Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

Dün gece dışarı hava almaya çıkmıştım, çim sulama fıskiyeleri çalışmaya başlayınca kendimi tutamadım fıskiyelerin arasına attım, hem ıslandım hem eğlendim gecenin bir yarısı. Erkek arkadaşıma da bunu söylemiştim, devamnda:

O: Aşkım yaa sen akşam akşam bu saatte ne yaptın böyle Bitanem delisin yaa :) üşümedin değil mi Bitanem
B: Hep yapmak istemiştim aşkım, fıskiyeleri görünce öyle dayanamadım, ne yapayım. :)
O: Kurban olduğum ben darıldım sana.
B: Neden aşkım?
O: Bensiz nasıl yaparsın Bitanem kıskandım valla :)
B: Oy kurban olduğum benim, aklıma geldi aslında, sevgilimle de yapalım bir gün beraber dedim. Olur mu aşkım?
O: Olmaz mı aşkım yeter ki sen yanımda ol ben seninle her şeyi yaparım Bitanem
B: Bitanecik sevgilim benim. Seni çok seviyorum aşkım. Ömrüm oldukça senimleyim inşallah bitanem benim.
O: Kurban olurum Bitanem sana ben aşkım benim
B: Yanımda ol bitanem, elimi hep sımsıkı tut, mis kokundan beni hiç mahrum bırakma aşkım benim. O bana yeter bitanem.
O: Kurban olurum sana aşkım seni çoook seviyorum iyi ki varsın Bitanem iyi ki seni buldum iyi ki sen bana yazılmışsın biricik sevgilim benim

Tabii öyle sırılsıklam olduktan sonra bugün yorgan döşek yatmak düştü bana. Haliyle ona da meraklanmak.

İyi ki var, ben onu çok seviyorum.

sensiz bir dünya ve sensiz bir ömür olmaz canımın için.. seni herşeyden ama herşeyden çok çok seviyorum.....

ama sen şimdi beni aldıınnn aşkımın askere gittiği ilk güne götürdünn.. bilirim çok acıdır kapatıyorum telefonu kendine iyi bak diye atılan mesajlar

içim okadar rahat ki sana karşı inanılmaz bir güven var içimde dedi

ben gemiye gidincede ben burdaymışım gibi kendine herzaman dikkat et sen benim kıymetlimsin sana bişey olursa naparım dedi

cok sevdıgım 7 yasında bı cocuk hsatalandı..durumu ciddiydi daha iyi oldu.durumu hakkında bılgı verdım

*gecmıs olsun,öp benim için sevgilim
ben: sağol.. Pek nazlı küçük bey öpeyim diyorum ilk defa yok dedi..
*aaa neden dedi acaba ? korkuttun mu sevgili küçük beyi ?
ben: hasta ya nazlı işte.. iyi şimdi az düŞtü ateşi..aşk olsun sana ben korkunç mu oluyorum öptüğümde
* yanlıs anlaşıldım.. hayatım öpmeyiniz nazlı tarafı gecsın.Hatta çıkışınız anlasınlar efendım siz beni hep öpünüz efendim münkünse dudaklarımız ayrılmasın :) muck

zaten cok utandım bı sure cevap veremedım..uzun bı sure :)

kadınların annelık ıc gudusu..hep cocugum olsun ısterım dıye konusurduk.Bu cok sevdıgım mınıgı hastahanede gecenın bı yarısı acılar ıcınde bıraktıgım ılk gun..yazmıstım..'' Cocuk ıstemıyorum artık..ben mınıgımı boyle gormeye dayanamam..dayanamıyorum..'' diye..Normalde gece telefonu kapalı olur.o gece bırsey olursa ona ulasmak ıstersem dıye acık bırakmıstı.Gecenın bı yarısı moral olsun dıye yazdıgı seyler..
''hayat bızı zorluklarıyla sınayabılıyor sevgilim, görmek istemediğimiz ne varsa şu 2 gün içerisinde karşımıza çıkartıyor..Çocuk istemine gelince, bende küçükken ateşler içerisinde yanarken annem sirkeli bezlerle sabahlara kadar beklerdi..Sevgi böyle işte,çocuk istemesende evlendiğin zaman zaten bir çocugun olmuş olacak hemde kazık kadar cocuk.. bakıma muhtac bır cocuk..ailesi diyecek kızımız/oğlumuz sana emanet dıye.hersey ortaklasa olacak hayatı paylasmaya başlayacagız, baktık ki hersey tamam birbirimize cocuklar gıbı bakıyoruz eeeartık bır cocugua ihtiyac var dıyoruz. :) ben zaten sana demıyor muyum sevgılım bebegım dıye..sende bana dıyorsun..birbirimize caktırmadan anlaşıyoruz baksana fatıh bır an once ıyılesır inşallah, ooo inşallah uyandırmam ama deneyeyim şansımı Lady'ım Günaydın

:78:

Benim gönderdiğim :
Mübarek günde düşündüğüm şeye bak.Şeytan İşte..yinede söyleyeceğim.
Köşkeroğlunun en güzel tatlısı '' Özel Prens'' tatlısıymıs.. Benim için ancak ikinci sırada yer alabilir.Ben yemem !
Benim bana özel prensim daha tatlı.Aşk şerbetine bulanmış..Cok tatlısın..Bal dudaklım:78:

Sabah yatakta bi yandan uyuyorum bi yandanda ona msj atmaya calısıyorum
Sen napıyon yazcama Su napıyon yazmısım

Ben- Su napıyon
O- Su kim?
B- Hm su icmeyemi kalktın askım tamam ben uyuyorum
O- Ne suyu askım ya belli uyuduğun

Uykuluyken cok sacmalıyorum:26::26:

Aslında çok romantik biridir ama mesajlaşırken biraz odun oluyo

o - arasana beni
ben - aramıyorum .
o - arar mısın meleğim
ben - aferin aşkım arıyorum :90:

böyle bi şey geçti az önce ^^

Çok Hoşsunuz yaa:)

Ben işe başlamadan önce:

Ben: Aşkımm sen beni hiç özlemedin miii
O: Neden özlemiyim aşkım çok özledim tabi.
Ben: Ama hiç söylemiyorsun özlediğini. Hıhhh çok kırıldım gönlümü alman lazım.
O: Aşkım çok uykum geldi bütün gün pc başında beynim aktı. Yarın görüşünce alcam ben senin gönlünü muck
Ben: Tabi alma gönlümü uyu senn Zaten artık azcık seviyosun beniiii
O: Zzzzzzzzzzz

Ben işe başladıktan sonra ilk günler:

Saat 10 civarı :)

Ben: Bebeğim ben yatıyorum artıkın çok uykum geldiii
O: Bu saatte ne uykusu bitanem hem sen benimle hiç ilgilenmiyorsun küstüm
Ben: Zzzzzzz

Tabi bu kadar odun değiliz, azcık abarttım

o: günaydın sevgilim muah muah kocaman :)
b: bu kadarcıkmı bunun için mi uyandırdın yani beni 8:30da:)
o: şımarık uyu sen işe geç kaldım atıcam ben sana daha msn:)

beni uyandırmak ıcın arar
- bogazımı falan temızlerım
günnanayyydınn derim
gülerr hay allah bu ne enerji der
genelde romantık degılde cok komık oluyor mesajlarımız
bana bısı sordugunda heee dıyorum
kızıyorum asnıyohep alısamadı

Malum beyin ameliyatı oldum. Neyse ki dikiş falan kalmadı ama yine de bizimkiler kafamı bir yere vurmamam konusunda hassaslar. Boy uzun olunca kaçınılmaz oluyor tabii. Bizim de mesaj muhabbetimiz onun üzerine.

B: Aşkım kafamı vurdum.
O: Yaaa bir şeyin var mı aşkım çok acıyor mu bitanem
B: Yok aşkım küçük bir şeydi, geçti bile. Zaten yaranın olduğu taraf değildi neyse ki bitanem.
O: Aşkım seni çok seviyorum bitanem olsun hayatım yara değil diye önemsememek mi lazım aşkım benim İNŞALLAH fazla vurmamışsındır bitanem
B: Yok bitanem merak etme iyiyim aşkım.
O: Yapamam ki
O: Seni merak etmeden duramam ki seni özlemeden edemem ki BİTANECİK aşkım minik prensesim
B: Bitanem benim, iyi ki varsın. Başıma gelen en güzel şeysin sen sevgilim.

Sonra muhabbet başka bir yere kaydı gitti öyle... Ben onu çok seviyorum, iyi ki var.

Az önce sevgilim şunun attı:
Seviyorum len seni hemde delicesine...

Bende şunu yazdım:
ayy kuzum benim yaa bende seniiiii :69

Bazen azcık kabalaşır

Biraz önce aramızda geçen bir diyalog

Ben: Bebeğim çok özledim seni off,geçmiyo şu günler.Şimdi yanında olmak vardı sımsıkı sarılmak vardı sana.Böyle kokunu içime çeke çeke öperdim seni.Sonra kollarında nefesini duyarak uyurdum...Ne zaman gerçek olucak bu hayalller bilmiyorum ama beklemek de güzel biliyo musun sevgilim.O umutla yaşamak güzel.Çok seviyorum seni ben.
O: Tamam sevgilim.
Ben tabi o kadar şey yazıp bu cevabı alınca çok bozuldum.Cevabım: Ne bu şimdi,iki güzel şey yazmak zor muydu?
O: Uykum geldi bitanem ya yatalım mı?
Ben: İyi geceler (Normalde uzun mesajlar yazarız uyumadan önce,ve kesinlikle seni seviyorum yazmadan göndermeyiz,ama kızdığım için iki kelime yazıp gönderdim:)

Uykusu çok kıymetlidir beyefendinin.Çok bozuldum hep böyle yapıyo bu çocuk

Son düzenleme:
ben tatildeyken geçen bir diyalog

B: aşkım sana çok güzel bişey aldım
O: neymiş merak ettim hayatım
B: hediye sölenirmi aşkım getirince görürsün
O: peki hayatım. gerçi ben hayattan çok güzel bir hediye aldım onun yanında herşey sönük kalır ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…