- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
güwenme bacım erkeklere ama o kızla konuşursanki eger sewgilin dogru sölüosa sewgilini kaybetme ihtimalinde war bunuda göze al o zmaan
wuuu aynnı ben desene kurcalican yani olayıı o dedektflik olayı bendede var bi olayı çözmeden rüyalarıma girer başka hiçbşe düşünemem ama sen tanıosn sevgilini umarm senin düşündüğün gbi çıkar olay :)
belki kiz anladi senin oldugunu aranizi bozmak icin böyle yapti
kizin yasini bilimiyorum ama belki onunda sevgilinde gözü vardir
böyle bi oyun yapip aranizi bozmak istedi
off didem off karıştırmışsın ortalıgı
o kadar büyük bir yemine inanmamak çok zor
inşallah olayın altından bir pislik çıkmaz
kızın yaşı 16 -17 anlama ihtimali çok sıfır son anda ben zorlayınca kimsin sen dedi kesinlikle anlama ihtimali sıfır her teoriyi ürettim ya benim sevgili yalan söylüyo yada bu kız anladı dediğiniz gibi aramızı bozmak istedi yada benim sevgili boşa yemin ediyo kafam karıştı biri beni kurtarsın bu illetten ne illet şeymiş lennnnn
Vallahi canım anlamadım birşey ben bu işten. Erkek arkadaşın yalan söylüyo diye düşündüm başta ama sonra öyle büyük yemin edince biraz tereddüte düştüm. En iyisi sen araştır ama belli etme. İşin ucunu bırakma. Yada kızı çağır konuş adam akıllı. Ne yapmaya çalışıyorsun de... Böyle bir durumda kimsenin boş yere günahını almamak gerek. :umursamaz:
bilmiyorum ama kiz daha kücükmüs abisi ne diye oturup ta kiza anlatsin olaylari
öyle ciddi biseyler varsa ortada, olaya bide bu taraftan bakmak lazim
ayrica da cok büyük yemin etmis sevgiliniz
artik ortada varsa biseyler er yada gec cikar ortaya
kıza inandım erkek arkadaşına değil,maalesef
ya ben ne yeminler duydum,ne yeminler. ama arkası fos çıktı.
allah bundan sonra tutun beni zaten tehlike arzediyordum şimdi negatif enerji saçacam kıracam dökecem yeter len tutmayın beni verdin gazı yarın günlerini gösterecem benden habersiz arkamdan iş çevirmek ha hepinizin boyunun ölçüsünü alcam
ay dur anam. sakin ol. aman. sakin konuşacaksın. sinirle hareket etme sakın. haklıyken haksız olma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?