bi de bi de :)
bi ara ayrılma kararı almıştım ben.
"bitti, beni bir daha arama, aramalarına ve mesajlarına da karşılık vermeyeceğim.." yazmıştım.
Mesajıma cvp vermedi, çağrı bile atmadı düşünebiliyomusunuz
benim içim içimi yiyo tabi, bak aramadı bu sefer kesin bitti falan diye.
Sonra ertesi günü laboratuvar dersindeyim, telefonuma bir mesaj geldi:
o: "Ben istanbul'a geldim. seni 13:30'da mecidiyeköy metrobüs durağında bekliyor olacağım." (bu arada sevgilim afyon'da üni. okuyor ve vize haftasıydı:/)
ben bi yandan şok oldum bi yandan da tripe devam ediyorum:):
ben:"gelmiycem"
o: "ben de gelene kadar beklycm"
Sonra dayanamadım gittim kızlar, saat 3 bucuk gibi falandı. baktım hala gariban gariban bekliyor aşkım benii:) ardından hemen barıştım tabi:)
Bir de ertesi günü sınavı olduğu için akşamında gitmek zorundaydı.
gece saat 00:00 gibi yolda giderken attığı mesaj: "Bir gün bu saatlerde hep yanında olmanın hayaliyle gidiyorum..."
Ayy duygularım depreşti, dur mesaj atıyım tatlışıma :)
bi ara ayrılma kararı almıştım ben.
"bitti, beni bir daha arama, aramalarına ve mesajlarına da karşılık vermeyeceğim.." yazmıştım.
Mesajıma cvp vermedi, çağrı bile atmadı düşünebiliyomusunuz

Sonra ertesi günü laboratuvar dersindeyim, telefonuma bir mesaj geldi:
o: "Ben istanbul'a geldim. seni 13:30'da mecidiyeköy metrobüs durağında bekliyor olacağım." (bu arada sevgilim afyon'da üni. okuyor ve vize haftasıydı:/)
ben bi yandan şok oldum bi yandan da tripe devam ediyorum:):
ben:"gelmiycem"
o: "ben de gelene kadar beklycm"
Sonra dayanamadım gittim kızlar, saat 3 bucuk gibi falandı. baktım hala gariban gariban bekliyor aşkım benii:) ardından hemen barıştım tabi:)
Bir de ertesi günü sınavı olduğu için akşamında gitmek zorundaydı.
gece saat 00:00 gibi yolda giderken attığı mesaj: "Bir gün bu saatlerde hep yanında olmanın hayaliyle gidiyorum..."
Ayy duygularım depreşti, dur mesaj atıyım tatlışıma :)