sevgilisi terk edip de geri dönenler, tecrübelerinize ihtiyacım var.

bekliyorum evet ama hiçbir şekilde iletişime geçmediğim halde benim enerjimden etkileniyor olabilri mi?

ağır oldu bu...

bekliyorum evet ama hiçbir şekilde iletişime geçmediğim halde benim enerjimden etkileniyor olabilri mi?
Evet sizin enerjinizden besleniyor şu an. Kimi daha çok düsünürseniz sizin bu düsünce enerjiniz karsı tarafa yansır. Ne zaman düsünmeyi bırakırsanız o zaman kafası bulanır. Önünüze bakın.

Dönse de süründürün, yoksa geri gider. Geldin mi, hop gir içeri kapım açık, derseniz o ilişkiden hayır gelmez .

Evet sizin enerjinizden besleniyor şu an. Kimi daha çok düsünürseniz sizin bu düsünce enerjiniz karsı tarafa yansır. Ne zaman düsünmeyi bırakırsanız o zaman kafası bulanır. Önünüze bakın.
peki teşekkür ederim yorumunuz için gerçekten

Dönse de süründürün, yoksa geri gider. Geldin mi, hop gir içeri kapım açık, derseniz o ilişkiden hayır gelmez .
peki geldiğinde onun bana yaptıklarını ben ona yapsam bu sefer vazgeçip bırakmaz mı iyice? yani ben slk gibi hemen kabul etmekten de çok korkuyorum açıkçası

peki geldiğinde onun bana yaptıklarını ben ona yapsam bu sefer vazgeçip bırakmaz mı iyice? yani ben slk gibi hemen kabul etmekten de çok korkuyorum açıkçası
Slk gibi kabuletmeyin işte hemen onu diyorum ben de. Yüz vermeyin. Ararsa açmayın. Diyelim ki 3 kere aradı, ertesi gün dönüş yapın. Soğuk konuşun, kısa kesin uzatmayın. Mesajlara cevap vermeyin. On kere arasa birini açın ve kısaca dinleyin kapatın. Filan... bu böyle bi iki ay devam etsin. Baktınız adam gerçekten pişman, o zaman, ciddi bi konuşmayla ve ayar vermeyle beraber, sadece deneme sürecindeyiz diyerek görüşmeye başlarsınız. Zamanla da ( en az 1 ay) yavaş yavaş arayı ısıtırsınız. Tabi erkeğimizin bu aşamalara katlanması lazım. Katlanmıyosa da, bi şey olmaz bu ilişkiden de bu adamdan da.

Evet sürekli omu düşündüğünüz için onun enerjisini yükseltiyorsunuz. Boşverin ya yeni aşklara yelken açın. Zaten tam siz vazgeçersiniz, hayatınıza başkasını alırsınız, o döner. Bu işler hep böyledir. Dönse de kabul etme inan yine gider. Yeni biriyle yeniden başla.

Esra ezmeci sen misin? :)))

Cepte görmeyi biraktiginda sizi ve elbette hayatınıza odaklanip onsuz nasıl mutlu oldugunuzu da kıskandıgında ve sizden haber alamadigi icin merak etmeyede basladiginda dönme ihtimali var.
Ve sonrası yasanmıslıklariniz yani anilarinizin da coklugu önemli. Hayatında gercekten varliginizla yer yapmıssanız döner.

Terk etti tekrar döndü tekrar gitti iyi ki gitmiş çok şükür yoksa eşimi tanıyamazdım
Geri dönerse de kabul etmeyin ilişkiler bir kopunca bir daha eskisi gibi olmuyor

Ben olsam dönerdim. Nasılsa kimseyi bulamayacak ve sana yeniden dönecek
Sende bununla ömrünü geçireceksin, yaş gelecek 35 olacak. O zamanda ağlayacaksın bebem olmayacak mı ? Diye.
Bu herifte ama ben saağaaa söyledim di pisiko sevgilimden sonra korkuyorum kadınlardan, evlenemem ben diyecek
ŞOK MUTLU OLACAKSINIZ. Sakın bırakmayın peşini, gidin hatta dilek ağaçlarına çarşaflar falan bağlayın.

çok
off çok karamsarsınız ya

Valla aynı durumu bende yaşadım. İki yıl olmuştu birlikteliğimiz. Sonra öğrendim ki okuduğu okulda benden habersiz bir kızla sosyal medya üzerinden takılıyormuş. Zor bir günüm de onun benim yanımda olmasını istemiştim tabii bunu ona söylememiştim. O gün o kızla takılıyormuş . Saçma sapan bahaneler öne sürerek beni her yerden engelleyerek terk etti. Çok yalvarmıştım kendisine. Aylar sonra bu bana yazdı. Hesap sorar gibi doğum günümü unuttun dedi. Hala seviyorum fakat o insanla olmayacağını anladım. Gereken cevabı verdim. Ne tersledim ne de dostane yazdım. Anladım dedi. Sonra birkaç gün birkaç sefer daha yazdı. Baktım wpden engeli kaldırmış. Rehberim de ekli değil. Okulun nasıl gidiyor falan diye wpden yazdı. Ne dostane ne de düşmanca cevap verdim. Tamam dedi ve boşluğunu benimle dolduramayıcını anlayınca yazmayı bıraktı. Yani kardeşim kısacası şu geri dönmelere sevgilere falan inanma. Sırf egolarını tatmin etmek için birliktelik istiyorlar.

çok çok teşekkür ederim olur da bir gün dönerse dediğinizi uygulayacağım

hiç bu açıdan bakmamıştım. teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…