- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
sende tatlım elinden geleni ardına koyma gittiği yere kadar çokta tın
şaşırdı anacım şaşırdı arkadaş eleşterilmeye gelmiyor bünyesi hassas incinir kırılır cat kırcan suç bizde nasıl kırılır bilmiyoruz mazur gör bu tarz terbiyesizliklerini onun tatlım
valla bi didem lafıdır dönüyor bende bulamadım bulursam kurtulamaz zaten sevgilim arkadaşının kardeşinin getirmemesindeki gaye ben cingan gibiyim adamı yolarım oda kızı döver şimdi abisinin yanında bi ton kavga çıkar sonuçta sevgilim beni koruşcak gözünün yaşına bakmam paralarım allah yarattı demm
valla bu konu çok sardı beni neden bilmiyorum ama
oturup bütün konuyu okudum
bide konu sahibesi arkadaşın olayları anlatışı çok sürükleyici geldi
nacizane düşüncelerimi yazmak istedim bende
üzgünüm ama senin sevgilin sana yalan söylüyor :umursamaz:
bu dillere sakız olan didem herkimse bu varolan bişey
artık ne zamansa sevgilin bi haltlar yemiş
ve bu didem olan kız sevgilin, arkadaşı, arkadaşının kızkardeşinin ortak tanıdığı biri
bak canım sen çok akıllı bir insansın ama olayın içinde herşeyi birebir yaşadığın için kafan karışıyor olabilir arada
ama bu kız sana neden yalan söylesin, bir nedeni yokkkkkkkkkkk
konuşurken seni sevgilin sandıda onları söyledi
yok abisi gelmişte kapatmak zorunda kalmışta mış mışş
bide didem taşındı demişya çok güldüm o yalana yaaaa :roflol:
yani bunu söyleyebilmeleri için hakketen senin çok salak biri olduğunu düşünmeleri lazım (kusura bakma lütfen, burda çok kızdım onlara)
ki sevgilin senin ne kadar akıllı bir insan olduğunun farkında
ama bu kıza kızma derim ben kesinliklelmaz:
çünkü bu kızı çok korkutmuşlar ve öğretmişler ne diyeceğini
ama inanki sevgilinde arkadaşıda çok amotör
bu dediklerine çocuk bile inanmaz mirmirmirmir
hani sevgilin demiş ya sana ben seninde msne girdiğini söylemiştim düzgün konuşması için diye
oda yalan hemde koca bir yalan yaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden
hani sen demiştinya sevgiline, beni sen sanarak konuştu neden böyle bişey yapsın neden didem diye birini uydursun diye
ahanda işte bu söylediğine karşılık uydurduğu bir savunma yalanı
sen bu kızdan artık öldür Allah doğru cevabı alamassın ben sana söyleyeyim
o gün kızın evine gidip bulamadığında sevgilini aradınya işte herkezi uyandırdın
bide üzerine geçen zamanda düşünme payı verip plan kurmaları için zaman verdin
gerçi söyledikleri yalanlara çocuk bile inanmaz yani, kaydirigubbakcemile3 zaten yalan uydurulabilecek bi durumda sözkonusu değil, herşey ortada NET
sen artık bu olayı tek çözeceksin başka yolu yokkkk
o kız sana doğruyu söylemez
ailesi üzerine yemin etmiş ya kızz, valla korku adama herşeyi yaptırır
bi düşünsene sana doğruyu söylese sen sevgilinide, arkadaşınıda, didemi mahvedeceksin
herkez rezil olacak ve bu olayda kızın başına kalcak
ee sonra sevgilinde abiside o kızı ne yapar düşünmek bile istemiyorum :sinifsinif:
niye bunu yaşamak istesin, abiside dövebilen yapıda biri olduğuna göre kız korkmakta haklı
önce o yakınlarda didem diye biri varmı onu öğrenmeye çalış
ama kimseye belli etmede
bak aklıma ne geldi bu kızın msninede o kurduğun proğramlardan birini yollasana
belki onun msninde kayıtlı olan bi didem vardır
ana buldum valla buldumm, ben buldummmm delikafadulden
olmadı abisinin msni varsa onada gönder o proğramlardan
hem senin sevgilinin başka msn adresi varmı onu kesin biliyormusun
belki sevgilinin arkadaşına o proğramlardan göndermeyi başarırsan bunuda öğrenmiş olursun
eğer varsa başka bir adres mutlaka kayıtlıdır
çokmu kurdum, olayı abarttım neee :uhm:kafamçokkarıştı
aman canım napıyım, senin soğukkanlı olamayışın herkezi uyandırışın olayları düğüm haline gtirdi
mecbur böle abuk subuk şeyler geldi aklıma
sonucu çok merak ediyorum, inşallah herşeyi doğru olarak ortaya çıkarabilirsin canım CADIARZU
sen actin konuyu ben degil burda senin konun (daha dogrusu senaryon) elestiriliyor. Terbiyesiz de görüyoruz kimdir... hem kirildigimi nerden cikardin...??? hicte kirilmadim. Söylediklerinizi dedigim gibi kaale almiyorum hic. :icecream: :icecream: :icecream: şakkıdı şakkıdı şakkıdı
öncelikle yorumuna bayıldım sana çok çok çok teşekkür ederim beni kaileye alıpta böyle güzel yorum ve kabarık bir yorum yazdığın için sağol olayı çözdüm gibi düğümler yerli yerine oturuyor canım dün ve bugün çözdüm neler neler yaptım yani ben el atarımda kurtulurmu benden tam kesin çözdüğüm zaman yazcağım şimdilik gidişat iyi olaylar rayına oturuyor
esmer güzeli olayın çözüldüğüne sevindim artık rahatlıkla uyuyabilirsin.sevgilininde günahı kalmadı hiç kk olarak aldık çocuğun günahlarını:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?