapmıştır tüm bunları. bilmiyorum ya kendimi mi avutuyorum?Eğer seni gerçekten sevseydi ve sana karşı hala bir şeyler hissetseydi yalvarmana izin bile vermezdi. Benim şimdikş sevgilimle büyük bir kavgamız olmuştu. Mevzu hoşçakala kadar geldi. Yazdığım sadece şuydu : gitme.
Böyle yazdıktan sonra asla uzatmadı ve barıştık. Seven insan kendini gerçekten belli ediyor. Bunun sevgisi yok güzelim. Acı ama bu.
yani o dediğiniz noktaya biz de geldik hatta 2 kez geldik ikisinde de bir şekilde devam ettirdik ama bu sefer çok kararlıydıEğer seni gerçekten sevseydi ve sana karşı hala bir şeyler hissetseydi yalvarmana izin bile vermezdi. Benim şimdikş sevgilimle büyük bir kavgamız olmuştu. Mevzu hoşçakala kadar geldi. Yazdığım sadece şuydu : gitme.
Böyle yazdıktan sonra asla uzatmadı ve barıştık. Seven insan kendini gerçekten belli ediyor. Bunun sevgisi yok güzelim. Acı ama bu.
İnancı bitse bile dönünce inanç paketi mi yüklenmiş olacakya daha önce de o bitirmek istemişti yine aynı konulardan o zaman aynı şekilde ben geri adım atmıştım yine ama barıştık kendisini yine hiç düzeltmedi. yine kavga ettik filan yani diyeceğim o ki belki de sevmediğinden değil ama artık yürütebileceğimize olan inancını kaybettiğinden dolayı yapmıştır tüm bunları. bilmiyorum ya kendimi mi avutuyorum?
ahshshsh güzel bir noktaya değindiniz ama bizim durumlar biraz karışık ya. yani mesela bir konu var ben bununla ilgili rahatsızlık duyduğumu belirtiyorum tamam diyor bir daha olmayacak. ama yine oluyor asla kendinden bir fedakarlık edemiyordu. yani belki geri döndüğünde bir ilişkiyi yüklenecek güce sahip bir şekilde dönemez mi ne bileyim...İnancı bitse bile dönünce inanç paketi mi yüklenmiş olacakson kullanma tarihi geçen yemeği çöpten çıkarmak onu yemeyi olanaklı kılar mı
yazmanız çok kötü olmuş. sizinleyken eski sevgilim çok kısıtlardı, ilişkide bundan korkuyorum falan hiç hoş değil. resmen onu kontrol etmeyin diye bahane gibi geldi.iyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
çok fazla ayrıntıya girmeden anlatmaya çalışacağım. sevgilimle ayrılalımız 1 buçuk ay gibi bir süre oldu, belki daha fazla. o beni terketti. ben ilk başta tamam dedim ama daha sonra neden diye kendime sormadan yapamıyordum. genel anlamda anlaşamadığımız noktalar vardı ve son zamanlarda baya tartışır olmuştuk ama terk edişinden önce net bir konu yoktu. ondan öncesinde bana olan ilgisi çok güzeldi ama aynı zamanda eski sevgilisinin psikopatça kısıtlamaları yüzünden ilişkiden korkar bir yapısı da vardı. neyse ben bir slaklık yapıp ayrıldıktan 10 gün kadar sonra yazdım. aradım. hep görüldü attı aramalara dönmedi. kendimi çok aciz konuma düşürdüm, çok pişmanım. en sonunda resti çektim ben de. o günden beri bir aydan daha fazla zaman geçti en ufak bir iletişimde bulunmadık. ben kesinlikle bir daha iletişime geçmeyeceğim. o hatayı bir kez yaptım ama acaba o döner mi çok merak ediyorum. numaramı silmemiş, herhangi bir platformdan da çıkarmamıştı ben onu çıkarttım her yerden. buna benzer bir olay yaşayan ve terk eden sevgilisi geri dönenler var mı? tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
aynı şekilde kalacaksa hala ilişkinin hiçbir yükünü omuzlanamayacaksa hayır istemiyorum ama pişman olmuş bir şekilde dönerse belki her şey güzel olabilir diye düşünüyorum çünkü aramızdaki çekim enerji çok güzeldi.yazmanız çok kötü olmuş. sizinleyken eski sevgilim çok kısıtlardı, ilişkide bundan korkuyorum falan hiç hoş değil. resmen onu kontrol etmeyin diye bahane gibi geldi.
başlıktan anladığım kadarıyla geri dönmesini istiyorsunuz. silmediğine göre sizin kapıyı açık tutmak istemiş. şuna karar verin. siz bu adamı hayatınızda istiyor musunuz ?
sana şöyle söyleyeyim arkadaşım, bence öne sürdüğü şeyler gerçekler değil de bahane ise genelde cepte gören tipler böyle bahane uydururlar. hem pastam dursun hem karnım doysun, sen cebimde kal egomu tatmin edeyim, canım isterse geleyim istemezse gelmeyeyim ama sen köşede kal diye düşünüp arada bi kendilerini hatırlatmayı ihmal etmezler. ben de benzer şeyi yaşadım, enerjimiz, çekimimiz çok güzeldi, hislerimin karşılıklı olduğunu düşünüyorum ama benimki de aldatılmış vs çok fazla kötü şey yaşamış, ben de çok düşündüm acaba bahane miydi diye çünkü benimki de iş ilişki konusuna gelince hep bi kaçamaklık, hep bi sessizlik, geçiştirme moduna giriyordu ama hayatında olmamdan da memnundu. ilgisi azalınca ben olmaz böyle dedim ve bıraktım. daha önce de bu sebepten bırakmıştım ama geri adım atıp aynı gün içinde döndüm. dışarıdan bakınca adamı 2 kez bırakan benim ama sebep kendisi yani. o dönem ben de acaba beni cepte mi tutmak istedi, cepte mi gördü diye çok düşündüm ama 1.5-2 aydır hiç konuşmuyoruz dolayısı ile cepte görmüş olsa bana yazardı mesela. kendini hatırlatırdı, yapmadı hiç. ve ben onun enkaz olduğunu düşünüyorum psikolojik anlamda, biz barışsak bile ilişki yürümez. o yüzden ben seni anlıyorum. ben de hala seviyorum ama kendini toparlamadan gelecekse hiç gelmesin daha iyi. insan gerçekten pişman olmaz mı, olur tabii ama bunu da zaman gösterir. yani bizim şeyi başarmamız lazım, bu insanı rafa kaldırmayı ya da komple unutmayı. yarını bilemezsin, elde bugün var. bugün ne durumdasın? ayrı. o yüzden hayatına bakman lazım. benim de böyle yapmam lazım. dönecek olan insan her türlü döner. bugünü yaşa, yarın dönerse onu da yarın düşünürsün.aynı şekilde kalacaksa hala ilişkinin hiçbir yükünü omuzlanamayacaksa hayır istemiyorum ama pişman olmuş bir şekilde dönerse belki her şey güzel olabilir diye düşünüyorum çünkü aramızdaki çekim enerji çok güzeldi.
rest çekmek:Öncelikle siz ona resti çekmemişsiniz,adam sizi sallamıyormuş zaten. Dönse de eski ilişkinizin tadı olacak mı? Hayır. Unutup önünüze bakmayı öğrenin.
Öfff.rest çekmek:
1. Kesin tavır almak, herhangi bir konuda son sözü söylemek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?