tek olmasa da olur :) erkekler genelde tatlı ve sıcak kokulardan hoşlanıyorlar galiba yaTek parfüm mü yazacağız? Imm biraz düşüneyim.. en en en çok beğendiği galiba YSL Black Opium oldu.
Benim daha çok sevdiğim parfümler var ama eşim bende en çok Zen beğeniyor. Her sıktımda es gecmeyip mutlaka bir kaç cümle kurar:)
Tatlimsi baharatlı vb değil de ferah parfümler daha çok hoşlarına gidiyor bence.
Kendisine bizzat sordum bana Gucci Rush, Lancome La vie est belle ve Calvin klein euphoria dedi:)tek olmasa da olur :) erkekler genelde tatlı ve sıcak kokulardan hoşlanıyorlar galiba ya
Benimki nedense tatlı kokuları seviyorBenim daha çok sevdiğim parfümler var ama eşim bende en çok Zen beğeniyor. Her sıktımda es gecmeyip mutlaka bir kaç cümle kurar:)
Tatlimsi baharatlı vb değil de ferah parfümler daha çok hoşlarına gidiyor bence.
Hugo boss intense adı bargellonum 122 nolu parfümü :)Açık parfüm almış bana gecenlerde bargellonun 122 numarası ama markasını bilmiyorum henüz bulamadım sorucam ilk firsatta parfumeriye.Normalde davidoff cool walter seviyordu ama bu kokuya daha büyük bir ilgisi varmış bende bayıldım yalan yok :)
Çok teşekkür ederim :)Hugo boss intense adı bargellonum 122 nolu parfümü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?