• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

az önce de msjlaştık..
o: napiyon canım
Ben: Yazılıları okuyorum cnm sen napiyon
o: Ben de ezeli izliyorum.. eminim 50 alan yoktur, çocuklara hiç puan verme haa
Ben: Valla veriyorum Bol Bol daha napim yaa
o: hadi ordan pinti seni hepsi kalacak pintiliğin yüzünden =)

:) okudum bi çoğunu ne güzel şeyler konuşuyosunuz ve kendimi çok odun buldum.

biz de çok mesajlaşırız (ayda 2000 tane falan) o bana o kadar çok sevgi sözcüğü kullanır ama ben en fazla CANIM ya da Sevgilim derim.
bana "kız, kızım, len, gülüm ve özellikle bebeğim" gibi sıfatlar asla ama asla kullandırmam. hatta bi kere "beni ara" yazdığı için küstüm. Beni ARAR MISIN demen gerekiyordu dedim.
Türkçesinde sorun varsa o mesaja cevap vermem :)
de ve ki eklerini bitişik yazarsa mesajı düzeltip aynen geri gönderirim. :9:
Kendimi TDK sözlüğü gibi hissettim, çok kasıyorum galiba...
bu adam 5 senedir nasıl tahammül ediyor bana :26:

ben : sen neden bana msj atmadın?
o : aşkım valaha attım sen cevap atmadın
ben : hayır gelmedi msjın yalan söleme!
o : yemin edyrm attım ya

sonra telime msj gelir :( tabi ben onun günahını almışımdır...

ben : aşkım özürdilerim hatlarda sorun varmış tüm msjların yeni geldi
o : bide o kdr bagırdın bana neyse ver bir öpücük yoksa barışmam:52:

bizizm faturalı olduğu için ben msj atsam eşim derste bile olsa arar pinticik dana:))hiç ölee msj olaylarına girmez

mesajlasma degilde.. uzun yillardir benden hoslandigini bildigim bi arkadasimla yeniden karsilasip konusuyorduk

denizden, dalmaktan bahsediyorduk.. snorkelle bi gün saatleri fark etmemisim kiyidan uzaklasmisim, insanlardan .. o hazzi anlatiyordum
oda iste benimkide tam böyle bisey dedi.. ilk bas anlamadim

benim o anima , o an yasadiklarima tesbih etti bana olan zaafini ilgisini..hatta daha güzel ifade etti.. agzi inanilmaz laf yapar
aslinda cok hosuma gitti..
sadece o kadar

geçenlerde attığı bir msjı paylaşıyım sizinle
sevgilim:hayallere dalarım sensizliğin mahsunluğunda mutlulukla kucaklaşırım senle dolmuş hayallerde yalnızlığın soğuk ve keskin rüzgarlarıyla boğuşurum senden uzaklarda sen yanımdaymışsın gibi yaşarım her anımı bir şizofren gibi gerçek ve yanımdaymışsın gibi davranır muhabbet eder güler oynar ve akıl danışırım yokluğundaki varlığına...sensizlik kalabalık bir yolda yalnız yürümek benim için bir milyon kişinin yaşadığı bir şehri ıssız görmek sensizlik sen olmadan var olmamak ve yokluğunda yok olmak demek...beni sensiz bırakma bedenimi nefessiz hissiz ve tepkisiz bırakma nolur...seni güneşin kumsalı sevdiği gibi gecenin ayı sevdiği gibi vede seni karanlığın yıldızları sevdiği gibi seviyorum...iyi uykular benli ve tatlı rüyalar hayatımda olup olabilecek vede görüp görebileceğim en güzel varlık... ben:birtanem dicek birşey bırakmıyorsun bana sanırım sözün bittiği yer müsait olduğun zaman ara beni sevincimi ancak ses tonumdan anlayabilirsin sanırım bu yoğun duygularımı ifade edemicem:( gözlerim dolu dolu okuyorum msjını seni çok seviyorum kurban olurum ben sana canım benim

ben adama mesaj atıyorum sevgilim seni çok özledim keşke yanımda olsaydında sana sarılsaydım kokunu öslüyorum beenn diyorum karşılıgında gelen mesaj; aşkım moralim çok bozum ya!fenerbahçe yenildi bana moral vermen lazım hemen! :(

buda aşkımın bana flört döneminde attığı komik bir msj paylaşmak istedim...
ajkum senu hamsinun karadenuzu sevduğu cibu seviyrum,
misur ekmeğinun garalahanaya verduğu tat cibu hayatuma tat verdun,
cözlerun ayder yaylasu kadar cüzel,
cüldüğün zaman yüzün cüneş cibu parlay,
sesun kemençe sesu cibu adamı coşturayi,
ağasar bali cibu tatlisun,
ciresun finduğu cibi şirinsun,
rizenin çayi cibu doyulmaysin,
varluğun adami rüzgarun yelkeni sarduğu cibu sarayiii,
uyyyy daha ne diyeyum seni sevduğumdan beri garaya vurmuş hamsi cibuyum daaaadelikafaduldendelikafadulden

:1: ohooy süpermiş bu çok komik ve romantik olmuş hehehh :52:

sewgilimin bana attığı bi mesaj wardı attıgı msjların içinde o msjı asla unutmam içimdeki watanın başkentisin demişti:69: bide genelde o bana masalım yada sultanım der bende söyle paşamm derim:21::69

* Artik bir daha gorusmek istemiyorum
- Peki iyi geceler!

bundan baska msj i hatirlamak bile istemiyorum!

benimde sevgilimle bi sürü bi sürü var hep yazıcam buraya hatıra kalsın hem :9: az önce oldu bi tane hatta oda şu
b: pamuğum benim tatilde görüşücez dimi bak !
o: ewet sewgilimde ne zman bilmiyorum wala
b:hıı tamam o zaman görüşmeyiz belkide..
o:Beynine çakcam şimdi.
b:sen kendi beynine çak.
ya sewglm bnm çok sewiorm böle beynine çakcam derken hayal ediorum çok tatlı sinirlendrmesi çok gzel onu çok değişik şeler çıkıo ağzından hehe :27:

ben: keşke doğa üstü gücüm olsa seni her özlediğimde yanında olsam sürekli gelip giderdim.diyorum
o: hayatım sıkılırdın o zaman, bıkardın benden..diyor

öküz ya :82:

bunlar bu sabaha aitti

ben- benim aşkım nerde kimle ne yapıyor

o- yeni kalktım gülüm sabah kalktım tekrar uyuya kalmışım

ben- bende sabah 5den sonra uyuyabildim

o- iyimisin şimdi balım

ben- sayılır kalkym bişeyler yedikten sonra ilacımı alıcam daha iyi olurum inş

o- sana kıyamam bebeğim senin yerine ben çekeyim sancılarını :69:

ben- o zamanda ben sana kıyamam üzülürüm

o- yerim bu lafı söyliyen ağzını

ben- her geçen gün sana sevgim artıyor

o- sen benim yaşama sevincimsin sonsuz eşimsin (daha evlenmedik bile)
:16:

B: Beni ne kadar çok seviyorsun aşkım?

O: Çook aşkım, dünyalar kadar, sen?

B: Sana sarılıp güzel kokunu, sıcacık tenini hep hissetmeyi isteyecek kadar, üzüldüğünder beraber ağlayıp mutlu olduğunda yine beraber sevinecek kadar, senin şu kadarcık canın yansa bile aklım başından gidecek kadar, ilkim ve de sonum olmanı isteyecek kadar, aşkımızın meyvesi bu dünyaya merhaba derken elimden tutmanı ve hiç bırakmamanı isteyecek kadar, koca bir ömrü bir yastıkta harcayacak kadar... Seni bu kadar seviyorum aşkım. :)

O: Mest oldum aşkım, bittim, çok güzeldi... :69:

.... diye gitti öyle. :17::16::69:

Bizim aramız bozuktu daha yeni düzeldi, o yüzden şimdilik bu kadar. :61::69:

Son düzenleme:
bunlarda bendenn

ben:aşkım insallah ankaraya atandım demeyi nasip etsin tanrım bana
aşkım: amin gülüm
ben:çok ihtiyacın var çünkü bana
aşkım:evet gülüüm
ben:ben seni hiç üzmicem hep mutlu etcem

bu aralar ailesi ile sorunluuu ben atanınca hersey yoluna girecek inşallah

Sevdigim: Napiyon askim?
Ben: Carsidayim bitanem yürüyorum arabaya dogru eve gitcem
Sevdigim:Biricik Sevgilim benim yürüdügün yollara gül dökebilsem keske :-)

4 sene önce ilk cikmaya basladigimizda odun gibi kaba maco bi erkekti coook nadir gülümserdi düsünün artik nasil bi erkekti ama suan yüzünden hic gülücük eksik olmaz yanimdayken sarkilar güller hediyeler süprizler siirler bi kizin istedigi hersey var :asigim:
Ben o yüzden gercekten erkegi herzaman yönetenin kadin olduguna inaniyorum yeterki davranmasini bilmeli insan

gerçekten seviyor
seven adam değişir çünkü

şekil A

allah daha da mutlu etsin cnm

Söz atmıştım

O : askım bu ne yaaa

ben: Okusanaa bana sorcagınaa

o: Aaa evet askım cok güzel:)

ben: hadi ordan sen benim begendiğim hicbişeyi begenmezsin

o: Askım sen kendini begeniyomusun?

ben: evet niye ki

o: bak demekki ortak begendiğimiz noktalar varmış :P