Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

koptum buna

ayy kızlar okudum hepsi süper....Ben evliyim şuan ama flört ederken eşime dedimki bana bebeğim deme.Sinir oluyorum çünkü.Şimdi kapıdan içeri girince ilk lafı "NABER BEBEK"İnadına yapıyo biliyorum artık kendi haline bıraktımmm....

cnm bnde sevmezdm bebeğm kelimesini ama diyorz artk birbirimize alıştmmm

Allah kavustursun cok hos bi msjlasma :)

oooyyy bu mesaja cok güldüm yaaa :))))

ayni seyi bende yasiyorum ara sira :)

Merhabalarr ,

O: Napıosun balım ?
Ben : Bu saatten sonra konuşmayı gerektircek bişey yok , kendine iyi bak elveda....
O: 2,5 ay oldu hala cevap yok.

Buda bizim son msjımız

misal :)

balımm.. cennette olursak başka hurileri de kabul ediceksin dimi piss :) (aslında zorumdan gülümsedim )
cevap: Allahım bana dünyada da ahirette de senden başkasını nasip etmesin...

ayyy böle çok mutlu oldumm tabisi...

Son düzenleme:
O: Askım ben telefonu kapatıyorum seni çok ama çok sevdiğimi sakın unutma tamam mı sen benim herseyimisin ömrümün sahibi, balım, bitanem, canım sevgilim benim..
Ben: Tamam askım ben de sei çok seviyorum bitanem benim hayatımın anlamı sevgilisinin herşeyi gidince ara beni mutlaka tamam mı askım öpüyorum seni kocaman kocaman kocaman MUUCKK
O: tamam askm..

Son mesajlaşmamız şimdi askerde kuzum

Kalbime konmuş bir kelebeksin ;narin , hassas , güzel... Her kalp atışımda seni hissediyorum .. Gözüme batmış bir gül dikeni gibisin ; her gözümü kapattığımda seni hissediyorum ama canım yanmıyor . Gül kadar güzelsin be sevgilim seni neye benzetsem de sen yine benim sevdiğim ve sevgilimsin . Seni hiç bir şeye eşit tutamam çünkü sen birtanesin .. <3

kendisi yazmıştı ayrılmadan önce :S

evlenmedn bizde çok yazardık:)))
şimdi hatırladıkça nedense çok komik ,çoçuksu geliyor
şimdi kırk yılın başı msj yazarız oda mecburu
ben__yaaa nerde kaldın seni bekliyom ,çoçuk durmuyo zaten...kaç saat oldu bi cevap yazsana
o__geliyom yoldayımmmmm
yada
ben __evde ekmek yok
o__ tamam..

Kendine iyi bak seni sana emanet ediyorum dedi.

Son msjıydı bu ve gitti.
Ben sevgilimle msjlaşmayı özledim.

Askerlik bit artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…