• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

ben adama mesaj atıyorum sevgilim seni çok özledim keşke yanımda olsaydında sana sarılsaydım kokunu öslüyorum beenn diyorum karşılıgında gelen mesaj; aşkım moralim çok bozum ya!fenerbahçe yenildi bana moral vermen lazım hemen! :(

:60::60::60::60::60::60::60: koptum buna

ayy kızlar okudum hepsi süper....:46:Ben evliyim şuan ama flört ederken eşime dedimki bana bebeğim deme.Sinir oluyorum çünkü.Şimdi kapıdan içeri girince ilk lafı "NABER BEBEK":27:İnadına yapıyo biliyorum artık kendi haline bıraktımmm....:37:

ayy kızlar okudum hepsi süper....:46:Ben evliyim şuan ama flört ederken eşime dedimki bana bebeğim deme.Sinir oluyorum çünkü.Şimdi kapıdan içeri girince ilk lafı "NABER BEBEK":27:İnadına yapıyo biliyorum artık kendi haline bıraktımmm....:37:

cnm bnde sevmezdm bebeğm kelimesini ama diyorz artk birbirimize alıştmmm:D:D:60::60:

-benim tatlışım napıyor?
-hiç çamaşırları astım, yoruldum oturuyorum şimdi, ev kızı modu:)
-yorulmuş mu benim bebeğim:)
-bizim bey hiç yardım etmiyor ki:(
-okey oynuyor işi var:)
-kahve köşelerinden mi toplicaz seni çabuk eve gel!!
-ya dur bi hanım ya=)
-o zaman önce okeye dön, sonra eve dön:)
-tamam şimdi oldu:)

not:sevgilim şu an askerde, çarşı izninde arkadaşlarıyla okey oynarken bu konuşma yapıldı:1:

Allah kavustursun cok hos bi msjlasma :)

ben adama mesaj atıyorum sevgilim seni çok özledim keşke yanımda olsaydında sana sarılsaydım kokunu öslüyorum beenn diyorum karşılıgında gelen mesaj; aşkım moralim çok bozum ya!fenerbahçe yenildi bana moral vermen lazım hemen! :(

:1::1::1::1:

oooyyy bu mesaja cok güldüm yaaa :))))

ayni seyi bende yasiyorum ara sira :)

Merhabalarr ,

O: Napıosun balım ?
Ben : Bu saatten sonra konuşmayı gerektircek bişey yok , kendine iyi bak elveda....
O: 2,5 ay oldu hala cevap yok. :43:

Buda bizim son msjımız :58:

misal :)

balımm.. cennette olursak başka hurileri de kabul ediceksin dimi piss :) (aslında zorumdan gülümsedim :D )
cevap: Allahım bana dünyada da ahirette de senden başkasını nasip etmesin...

ayyy böle çok mutlu oldumm tabisi... :D:D

Son düzenleme:
O: Askım ben telefonu kapatıyorum seni çok ama çok sevdiğimi sakın unutma tamam mı sen benim herseyimisin ömrümün sahibi, balım, bitanem, canım sevgilim benim..
Ben: Tamam askım ben de sei çok seviyorum bitanem benim hayatımın anlamı sevgilisinin herşeyi :( gidince ara beni mutlaka tamam mı askım öpüyorum seni kocaman kocaman kocaman MUUCKK :(
O: tamam askm..

Son mesajlaşmamız şimdi askerde kuzum :(

Kalbime konmuş bir kelebeksin ;narin , hassas , güzel... Her kalp atışımda seni hissediyorum .. Gözüme batmış bir gül dikeni gibisin ; her gözümü kapattığımda seni hissediyorum ama canım yanmıyor . Gül kadar güzelsin be sevgilim seni neye benzetsem de sen yine benim sevdiğim ve sevgilimsin . Seni hiç bir şeye eşit tutamam çünkü sen birtanesin .. <3

kendisi yazmıştı ayrılmadan önce :S :(

evlenmedn bizde çok yazardık:)))
şimdi hatırladıkça nedense çok komik ,çoçuksu geliyor:1:
şimdi kırk yılın başı msj yazarız oda mecburu
ben__yaaa nerde kaldın seni bekliyom ,çoçuk durmuyo zaten...kaç saat oldu bi cevap yazsana:36:
o__geliyom yoldayımmmmm
yada
ben __evde ekmek yok
o__ tamam..
:52::52::52:

Kendine iyi bak seni sana emanet ediyorum dedi.

Son msjıydı bu ve gitti.
Ben sevgilimle msjlaşmayı özledim.
:14:

Askerlik bit artık

Back
X