Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

ben böyle bi mesaj yazıcam ve bana o tamam sevgilim diyecek, valla burnundan gelir, acayip trip atarım.ondan sonra sadece sorduklarına cevap alır. ki genelde o yazar bu tür şeyleri.

Ben: Askimm nerdesin ?
O: Dısardayım meleğim,geziyoruz.
Ben:Hmm kim var yanında?
O: Sınıftan arkadaslarım,onların sevgilileri ve sevgililerinin kız arkadasları.Kızlarla kaynastık,takılıyoruz yani anlayacağın.
Ben:A ne güzel sevgilim,bak ben şimdi ne yapıyorum.!
Telefonu kapattım ve 2,5 saat sonra açtım.
Mesajlar yığılmıştı..
O: Neden kapattın ya çok sinirlendirdin beni!!!
Ben:Kızlar var mi gercekten yanında? Varsa kaç taneler?Nereye gittiniz?Onlara baktın mı? Hiç göz Kırptın mı ?Gözlerini oyayim mi Yunus ?!
O:Yok kızım kimseye bakmadım,kimseye göz kırpmadım,kimseyi senin kadar sevmedim,kimse beni senin kadar mutlu etmedi tamam mi Sümeyye ?
Ben: Tamam.

Saklarım hala bu mesajlarımızı okudukça gülerimm

önceleri çok msjlaşırdık, sms paketindeki smsler yetmezdi, ama şimdi günde 1o msj ya geliyo ya gelmiyo ikimizin de işleri çok yoğun, sıkıldım artık

=D =D Kendimi gördüm sanki yaa. Sevgisinden gram şüphem oLmasa da o kadar romantik sözlerin peşinden geLen msj hep aynı =)) "Bende tatLım öpüyorum"

bekarken ve nişanlıyken kontör yetmezdi msglaşmaya
ama evliyken o kadar ne msglaşcan olmuyo yani

evliyken ona attığım son mesajı yazıyım

-Erken geldim uyuycam arama ekmek oke

Tam da şu an, bi kaç gün sonra Grup Gündoğarken konseri oLduğunu öğrendim. E daha yeni bi çift oLduğumuz için de haLa birbirimizin zevkLerini tam oLarak biLiyo sayılmayız =))

+Ben+ "Grup Gündoğarken =) DinLer misin hayatım ??"
--O-- "TatLım seninLe herşeyi dinlerim =) Sana sarıLasım var =) "

bu msgın evlenmiş hali

+Ben+ "Grup Gündoğarken =) DinLer misin hayatım ??"
--O-- ne grup gündoğarkeni ya bikaç gün sonra lig başlıyor bi yere gidemem " [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]

(tabii biraz abartılmış hali)

hahaha kızlar çok hoş ya
ben de sevgilim sarhoşken aramızda geçen mesaj diyaloğumuzu yazıyım, hala saklarım
ben: sevgilim bi daha gece 12 yi geçirmek yok
o: mor elbise sana çok yakışıcak
ben: hangi mor elbise? :44:
o: çocuğumuzun odası beyaz olucak, sonra cinsiyetini öğrenince ona göre döşicez odasını, doğur artık
ben: aşkım evlenmemize daha çok var, sarhoş musun sen?
o: yatak çok dönüyo, uçuşa geçiyorum ben pamuk, yarın kızarsın bana
ben: hele bi yarın olsun, görürsün sen
ertesi gün..
ben: neydi o akşamki halin bakiim, sarhoş olmuşsun
o:kim sarhoştu, ben sarhoş olmam ki?...
diye gider.. =)

buna çok güldüm yaaa süpermiş

eskiden sevgilimm şimdii kocişimle olan mesajımı yazayımm:

kociş...: evin altındayım gelırken bşi istermisin
ben...: evin altından bişi isticek olsam iner alırdım carsıdayken nıye haber vermedın
kociş..: ne lazımdı aacil mi gidip alayım mı
ben...: yok deil yarın alırsın o zaman marketten sıvı sabun al az kalmış:

şekil a da goruldugu gibi evlenince durumlar malesef boyle oluyomutsuzmuyuum hayırr kocişimlee ben bolede mutluyumm

annem ve babamın tipik diyologlarından.. demek tek değilmiş annem

eşimin dün gece nöbetteyken attığı mesaj

seninle olmak acıktığımda yemek yemek susadığımda su içmek ve doyduğumda hemen üstüne çay içemkten bile daha güzel
lafolsun diye demiyorum gerçekten balımm
petekli balım kalbimde 22 yıl sakladığım gül kurumsun sen

ben

yıllanmış şarap gibisin yıllar geçtikçe sevgim çok daha farklı tatlara çok daha farklı renklere bürünüyo
gökkuşağım direğim çınarımsın

Oemin yağmurda mevzideydim aşkım.
Resmini çıkardım çakmak yaktım baktım...
Öptüm öptüm en az yirmi defa öpmüşümdür...
Çok özledim seni

Ben:Bende seni çok özlüyorum aşkım
O:Boynuma astıgım para koymak için birşey varya
Hala asıyorum onu
İçinde senin resminden baska birşey yok askım
Sadece resmin için asıyorum
Çok özlüyorum askım seni

Son düzenleme:
saatlerce vakit geçirdikten sonra eve gelince ilk kim yzarsa bitanem dieri hayatım dieri canım diğeri aşkımm.... böyleeeeeee devm eder kim bitirse artık sonra kurban olim canına ölim falan.. arada normal konuşmalar.. ama hep hitaplarımız sevgi sözcükleryle.. bedava msjlar sağolsun..annem babam delirio artık yeter yeter die.. tık tık tık hiç elimden düşmüyo telefon:)) fıkralar muhabbetler izlediğimiz tv programlarına yorumlarımız ...hiç ayrılmıoz gibi hissettiriyoruz kendimize mesajlarla... hayat sevnce güzel:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…