bekliyorum evet ama hiçbir şekilde iletişime geçmediğim halde benim enerjimden etkileniyor olabilri mi?Siz beklediğiniz icin dönmüyor size. Çünkü sizin hala onunla beraber olacağınızdan cok emin ve ceptesiniz. Siz bu ceptelik enerjisini ona verdiğiniz sürece o asla dönmez.
Hiçbir erkek kadının hayatının devam ettirmesini görmediği sürece kahrolmaz. Siz hala bekleyerek onu kendinizden uzaklastırıyorsunuz. O yüzden aklınızdan silemezseniz bile aklınıza getirmeyecek meşgaleler bulun. Kendinizi meşgul edin.
ağır oldu bu...Terkedilen değil terkeden taraf olarak yazıyorum; eski sevgilimi terkettim zamanında, gezdim tozdum takıldım. Baktım bıraktığım yerde duruyor geri döndüm. Sıkıldım bi daha terkettim başkalarıyla oldum, aradığımı bulamadım baktım aynı yerde duruyor geri döndüm. Bu döngü ben başkasına aşık olana kadar beş sene devam etti. Siz de bekleyin aradığını bulamazsa döner, ama kalır mı bilmem.
Evet sizin enerjinizden besleniyor şu an. Kimi daha çok düsünürseniz sizin bu düsünce enerjiniz karsı tarafa yansır. Ne zaman düsünmeyi bırakırsanız o zaman kafası bulanır. Önünüze bakın.bekliyorum evet ama hiçbir şekilde iletişime geçmediğim halde benim enerjimden etkileniyor olabilri mi?
Dönse de süründürün, yoksa geri gider. Geldin mi, hop gir içeri kapım açık, derseniz o ilişkiden hayır gelmez .iyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
çok fazla ayrıntıya girmeden anlatmaya çalışacağım. sevgilimle ayrılalımız 1 buçuk ay gibi bir süre oldu, belki daha fazla. o beni terketti. ben ilk başta tamam dedim ama daha sonra neden diye kendime sormadan yapamıyordum. genel anlamda anlaşamadığımız noktalar vardı ve son zamanlarda baya tartışır olmuştuk ama terk edişinden önce net bir konu yoktu. ondan öncesinde bana olan ilgisi çok güzeldi ama aynı zamanda eski sevgilisinin psikopatça kısıtlamaları yüzünden ilişkiden korkar bir yapısı da vardı. neyse ben bir slaklık yapıp ayrıldıktan 10 gün kadar sonra yazdım. aradım. hep görüldü attı aramalara dönmedi. kendimi çok aciz konuma düşürdüm, çok pişmanım. en sonunda resti çektim ben de. o günden beri bir aydan daha fazla zaman geçti en ufak bir iletişimde bulunmadık. ben kesinlikle bir daha iletişime geçmeyeceğim. o hatayı bir kez yaptım ama acaba o döner mi çok merak ediyorum. numaramı silmemiş, herhangi bir platformdan da çıkarmamıştı ben onu çıkarttım her yerden. buna benzer bir olay yaşayan ve terk eden sevgilisi geri dönenler var mı? tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
peki teşekkür ederim yorumunuz için gerçektenEvet sizin enerjinizden besleniyor şu an. Kimi daha çok düsünürseniz sizin bu düsünce enerjiniz karsı tarafa yansır. Ne zaman düsünmeyi bırakırsanız o zaman kafası bulanır. Önünüze bakın.
peki geldiğinde onun bana yaptıklarını ben ona yapsam bu sefer vazgeçip bırakmaz mı iyice? yani ben slk gibi hemen kabul etmekten de çok korkuyorum açıkçasıDönse de süründürün, yoksa geri gider. Geldin mi, hop gir içeri kapım açık, derseniz o ilişkiden hayır gelmez .
Üzgünüm ama bu işler böyledir. Bir taraf bekliyorsa diğeri gider gelir.ağır oldu bu...
Slk gibi kabuletmeyin işte hemen onu diyorum ben de. Yüz vermeyin. Ararsa açmayın. Diyelim ki 3 kere aradı, ertesi gün dönüş yapın. Soğuk konuşun, kısa kesin uzatmayın. Mesajlara cevap vermeyin. On kere arasa birini açın ve kısaca dinleyin kapatın. Filan... bu böyle bi iki ay devam etsin. Baktınız adam gerçekten pişman, o zaman, ciddi bi konuşmayla ve ayar vermeyle beraber, sadece deneme sürecindeyiz diyerek görüşmeye başlarsınız. Zamanla da ( en az 1 ay) yavaş yavaş arayı ısıtırsınız. Tabi erkeğimizin bu aşamalara katlanması lazım. Katlanmıyosa da, bi şey olmaz bu ilişkiden de bu adamdan da.peki geldiğinde onun bana yaptıklarını ben ona yapsam bu sefer vazgeçip bırakmaz mı iyice? yani ben slk gibi hemen kabul etmekten de çok korkuyorum açıkçası
Esra ezmeci sen misin? :)))Slk gibi kabuletmeyin işte hemen onu diyorum ben de. Yüz vermeyin. Ararsa açmayın. Diyelim ki 3 kere aradı, ertesi gün dönüş yapın. Soğuk konuşun, kısa kesin uzatmayın. Mesajlara cevap vermeyin. On kere arasa birini açın ve kısaca dinleyin kapatın. Filan... bu böyle bi iki ay devam etsin. Baktınız adam gerçekten pişman, o zaman, ciddi bi konuşmayla ve ayar vermeyle beraber, sadece deneme sürecindeyiz diyerek görüşmeye başlarsınız. Zamanla da ( en az 1 ay) yavaş yavaş arayı ısıtırsınız. Tabi erkeğimizin bu aşamalara katlanması lazım. Katlanmıyosa da, bi şey olmaz bu ilişkiden de bu adamdan da.
Ahahaha o psikoloğu biliyorum da ben o değilim:)Esra ezmeci sen misin? :)))
Terk etti tekrar döndü tekrar gitti iyi ki gitmiş çok şükür yoksa eşimi tanıyamazdımiyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
çok fazla ayrıntıya girmeden anlatmaya çalışacağım. sevgilimle ayrılalımız 1 buçuk ay gibi bir süre oldu, belki daha fazla. o beni terketti. ben ilk başta tamam dedim ama daha sonra neden diye kendime sormadan yapamıyordum. genel anlamda anlaşamadığımız noktalar vardı ve son zamanlarda baya tartışır olmuştuk ama terk edişinden önce net bir konu yoktu. ondan öncesinde bana olan ilgisi çok güzeldi ama aynı zamanda eski sevgilisinin psikopatça kısıtlamaları yüzünden ilişkiden korkar bir yapısı da vardı. neyse ben bir slaklık yapıp ayrıldıktan 10 gün kadar sonra yazdım. aradım. hep görüldü attı aramalara dönmedi. kendimi çok aciz konuma düşürdüm, çok pişmanım. en sonunda resti çektim ben de. o günden beri bir aydan daha fazla zaman geçti en ufak bir iletişimde bulunmadık. ben kesinlikle bir daha iletişime geçmeyeceğim. o hatayı bir kez yaptım ama acaba o döner mi çok merak ediyorum. numaramı silmemiş, herhangi bir platformdan da çıkarmamıştı ben onu çıkarttım her yerden. buna benzer bir olay yaşayan ve terk eden sevgilisi geri dönenler var mı? tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
off çok karamsarsınız yaBen olsam dönerdim. Nasılsa kimseyi bulamayacak ve sana yeniden dönecek
Sende bununla ömrünü geçireceksin, yaş gelecek 35 olacak. O zamanda ağlayacaksın bebem olmayacak mı ? Diye.
Bu herifte ama ben saağaaa söyledim di pisiko sevgilimden sonra korkuyorum kadınlardan, evlenemem ben diyecek
ŞOK MUTLU OLACAKSINIZ. Sakın bırakmayın peşini, gidin hatta dilek ağaçlarına çarşaflar falan bağlayın.
Valla aynı durumu bende yaşadım. İki yıl olmuştu birlikteliğimiz. Sonra öğrendim ki okuduğu okulda benden habersiz bir kızla sosyal medya üzerinden takılıyormuş. Zor bir günüm de onun benim yanımda olmasını istemiştim tabii bunu ona söylememiştim. O gün o kızla takılıyormuş . Saçma sapan bahaneler öne sürerek beni her yerden engelleyerek terk etti. Çok yalvarmıştım kendisine. Aylar sonra bu bana yazdı. Hesap sorar gibi doğum günümü unuttun dedi. Hala seviyorum fakat o insanla olmayacağını anladım. Gereken cevabı verdim. Ne tersledim ne de dostane yazdım. Anladım dedi. Sonra birkaç gün birkaç sefer daha yazdı. Baktım wpden engeli kaldırmış. Rehberim de ekli değil. Okulun nasıl gidiyor falan diye wpden yazdı. Ne dostane ne de düşmanca cevap verdim. Tamam dedi ve boşluğunu benimle dolduramayıcını anlayınca yazmayı bıraktı. Yani kardeşim kısacası şu geri dönmelere sevgilere falan inanma. Sırf egolarını tatmin etmek için birliktelik istiyorlar.iyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
Slk gibi kabuletmeyin işte hemen onu diyorum ben de. Yüz vermeyin. Ararsa açmayın. Diyelim ki 3 kere aradı, ertesi gün dönüş yapın. Soğuk konuşun, kısa kesin uzatmayın. Mesajlara cevap vermeyin. On kere arasa birini açın ve kısaca dinleyin kapatın. Filan... bu böyle bi iki ay devam etsin. Baktınız adam gerçekten pişman, o zaman, ciddi bi konuşmayla ve ayar vermeyle beraber, sadece deneme sürecindeyiz diyerek görüşmeye başlarsınız. Zamanla da ( en az 1 ay) yavaş yavaş arayı ısıtırsınız. Tabi erkeğimizin bu aşamalara katlanması lazım. Katlanmıyosa da, bi şey olmaz bu ilişkiden de bu adamdan da.
hiç bu açıdan bakmamıştım. teşekkür ederimEvet sürekli omu düşündüğünüz için onun enerjisini yükseltiyorsunuz. Boşverin ya yeni aşklara yelken açın. Zaten tam siz vazgeçersiniz, hayatınıza başkasını alırsınız, o döner. Bu işler hep böyledir. Dönse de kabul etme inan yine gider. Yeni biriyle yeniden başla.
Ben iyi niyetliyim.çok
off çok karamsarsınız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?