Anket Sevgilinizin Evli Olduğunu Öğrenseniz

Sevgilinizin Evli Olduğunu Öğrenseniz İlk Tepkiniz?

• acaba biz tanıştığımızda da evli miydi?

OY: 1 2,2%
  • intikamım acı olacak!

OY: 6 13,0%
  • çocuğun var mı?

• bunca yıl nüfus kağıdına neden hiç bakmadım!

OY: 3 6,5%
  • bunca yıl beni uyuturken vicdanı hiç sızlamadı mı

OY: 6 13,0%
  • her günahın bir bedeli vardır, benim bir şey yapmamam en büyük ceza

OY: 10 21,7%
  • ne kadar da safmışım!

OY: 15 32,6%
  • yıllarım heba oldu

OY: 3 6,5%
  • ben nerede hata yaptım!

• Ankete Katılan
    46
zaten ne kendinde eksikse onu söylermiş ya insanlar... ortalık ben mutluyum naraları atıp evde birbirini yiyenlerle dolu

Bende böylelerine ayar oluyorum!..Durmadan biz mutluyuz mesajı vermek için eşlerinden bahsedeni mi istersin, ben kayınvalidemle çok iyi anlaşıooorum diyerek arkasından kuyusunu kazanı mı ararsın, ikide bir kendi kocasını anlatırken filancanın kocasının yaptıklarını araya sıkıştıranı mı istersin...Biz kadınlar hayatımızı zorlaştırmak için elimizden geleni yapmıyor muyuz sizce de?Bizim şirkette de var böyle bir tane.28 yaşında,yeni evlendi.Aman yarappppiiiimmmm, eşi aşağı eşi yukarı yani!..2 Lafın biri kocası,evi,görümceleri,kaynanası...Vay efendim ilk sevgilisiymiş,11 yıl çıkmış da, efendime söyleyeyim kel olduğu için yaşı büyük görünüyormuş da,görümcesi çalışmadığı için gece 12de bie ourmaya geliyormuş da...yazarken bile afakanlar bastı içimi :)

ıyyykk hiç sevmem başkasının saplantılarını dinlemeyi. yeter a.k bi sus derim içimden, terbiyesiz ama napayım

Ask mesk bana gore degilmis diye dusunurum.bir Iliskide bu kadar leyla oluyorsam adam daha nelere inandirir beni
Ayrica kadinlar zekidir en fazla 1 yil kanarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…