- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
esmergüzeli biraz öfkeyle kalkıyosun, zararla oturacaksın...
benim fikrimi soracak olursan kız ne bilsin senin sevgilisi olduğunu da didem midem diye konu açsın ???
bu durumda sevgilin yalan söylüyor...
hem bir insan bu kadar yemin ediyorsa ben olsam bir durup düşünürüm zaten, demek örtmeye çalıştığı bişey var diye
her neyse ne sakin olman lazım, az önce o kızı döverim falan gibi konuşmuşsun, yakıştıramadımlmaz:
[/QUOTEdayağın yakışmayan bir hareket olduğun ubiliyorum ama ya düşünüyorum düşünüyorum bir orta yol bulamıyorum neyaparsam bu olay çözülür diyorum ya okadar önemsiz bir konu değil bu olay sevgilimi didem denen kimse onu sevgilimin arkadaşını arkadaşının kız kardeşini kapsıyor anlayacan baya büyük bir sorun gelde çözüm bul bula bilirsen gelde çıkış yolu bul bulamıyorum
şu anda sorularının cevabı bitek o kızda var...
onu da korkutup kaçırırsan elinde bişey kalmaz
ona dostane yaklaşarak ne demek istediğini anlamaya çalışacaksın, fazla vakit kaybetme senaryo düşünemesinler...
keşke hemen kim olduğunu söylemeseymişsin
ben olsam o kızıı bulur nişie böle bişi söleme gereği duymuşş didem die biri yoksa böle bi olayı nasıl uydurmuşş tek tek sorardım ama sen erkek arkadşın ve o kız hep beraberrr ve sen ikisininde gözlerine mimiklerine bakıcaksın .. O kıza iyi bir ders vermeeden bu olayı kapatmazdım ASLA
Esmer güzeli..Çok sinirlenmişsin..
zaten olayda 5 bilinmelenli denkleme dönmüş..
Sevgilin yeminler ediyor,kız nerden bilsin msn de sen olduğunu..o sevgilin diye konuşuyor..
Ya da kız kafadan kontak O anda didem diye bir isim uydurup hikaye yaratıp sevgilinle kafa bulacaktı..
Ama sen çıktın olay boyut dğiştirdi..Bu da ihtimaller arasında..
En iyisi sen kızı tenhada kıstır..konuştur..Ama dövme falan işin içine girmesin..
Sonra adın çıkacak..Bir çocuk yüzünden kız dövüyor diye..Çirkeflik olayına girme...
önce kızla görüşüyüm sonra sevgilimlede yüzleştircem abisinide alcam 3nü karşıma alcam yüzleştircem canım ozaman doğrunun yalanın kim olduğunu anlayacam sevgilimse o an tekmeyi basacam orda kızsa o an orda ne yapacağımı tahmin edebiliyorum sinirlendiğimde gözüm görmez elimdende zor alırlar benim kafamı çok tırmalıyo neden böyle bi yalan söylesin bu kız
bence kıza sana herşeyi anlatırsa kesinlikle ondan öğrenmemiş olacağını söyle
bu şekilde abisinden de senin sevgilinin vereceği tepkiden de çekinir
sadece sana bu iyiliği yapsın, sen de sonra başka bi şekilde öğrenmiş gibi yaparsın, o kız senin çıkış yolun şekerim
yoksa bu soruları yıllarca sorarsın kendine, iyi değerlendir...
2006model YORUMUNDAN SONRA İZLEDİĞİM VİDEO AKLIMA GEKLLDİ hani 2 kız bir olup biri çekip diğeri dövüyodu ve emesenini siliceksin:) kimden ötürü benden ötürü diyodu yaa işte o video geldi kaklıma ve osmanlı tokadı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?