• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinizle mesajlama diyaloglarnz :)

Askım suan askerde ve son bir haftası kaldı teskereye ..
gecen gece attığı msj..

--Hiiii oy gözümde tutuyosun kız :( :( sana vurarak sevmeyi bilem özledim :(
--Bende sen sigara içeceğin zaman kibritini yakacağinda onu söndürdüğümde senin hem kızıp hemde gizliden gizliye gülmeni ve Esra dur bak demeni bile özledim..
--Ama sana harbi kil oluyodum o zaman ama bir yandan da sirinliğine hasta oluyodum

.. Çok özledim be yaa senağlama

ben ilişkimize başladığımız zamandan beri mesajları hep yazarım ama malesef telefonda birikip silinenlerde oldu şimdi birazda ben yazayım mesaj;[
18.11.2008 tarihli;
ben: Beni mesaj manyağı yapsana

canım:Evliliği düşünmüyosan tamam 13:40:20

ben:Neden ne alaka

canım:Patron burda işsiz kalırsam evlenemeyiz 13:42:07

ben:Tamam aşkım sus duymasın patron/COLOR]

Ayyyy insan bunları okudukca gözleri doluyoo kendi aşkımı bitanemi ne kadar özlediğimi hatırladım off 1aydır uzağız onu o kadar özledimki bi kaç saat haber alamıyım ondan başına bişe geldimi diye kafayı yiyorum 2 güzel söz yazsa o sözlerin sarhoşluğuyla yüzümden gülümseme uzun süre gitmiyo onu çok ama çok seviyorumm geçen gün doğum günümdü attığı mesajı : kadınım.. mutlulugn ne oldugnu bna öğreten tek bi gülüşüyle tüm karanlkları aydnlatan tüm kötülkleri yok eden biöpüşyle tüm buzları eriten ağladığnda yeryüzünü yaşa boğan asil meleğim iyki doğdun iyki varsn sni çok seviyorm yazmış hayatımın aşkı tabi benim aldığım en güzel doğum günü hediyesi opuyorumnanaktan
:)) Bide bazen aşka gelir benim sevgilm dün gece uyksu kacms saat 5 gibi mesajlasmamız:
askmm: Seni coook seviormm bitanmmm
bn: aa aşkım uyumamısmıı :1:
askmm: hehe senıde uyandrdm galıba askm
bn: hyr askım uyumuodm tel yanmda dııldı nedn uyumadn bakımm
askmm: bılmem sıck askm uykm kactı karıma mesj atım dedm uyumstur dıe dusundm ama sen ndn uyumadn
bn: uykm gelmıo bu saaatte sevgılm benı cok mutlu edıo
askmm: bu nekı askım asıl layık oldugn mutlulugu yastmama bıraz dha var
bn:neymıs oo
askmm: nıkah huzr dolu bı ev ve bbı omur suruck mutlu bı evlılık begnmednmı yoksa :(
bn: herseyimmm bi sen ol yanımda yetr bnlar cok bile bu kdr mutlulugu kaldırablrmı bu bunye bılmem ( arada şımartmak lazım tabi :) )
askm: kaldrtırz askım seni cok seviyorm melegim ilk goz agrım kıymetlim benım
bn: ilk goz agrmmı
askmm: neden sasırdın ben ilk defa bırını bu kadar cok sevdm ve ilk dfa bırıyle ılgılı bole cddı dusncelerm var sn her anlmda benım ılkımsın ve son da olucaksn snden sonası yook
bn: o zaman snde benm ılk goz agrmsın bebeım son olcksn kımseı bu kdr sevmdm ben bu kadr guvenmk ısteıp guvenmedm kımsye ask oldm demedm sana asıgım otesı yok snden bska kımseı ıstemıorm haytmda sımdı uyu sevgılım bu gunler bıran once gecsın sana kocaman sarılıcaım gunler gelsın.
askmm:gelıck meleım gelıcek sna sımsıkı sarılp o cennt kokan tenınn koksunu ıcıme cekcm doya doya..
ahhh ahh uzar gıder bızım bole asık muhabbetlerımız butn ozelımızı actm kızlar sıze ıste bızde bole hasret cekmeye mahkum asıklarız aylardr bekledm ben onu yıne olsa yıne beklerım yeterkı sonnda kavusmak o olsn yoln sonunda o olsun yetr 1.5 yıldr beraberz ve her gecn gun dhada artıo sankı sevgımz baglılıgmz bole bı askı herkesın basına nasıp etsın yuce rabbım opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
en son attığı mesaj: aşkım ben yatıyorum çok yorgunum yarın erken gitcem tamam, daha sonra konuşuruz seni seviyorum iyi geceler gülüm.

valla bıktım işinden gücünden yaa, saat 10 buçukta eve geliyo sabah 7de gidiyo bu ne iştir yahu, ayy off ya:((

Heheh aynen ah şu işleri yok mu tam aşkımla güzel güzel mesajlaşırız bugün doğru düzgün konuşamadık çalıştığından diyorum akşam oluyo aşkım çok yoruldum bebeğim yatıyorum ben şimdi vs. mafoldumben ertesi gün trip yapıyorum ben bizim için çalışıyorum geleceğimiz için çabalıyorum diyo bu seferde işini biliyo benim aşkım kaydirigubbakcemile3

ben:sen benim herşeyimsin hep bnimle kal
o:peki nese şimdi ders çalışyom grş sanırım buda odunluğa girio ama işine geldimi meleğim bitanem şimdide ole bi durumdayız bakalım nezman arıcak:3:

Sevdigim: Napiyon askim?
Ben: Carsidayim bitanem yürüyorum arabaya dogru eve gitcem
Sevdigim:Biricik Sevgilim benim yürüdügün yollara gül dökebilsem keske :-)

4 sene önce ilk cikmaya basladigimizda odun gibi kaba maco bi erkekti coook nadir gülümserdi düsünün artik nasil bi erkekti ama suan yüzünden hic gülücük eksik olmaz yanimdayken sarkilar güller hediyeler süprizler siirler bi kizin istedigi hersey var :asigim:
Ben o yüzden gercekten erkegi herzaman yönetenin kadin olduguna inaniyorum yeterki davranmasini bilmeli insan

dun gece atıstık sonra şu mesajı attı

partnerım : bu şekilde konusman benı incitıyor benı bu halıne alısık degılım olay by ben senın hep boyle mutlu ve guldugun benımle ugrastıgın zamanları sevıyorum ama sen benı yanlıs anladın yuzume kapadın telı alındın sanırım yanı bunu bılıyorum neyse canım ya ama ben senı cok sevıyorum bunu bıl sadece bunu bılerek yasa

bende hemen aradım barıstık :1:

evde kullanmadığım bir telefonda ve hatta eski mesajlarım duruyor.
evlenmemize bir kaç gün kala gönderdiği mesaj
o: aşkım bebeğim rüyamda seni gördüm
ben: aaa aşkım bende seni gördüm sen nasıl gördün beni birtanem
o: evlendiğimiz gece görürsün:1:

üç yıllık evliyiz bugünkü mesajlaşmamız dün 10 gündür çalıştığı bir projenin üstüne çay döktüm de benim yüzümden sabah kadar çalıştı.bende ona bugün mesaj attım
ben: aşkım akşam eve erken gel kendimi sana affettirmek istiyorum
o: nasıl olacakmış o
ben: artık orasını bana bırak
o:ama ben çok yorgun ve uykusuzum
ben: ben senin yorgunluğunu alacağım
o: aşkım akşama kadar güç toplamam lazımsırnaşık şey

off yaaa sevgilimle mesajlasmayi ozledimmmm.....

telefonla konusmak, maillesmek de guzel ama mesajin tadi baskaydi....

Evlenmemize bir kaç gün kala gönderdiği mesaj
o: Aşkım bebeğim rüyamda seni gördüm
ben: Aaa aşkım bende seni gördüm sen nasıl gördün beni birtanem
o: Evlendiğimiz gece görürsün:1:

aldınmı cevabını:)))))) çok güldüm ya benim kide böyle uyuzluklar çok yapar

çok güzeldi hepsini tek tek okudum..Allah ağzınızın tadını bozmasın kızlar..

kopyada çekmedim deil :))

biz akşam tartıştık yurt dışına görevli gitti. haksız olan sevgilimdi mesaj gönderdi.

özür diliyorum eşşeklik yaptım ama sende ne olur biraz anlayışlı ol keçi inadı mübarek
bana keçi dedi :27:
ikinci mesajı
başına birşey gelecek diye korkuyorum çünkü çok safsın
ne salak mesajlar göndermiş değil mi

evlenmemize bir kaç gün kala gönderdiği mesaj
o: aşkım bebeğim rüyamda seni gördüm
ben: aaa aşkım bende seni gördüm sen nasıl gördün beni birtanem
o: evlendiğimiz gece görürsün:1:

üç yıllık evliyiz bugünkü mesajlaşmamız dün 10 gündür çalıştığı bir projenin üstüne çay döktüm de benim yüzümden sabah kadar çalıştı.bende ona bugün mesaj attım
ben: aşkım akşam eve erken gel kendimi sana affettirmek istiyorum
o: nasıl olacakmış o
ben: artık orasını bana bırak
o:ama ben çok yorgun ve uykusuzum
ben: ben senin yorgunluğunu alacağım
o: aşkım akşama kadar güç toplamam lazımsırnaşık şey

Çok tatlısınız ya :)
Gülümsedim gece gece ..

Bankada sıra Bekliyor Ben de okuldan dönüyorum msjlaşliyoruz..
o: Aşkım öyle Böyle sıra yok caddeye kadar.. Bugun Bu sıra Bitmez.
Ben: Aşkım Ben otoBüsün içindeyim Bankalar Boş giBi istersen atla dolmusa çarşiya gel yatir..
o: dişardan göründüğü giBi değildir aşkım kalaBalıktır içi, sen inip Bi Baksan geri Binsen Ben de ona göre gelip çarşida yatirsam olmaz mı ?
(Ben cevap vermedım)
o: İnmeyeceğini Biliyorum şansımı deneyim dedim..
Ben: Çok güldürdü o msjın Beni, otoBüsten inecem Bankaya Bi Bakıp çıkacam şoför de Beni Beklicek hehehehe =)
o: Afedersin senin giBi Bir kraliçeden Böyle Bişey nasıl isterim, terBiyesizliğimi Bağişla cahilliğime ver Allah Benım Belamı versın =)
Ben: aşkım Bazen öyle şeyler istiyosun ki isteklerini yerine getirememenin BedBahtliğini yaşiyorum yani çok değişik Bi istek
o: Gün gelir devran döner o gün gelir Bu can senin için ölür ama..
Ben: Allaaaaah Bu msjın üstüne kendımı kanaldan atasım geldi, senin yüce sevgin karşisinda ezildim Büzüldüm mahvoldum laan =)
o: Sen inmiyo musun şimdi ?
Ben : Eve geldim Ben !
o : o zaman nete gir Benım aöf ön kaydımı yap askım
Ben: Askım saçmaladın gene Bütün Bilgilerini istiyo cilt no sıra no nerden Bilecem Ben yaa
o: Sen her dediğime yok diyosun.. Sevginden şüpheleniyorum
Ben: Tamam gönder hepsini yapacam.
Ben: Yahu ösym numaranı da istiyo nerden Bilecem cnm yaa..
o: OK.. Ben hallederim çoook sağ ol !!!!
Ben: Bana Bozulma askım ne yapaBilirim...
o: her seye yok demene Bozuluyorum sadece..neyse sen uyu görüşürüz sonra..

Back
X