Döner mi diye hiç kafanı bulandırma kalmak isteyen bi şekilde yanında kalıyor zaten boşver bakmamaya çalışiyi akşamlar. yalnızca bu konuyu açmak için açtım hesabı. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.
çok fazla ayrıntıya girmeden anlatmaya çalışacağım. sevgilimle ayrılalımız 1 buçuk ay gibi bir süre oldu, belki daha fazla. o beni terketti. ben ilk başta tamam dedim ama daha sonra neden diye kendime sormadan yapamıyordum. genel anlamda anlaşamadığımız noktalar vardı ve son zamanlarda baya tartışır olmuştuk ama terk edişinden önce net bir konu yoktu. ondan öncesinde bana olan ilgisi çok güzeldi ama aynı zamanda eski sevgilisinin psikopatça kısıtlamaları yüzünden ilişkiden korkar bir yapısı da vardı. neyse ben bir slaklık yapıp ayrıldıktan 10 gün kadar sonra yazdım. aradım. hep görüldü attı aramalara dönmedi. kendimi çok aciz konuma düşürdüm, çok pişmanım. en sonunda resti çektim ben de. o günden beri bir aydan daha fazla zaman geçti en ufak bir iletişimde bulunmadık. ben kesinlikle bir daha iletişime geçmeyeceğim. o hatayı bir kez yaptım ama acaba o döner mi çok merak ediyorum. numaramı silmemiş, herhangi bir platformdan da çıkarmamıştı ben onu çıkarttım her yerden. buna benzer bir olay yaşayan ve terk eden sevgilisi geri dönenler var mı? tecrübelerinizi aktarabilirseniz çok sevinirim.
yo istiyorumDiyelim x kişisinin sevgilisi döndü bu sizin için ne ifade edecek? Şimdi bir de dönse bile ben istemem ama bla bla dersiniz.
istemesem neden konu açayım dsjdndhDiyelim x kişisinin sevgilisi döndü bu sizin için ne ifade edecek? Şimdi bir de dönse bile ben istemem ama bla bla dersiniz.
yo istiyorum
belki o sıra ilişki gerçekten de yürümüyordur ve başka çare bulamamıştır. bilmiyorum yani, dediğiniz gibi de olabilri tabiiKimseyi bulamazsa döner. Çok mutlu olursunuz.
ya ben ona yazdım bri kere gerçekten çok ters cevap aldım ona rağmen hiçbir yerden çıkarmaması, hikayelerime bakmaya devam etmesi vs gerçekten kafa karıştırıcı durumlarAdam ceplerine sığdırmıs sığdıracağı kadar sağdan soldan nerden ekmek çıkarsa bırakıyor açık kapıları kim ego oralını yapıyosa ondan doyuyor iste. Iy en nefret ettiğim erkek tipi.
Döner diye bekleye bekleye anca zamanını vaktinizi harcamıs olursunuz.
istemesem neden konu açayım dsjdndh
ya tamam kimse bulunmaz hint kumaşı değil ama birisini sevince insan gözü başkasını görmüyorAynen istemeye devam et. sakın bırakma. Erkek milleti karaborsada zor bulunuyor diyolla
Resti çektim derken? Adam zaten bi cevap vermiyormuş ki. Bence bu iş bitmiş kaç gün olmuş tek kelime etmemis siz de önünüze bakın.en sonunda resti çektim ben de.
ama peşini bırakmayınca da onun gözünde kendimi küçültüyorumAklın kalmış peşini bırakma sonra pişman olmayasın
E iste amacıda o zaten. Amacı kafayı karıştırıp kafada soru isaretleri bırakıp sizin onu unutamamanız. Issız adam rolleri. Kimi ne kadar cok merak ederseniz ve kafanızı karıstırırsa o kisiye tutuklu kalırsınız. Sağlıksız toksik iliski örneği.ya ben ona yazdım bri kere gerçekten çok ters cevap aldım ona rağmen hiçbir yerden çıkarmaması, hikayelerime bakmaya devam etmesi vs gerçekten kafa karıştırıcı durumlar
haklı olabilirsinizE iste amacıda o zaten. Amacı kafayı karıştırıp kafada soru isaretleri bırakıp sizin onu unutamamanız. Issız adam rolleri. Kimi ne kadar cok merak ederseniz ve kafanızı karıstırırsa o kisiye tutuklu kalırsınız. Sağlıksız toksik iliski örneği.
Açıklama yok, anılara saygı yok, kadına saygı yok. Numarayıda silemiyor sizi de net silemiyor yalnız kalınca dönerim umuduyla. Sizde bekliyorsunuz.
Silin atın.
Engelleyin ve silin.haklı olabilirsiniz
ben her yerden sildim silmesine ama hala aklımdan silemiyorum. gelse hatalarını telafi etse ve yeniden olsak diye istemeden umuyorum halaEngelleyin ve silin.
Siz beklediğiniz icin dönmüyor size. Çünkü sizin hala onunla beraber olacağınızdan cok emin ve ceptesiniz. Siz bu ceptelik enerjisini ona verdiğiniz sürece o asla dönmez.ben her yerden sildim silmesine ama hala aklımdan silemiyorum. gelse hatalarını telafi etse ve yeniden olsak diye istemeden umuyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?