- 27 Ocak 2011
- 816
- 95
- 298
Dün gece dışarı hava almaya çıkmıştım, çim sulama fıskiyeleri çalışmaya başlayınca kendimi tutamadım fıskiyelerin arasına attım, hem ıslandım hem eğlendim gecenin bir yarısı. 

Erkek arkadaşıma da bunu söylemiştim, devamnda:
O: Aşkım yaa sen akşam akşam bu saatte ne yaptın böyle Bitanem delisin yaa :) üşümedin değil mi Bitanem
B: Hep yapmak istemiştim aşkım, fıskiyeleri görünce öyle dayanamadım, ne yapayım. :)
O: Kurban olduğum ben darıldım sana.
B: Neden aşkım?
O: Bensiz nasıl yaparsın Bitanem kıskandım valla :)
B: Oy kurban olduğum benim, aklıma geldi aslında, sevgilimle de yapalım bir gün beraber dedim. Olur mu aşkım?
O: Olmaz mı aşkım yeter ki sen yanımda ol ben seninle her şeyi yaparım Bitanem
B: Bitanecik sevgilim benim. Seni çok seviyorum aşkım. Ömrüm oldukça senimleyim inşallah bitanem benim.
O: Kurban olurum Bitanem sana ben aşkım benim
B: Yanımda ol bitanem, elimi hep sımsıkı tut, mis kokundan beni hiç mahrum bırakma aşkım benim. O bana yeter bitanem.
O: Kurban olurum sana aşkım seni çoook seviyorum iyi ki varsın Bitanem iyi ki seni buldum iyi ki sen bana yazılmışsın biricik sevgilim benim
Tabii öyle sırılsıklam olduktan sonra bugün yorgan döşek yatmak düştü bana.
Haliyle ona da meraklanmak. 
İyi ki var, ben onu çok seviyorum.

O: Aşkım yaa sen akşam akşam bu saatte ne yaptın böyle Bitanem delisin yaa :) üşümedin değil mi Bitanem
B: Hep yapmak istemiştim aşkım, fıskiyeleri görünce öyle dayanamadım, ne yapayım. :)
O: Kurban olduğum ben darıldım sana.

B: Neden aşkım?
O: Bensiz nasıl yaparsın Bitanem kıskandım valla :)
B: Oy kurban olduğum benim, aklıma geldi aslında, sevgilimle de yapalım bir gün beraber dedim. Olur mu aşkım?
O: Olmaz mı aşkım yeter ki sen yanımda ol ben seninle her şeyi yaparım Bitanem
B: Bitanecik sevgilim benim. Seni çok seviyorum aşkım. Ömrüm oldukça senimleyim inşallah bitanem benim.
O: Kurban olurum Bitanem sana ben aşkım benim
B: Yanımda ol bitanem, elimi hep sımsıkı tut, mis kokundan beni hiç mahrum bırakma aşkım benim. O bana yeter bitanem.
O: Kurban olurum sana aşkım seni çoook seviyorum iyi ki varsın Bitanem iyi ki seni buldum iyi ki sen bana yazılmışsın biricik sevgilim benim
Tabii öyle sırılsıklam olduktan sonra bugün yorgan döşek yatmak düştü bana.

İyi ki var, ben onu çok seviyorum.