• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi terk edip de geri dönenler, tecrübelerinize ihtiyacım var.

Valla aynı durumu bende yaşadım. İki yıl olmuştu birlikteliğimiz. Sonra öğrendim ki okuduğu okulda benden habersiz bir kızla sosyal medya üzerinden takılıyormuş. Zor bir günüm de onun benim yanımda olmasını istemiştim tabii bunu ona söylememiştim. O gün o kızla takılıyormuş . Saçma sapan bahaneler öne sürerek beni her yerden engelleyerek terk etti. Çok yalvarmıştım kendisine. Aylar sonra bu bana yazdı. Hesap sorar gibi doğum günümü unuttun dedi. Hala seviyorum fakat o insanla olmayacağını anladım. Gereken cevabı verdim. Ne tersledim ne de dostane yazdım. Anladım dedi. Sonra birkaç gün birkaç sefer daha yazdı. Baktım wpden engeli kaldırmış. Rehberim de ekli değil. Okulun nasıl gidiyor falan diye wpden yazdı. Ne dostane ne de düşmanca cevap verdim. Tamam dedi ve boşluğunu benimle dolduramayıcını anlayınca yazmayı bıraktı. Yani kardeşim kısacası şu geri dönmelere sevgilere falan inanma. Sırf egolarını tatmin etmek için birliktelik istiyorlar.
o kadar çok benziyoe ki ben de şuanda bazı sorunlar yaşıyorum hayatımda ve ciddeb onun desteğine çok ihtiyacım olan bir dönemdeyim. ona yazdığım o zamanda bunu da söylemiştim ona. sana çok ihtiyacım olan şu dönemde sen neden yanımda yoksun gibisinden ezik şeyler söylemiştim. dediğim gibi bir aydır hiç iletişimimiz yok ve sizinle benzeyen bir diğer durumumuz ise ben de okuldan birisiyle konuştuğunu düşünüyorum......

Valla aynı durumu bende yaşadım. İki yıl olmuştu birlikteliğimiz. Sonra öğrendim ki okuduğu okulda benden habersiz bir kızla sosyal medya üzerinden takılıyormuş. Zor bir günüm de onun benim yanımda olmasını istemiştim tabii bunu ona söylememiştim. O gün o kızla takılıyormuş . Saçma sapan bahaneler öne sürerek beni her yerden engelleyerek terk etti. Çok yalvarmıştım kendisine. Aylar sonra bu bana yazdı. Hesap sorar gibi doğum günümü unuttun dedi. Hala seviyorum fakat o insanla olmayacağını anladım. Gereken cevabı verdim. Ne tersledim ne de dostane yazdım. Anladım dedi. Sonra birkaç gün birkaç sefer daha yazdı. Baktım wpden engeli kaldırmış. Rehberim de ekli değil. Okulun nasıl gidiyor falan diye wpden yazdı. Ne dostane ne de düşmanca cevap verdim. Tamam dedi ve boşluğunu benimle dolduramayıcını anlayınca yazmayı bıraktı. Yani kardeşim kısacası şu geri dönmelere sevgilere falan inanma. Sırf egolarını tatmin etmek için birliktelik istiyorlar.
yalnızca o beni hiçbir yerden çıkarmadı. döndüğünde samimiyetini göstermedikçe kabul etmemek lazım sanırım

Bacım sunu unutma hicbir erkek yenisini bulmadan sevgilisini eşini terketmez mutlaka birini bulmuştur benimde başına geldi birden bire ayrıldı ne olduğunu anlamadim bile sonradan öğrendim ve ben aptal o kadar aşıktım ki bi şekilde kandırdı beni ve evlendik o kadar pişmanım ki anlatamam keşke hic geri gelmeseydi karşıma daha iyi birileri çıkabilirdi o yüzden hic üzülme önüne bak daha iyi birileri eninde sonunda karşına çıkar

benim üzüldüğüm nokta şu aslında onun bana o kadar kötü haketmediğim hareketleri olunca ben sinirden kendimi tutamadım ve seni bir daha görmek istemiyorum benden bir ömür uzak dur gibisinden hoş olmayan şeyler söyledim. acaba bu sözlerim yüzünden geri dönmüyor olabilir mi deyip yaptıklarına bahane buluyorum kendimce... ama olabilir mi böyle bir şey onu da bilemiyorum

Bacım sunu unutma hicbir erkek yenisini bulmadan sevgilisini eşini terketmez mutlaka birini bulmuştur benimde başına geldi birden bire ayrıldı ne olduğunu anlamadim bile sonradan öğrendim ve ben aptal o kadar aşıktım ki bi şekilde kandırdı beni ve evlendik o kadar pişmanım ki anlatamam keşke hic geri gelmeseydi karşıma daha iyi birileri çıkabilirdi o yüzden hic üzülme önüne bak daha iyi birileri eninde sonunda karşına çıkar
offf çok kötü durum ya. ben de şuanda birisinden şüpheleniyorum ama yaptığınız genelleme ne kadar doğru bilmiyorum. 1 ay ayrı kalıp evlenen ve çok düzgün bir evlilikleri olan tanıdık bir aile dostumuz var

iyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
çok fazla ayrıntıya girmeden anlatmaya çalışacağım. sevgilimle ayrılalımız 1 buçuk ay gibi bir süre oldu, belki daha fazla. o beni terketti. ben ilk başta tamam dedim ama daha sonra neden diye kendime sormadan yapamıyordum. genel anlamda anlaşamadığımız noktalar vardı ve son zamanlarda baya tartışır olmuştuk ama terk edişinden önce net bir konu yoktu. ondan öncesinde bana olan ilgisi çok güzeldi ama aynı zamanda eski sevgilisinin psikopatça kısıtlamaları yüzünden ilişkiden korkar bir yapısı da vardı. neyse ben bir slaklık yapıp ayrıldıktan 10 gün kadar sonra yazdım. aradım. hep görüldü attı aramalara dönmedi. kendimi çok aciz konuma düşürdüm, çok pişmanım. en sonunda resti çektim ben de. o günden beri bir aydan daha fazla zaman geçti en ufak bir iletişimde bulunmadık. ben kesinlikle bir daha iletişime geçmeyeceğim. o hatayı bir kez yaptım ama acaba o döner mi çok merak ediyorum. numaramı silmemiş, herhangi bir platformdan da çıkarmamıştı ben onu çıkarttım her yerden. buna benzer bir olay yaşayan ve terk eden sevgilisi geri dönenler var mı? tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
Kaç yaşındasınız? Kendi durumumu anlatmadan önce Davranışlarda yaşa göre değişebilir belki ondan soruyorum. Çok değil benimde 2 buçuk ay önce başımdan geçti böyle bi durum. Hala etkisi var geçti diyemem. Bizimde anlaşamadığımız noktalar vardı genel olarak hep tartışırdık son zamanlarda da artmıştı tartışmalar. Ama mükemmel bi ilgisi vardı. Kendisi sürekli tartışmalarımızdan dolayı artık umudu kalmadığını söyledi ve beni terketti. Bende önce sizin gibi tamam dedim. Daha sonra dayanamadım konuşmaya çalıştım sonra bekleyelim düşünelim dedi ama ben üstüne düştükçe kesin olarak bitirdi. Çok pişman oldum üstüne düştüğüm için. Sonrasında sizin gibi hemen buraya gelip konu açtım geri döner mi diye. Davranışlarından dolayı herkes birini bulmuş dediler. İnanmadım yapmaz dedim. Ama on gün sonra başkasını bulduğunu öğrendim. Ben gün sayıyordum belki pişman olur döner diye. Yakın zamanda evlenecekler belki de. Artık beklemiyorum bile çünkü hayatında başkası var. Ama çok ağladım kilo verdim. 6 gün önce stalklamamak için kendime söz verdim. Ve biraz olsun iyileşiyorum sanki artık. Sizede tavsiyem zor ama ne olur stalk işini bırakmaya çalışın. Oda başkasını bulmuş olabilir böyle dönüş bile yapmadığına göre ama kesin bi şey değil tabi ki bu. Toparlanmak istiyorsanız stalk işini bırakın. Umarım sizin hikayenizin sonu farklı ve güzel olur 🌺

Kaç yaşındasınız? Kendi durumumu anlatmadan önce Davranışlarda yaşa göre değişebilir belki ondan soruyorum. Çok değil benimde 2 buçuk ay önce başımdan geçti böyle bi durum. Hala etkisi var geçti diyemem. Bizimde anlaşamadığımız noktalar vardı genel olarak hep tartışırdık son zamanlarda da artmıştı tartışmalar. Ama mükemmel bi ilgisi vardı. Kendisi sürekli tartışmalarımızdan dolayı artık umudu kalmadığını söyledi ve beni terketti. Bende önce sizin gibi tamam dedim. Daha sonra dayanamadım konuşmaya çalıştım sonra bekleyelim düşünelim dedi ama ben üstüne düştükçe kesin olarak bitirdi. Çok pişman oldum üstüne düştüğüm için. Sonrasında sizin gibi hemen buraya gelip konu açtım geri döner mi diye. Davranışlarından dolayı herkes birini bulmuş dediler. İnanmadım yapmaz dedim. Ama on gün sonra başkasını bulduğunu öğrendim. Ben gün sayıyordum belki pişman olur döner diye. Yakın zamanda evlenecekler belki de. Artık beklemiyorum bile çünkü hayatında başkası var. Ama çok ağladım kilo verdim. 6 gün önce stalklamamak için kendime söz verdim. Ve biraz olsun iyileşiyorum sanki artık. Sizede tavsiyem zor ama ne olur stalk işini bırakmaya çalışın. Oda başkasını bulmuş olabilir böyle dönüş bile yapmadığına göre ama kesin bi şey değil tabi ki bu. Toparlanmak istiyorsanız stalk işini bırakın. Umarım sizin hikayenizin sonu farklı ve güzel olur 🌺
yaaa çok geçmiş olsun. siz o şekilde üzerine düşmeseydiniz de onun aklı başkasındaymış zaten sanırım. siz neden pişman oldunuz ki

21 yaşındayız ikimiz de

bizim anlaşmazlıklarımız şu şekildeydi. o ilişkiye uzak baktığı için benim söylediğim istediğim hiçbir şeyi dinlemiyordu, yapmıyordu. o yapmadıkça ben daha da sinirleniyordum neden yapacağım deyip de yapmıyorsun diye çıldırıyordum. yani sizinkinfen farklı olarak benimksii belki de beni hiç sevmemiştir bilemiyorum ki

bizim anlaşmazlıklarımız şu şekildeydi. o ilişkiye uzak baktığı için benim söylediğim istediğim hiçbir şeyi dinlemiyordu, yapmıyordu. o yapmadıkça ben daha da sinirleniyordum neden yapacağım deyip de yapmıyorsun diye çıldırıyordum. yani sizinkinfen farklı olarak benimksii belki de beni hiç sevmemiştir bilemiyorum ki
yani ilişkiye uzak bakıyordu derken önceki sevgilisi manyak gibi kısıtladığı için benim normal isteklerimi dahi yapmıyordu

benim üzüldüğüm nokta şu aslında onun bana o kadar kötü haketmediğim hareketleri olunca ben sinirden kendimi tutamadım ve seni bir daha görmek istemiyorum benden bir ömür uzak dur gibisinden hoş olmayan şeyler söyledim. acaba bu sözlerim yüzünden geri dönmüyor olabilir mi deyip yaptıklarına bahane buluyorum kendimce... ama olabilir mi böyle bir şey onu da bilemiyorum
Hak edilmeyen şeylere karşı kimse sessiz kalmıyor. Aynısını sen yapmış olsan senin söylemiş olduğun kelimelerden belki de daha kötüsünü sana söyleyecekti. Yaşadım çünkü xd Emin ol kurduğun bahanelerin hiçbiri doğru değil. O kişinin sana değer verdiğini asla düşünmüyorum. Yani üzgünüm ama onun umurunda değilsin. Genel de bu tür ayrılıkların tek bir sebebi oluyor. O da araya üçüncü bir kişinin girmesi. Çünkü değer tartışmalar ile yok olacak bir şey değil. Sorun her neyse eninde sonunda her türlü çözülür. Bir buçuk ay uzun bir süre. Onu kafana takarak kendini üzme. O kişi seni merak etmiyor seninle ilgilenmiyor sen neden onu merak edesin ki. Ben dört ayda kendime gelebildim. Örgü örerek oyunlar oynayarak çizim yaparak kafamı dağıttım. Sonra kendime geldim. Şimdi kimseyi gözüm görmüyor. Üzülmüyorum bile. Bazen arada tabii özlüyor oluyorum ama o insan sana layık değildi falan diyorum. Bu gibi kişiler sevilmeyi sevmiyor maalesef :D

Hak edilmeyen şeylere karşı kimse sessiz kalmıyor. Aynısını sen yapmış olsan senin söylemiş olduğun kelimelerden belki de daha kötüsünü sana söyleyecekti. Yaşadım çünkü xd Emin ol kurduğun bahanelerin hiçbiri doğru değil. O kişinin sana değer verdiğini asla düşünmüyorum. Yani üzgünüm ama onun umurunda değilsin. Genel de bu tür ayrılıkların tek bir sebebi oluyor. O da araya üçüncü bir kişinin girmesi. Çünkü değer tartışmalar ile yok olacak bir şey değil. Sorun her neyse eninde sonunda her türlü çözülür. Bir buçuk ay uzun bir süre. Onu kafana takarak kendini üzme. O kişi seni merak etmiyor seninle ilgilenmiyor sen neden onu merak edesin ki. Ben dört ayda kendime gelebildim. Örgü örerek oyunlar oynayarak çizim yaparak kafamı dağıttım. Sonra kendime geldim. Şimdi kimseyi gözüm görmüyor. Üzülmüyorum bile. Bazen arada tabii özlüyor oluyorum ama o insan sana layık değildi falan diyorum. Bu gibi kişiler sevilmeyi sevmiyor maalesef :KK70:
her cümlenize hak verdim. sevseydi zaten tartışmalarımız olmazdı. evet ben biraz kıskanç bir insanım ama o hiçbir fedakarlığa yanaşmıyordu. bazen düşünüyorum beraber çıktığımız geceleri ellerimi öpüşünü nasıl olur nasıl sevmez diyorum zaten bu yüzden yazdım tekrardan zorladım ısrarcı oldum. geçici bir heves olduğunu düşünüyorum artık.

yaaa çok geçmiş olsun. siz o şekilde üzerine düşmeseydiniz de onun aklı başkasındaymış zaten sanırım. siz neden pişman oldunuz kiİlk byaaa çok geçmiş olsun. siz o şekilde üzerine düşmeseydiniz de onun aklı başkasındaymış zaten sanırım. siz neden pişman oldunuz ki
İlk bitti dediği zaman görüştüğümüzde çok üzgündü çökmüş gibiydi. Beni denemek için yapmıştı sanki ama artık istemiyo ama gidemiyo gibiydi. Ben konuşunca bekleyelim o zaman düşünelim dedi. Ben biteceğini anlayınca daha çok düştüm üstüne bitsin diyemiyordu sürekli bekleyelim diyodu. Ben düştükçe düştükçe artık kendimi aciz duruma düşürdüm gözünde küçüldüm en son tamamen bitsin dedi. Pişmanlığım da şu, bitmesin ayrılmayalım diye kendimi küçük düşürdüğüm için.

anladım çok farklı tabi tartışma konularımız. Hakkınızda en güzeli olsun 🌹

İlk bitti dediği zaman görüştüğümüzde çok üzgündü çökmüş gibiydi. Beni denemek için yapmıştı sanki ama artık istemiyo ama gidemiyo gibiydi. Ben konuşunca bekleyelim o zaman düşünelim dedi. Ben biteceğini anlayınca daha çok düştüm üstüne bitsin diyemiyordu sürekli bekleyelim diyodu. Ben düştükçe düştükçe artık kendimi aciz duruma düşürdüm gözünde küçüldüm en son tamamen bitsin dedi. Pişmanlığım da şu, bitmesin ayrılmayalım diye kendimi küçük düşürdüğüm için.
peki sizce siz kendinizi o duruma düşürmeseydiniz geri döner miydi? yani ben acaba kendimi sizin yaptığınız gibi aciz duruma düşürdüğüm için dönmüyor olabilir mi sizce? benimkisi düşünelim de dememişti bu arada. direkt istemiyorum demişti

peki sizce siz kendinizi o duruma düşürmeseydiniz geri döner miydi? yani ben acaba kendimi sizin yaptığınız gibi aciz duruma düşürdüğüm için dönmüyor olabilir mi sizce? benimkisi düşünelim de dememişti bu arada. direkt istemiyorum demişti
Birini kendinizden soğutmak istiyorsanız ona yalvarın diye bişey okumuştum çok doğru. Ben yalvarmasaydım o ilişki içinde ki cool halimi devam ettirmiş olsaydım, Gidip başkasıyla denese bile aklı hep bende kalacaktı buna yüzde yüz eminim. Ve dönecekti de. Ama ben kendimi yerle bir ettim bi değerim kalmadı. Tabi bu kişiden kişiye göre değişir benim kine yalvarmasam evet dönerdi buna eminim. Ama kişilikle alakalı gerçekten seven bi insan karşıda ki bitirmeyelim ayrılmayalım dediğin de ona kıyamaz ki. Gidemez. Sizinkinin de sevgisi bitmişse dönmez. Ama başkasında sizi bulamazsa o zaman dönebilir oda sevgisinden değil zaten.

Birini kendinizden soğutmak istiyorsanız ona yalvarın diye bişey okumuştum çok doğru. Ben yalvarmasaydım o ilişki içinde ki cool halimi devam ettirmiş olsaydım, Gidip başkasıyla denese bile aklı hep bende kalacaktı buna yüzde yüz eminim. Ve dönecekti de. Ama ben kendimi yerle bir ettim bi değerim kalmadı. Tabi bu kişiden kişiye göre değişir benim kine yalvarmasam evet dönerdi buna eminim. Ama kişilikle alakalı gerçekten seven bi insan karşıda ki bitirmeyelim ayrılmayalım dediğin de ona kıyamaz ki. Gidemez. Sizinkinin de sevgisi bitmişse dönmez. Ama başkasında sizi bulamazsa o zaman dönebilir oda sevgisinden değil zaten.
benim ilk ilişkimdi ve ona yalvarmış olmam benim için acı bir tecrübe oldu :( benimki yine dönmeyebilirdi çünkü çok net bir şekilde bitirmişti. sizinkisi gibi düşünelim vs dememişti

sizinki sağdan soldan silip engellemiş miydi?

Back
X