Biraz önce aramızda geçen bir diyalog
Ben: Bebeğim çok özledim seni off,geçmiyo şu günler.Şimdi yanında olmak vardı sımsıkı sarılmak vardı sana.Böyle kokunu içime çeke çeke öperdim seni.Sonra kollarında nefesini duyarak uyurdum...Ne zaman gerçek olucak bu hayalller bilmiyorum ama beklemek de güzel biliyo musun sevgilim.O umutla yaşamak güzel.Çok seviyorum seni ben.
O: Tamam sevgilim.
Ben tabi o kadar şey yazıp bu cevabı alınca çok bozuldum.Cevabım: Ne bu şimdi,iki güzel şey yazmak zor muydu?
O: Uykum geldi bitanem ya yatalım mı?
Ben: İyi geceler(Normalde uzun mesajlar yazarız uyumadan önce,ve kesinlikle seni seviyorum yazmadan göndermeyiz,ama kızdığım için iki kelime yazıp gönderdim:)
Uykusu çok kıymetlidir beyefendinin.Çok bozuldum hep böyle yapıyo bu çocuk
ben aklınıza gelebilecek bütün romantik ve güzel msjlar yazarım kendisine onun cvbı hep aynıdır:tamam bende seni cnm öptm.
düşünün artık nasıl içler acısı durumum.dünyanın enn romantik olmayan erkeğine sahibim.
Tam da şu an, bi kaç gün sonra Grup Gündoğarken konseri oLduğunu öğrendim. E daha yeni bi çift oLduğumuz için de haLa birbirimizin zevkLerini tam oLarak biLiyo sayılmayız =))
+Ben+ "Grup Gündoğarken =) DinLer misin hayatım ??"
--O-- "TatLım seninLe herşeyi dinlerim =) Sana sarıLasım var =) "
bu msgın evlenmiş hali
+Ben+ "Grup Gündoğarken =) DinLer misin hayatım ??"
--O-- ne grup gündoğarkeni ya bikaç gün sonra lig başlıyor bi yere gidemem " [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
(tabii biraz abartılmış hali)
az önce de msjlaştık..
o: napiyon canım
Ben: Yazılıları okuyorum cnm sen napiyon
o: Ben de ezeli izliyorum.. eminim 50 alan yoktur, çocuklara hiç puan verme haa
Ben: Valla veriyorum Bol Bol daha napim yaa
o: hadi ordan pinti seni hepsi kalacak pintiliğin yüzünden =)
eskiden sevgilimm şimdii kocişimle olan mesajımı yazayımm:
kociş...: evin altındayım gelırken bşi istermisin
ben...: evin altından bişi isticek olsam iner alırdım carsıdayken nıye haber vermedın
kociş..: ne lazımdı aacil mi gidip alayım mı
ben...: yok deil yarın alırsın o zaman marketten sıvı sabun al az kalmış:
şekil a da goruldugu gibi evlenince durumlar malesef boyle oluyomutsuzmuyuum hayırr kocişimlee ben bolede mutluyumm
annem ve babamın tipik diyologlarından.. demek tek değilmiş annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?