Anket Sevgilinizin Evli Olduğunu Öğrenseniz

Sevgilinizin Evli Olduğunu Öğrenseniz İlk Tepkiniz?

• acaba biz tanıştığımızda da evli miydi?

OY: 1 2,2%
  • intikamım acı olacak!

OY: 6 13,0%
  • çocuğun var mı?

• bunca yıl nüfus kağıdına neden hiç bakmadım!

OY: 3 6,5%
  • bunca yıl beni uyuturken vicdanı hiç sızlamadı mı

OY: 6 13,0%
  • her günahın bir bedeli vardır, benim bir şey yapmamam en büyük ceza

OY: 10 21,7%
  • ne kadar da safmışım!

OY: 15 32,6%
  • yıllarım heba oldu

OY: 3 6,5%
  • ben nerede hata yaptım!

• Ankete Katılan
    46

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
198
beş yıldan fazla süredir birlikte olduğunuz sevgilinizin evli olduğunu öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?

kim böyle bi yalanı 5 yıldan fazla saklayabilmişse tebrik etmek lazım usta olmuş resmen.bi insan nasıl bunca sene kanabilmiş ki hiç mi şüphelendiği bi şey olmamış

5 yıl vay be.. Doğrusu böyle bir yalanı 5 yıl saklayabilen çaktırmayan bir adam yalan konusunda artık guru mertebesine erişmiş olmalı. Ne kadar safmışım derdim heralde. Bir ömür de asla kimseye güvenemezdim.

Son düzenleme:
ya ben süzme safmışım ya da adam kurnazın alası.

hahahhahhh bu ilişki bir süre daha sürer. adam derki, ay ben çok mutsuzum, yataklarımız bile ayrı, çocuklar için katlanıyorum, ailem izin vermiyo, eşime acıyorum vs.. tabi çok aşık kadın önce ayrılmak isteyip sonra bunları duyunca bir umut boşanır belki fln der bir süre bekler.. sonra yaş geçti baktı olmuyo başka umutlara yelken açar yada ikinci kadın olmaya devam...

5 yıl sonra böyle bir şey öğrenirsem eğer, hiç sıkıntı olmaz.Çünkü benim kadar, eşinin de bir takım şeyleri bilmeye hakkı var diye düşünürüm

Kesinlikle katılıyorum...Bir de,eşime acıyorum işi-gücü yok diyen versiyonları da var bunların.Yakın bir arkadaşımı uzunca bir süre bu bahaneyle oyalamıştı hödüğün biri.Kıza o kadar söyledik ayrıl diye, ayrılmadı.Adamın 2. çocuğunun yola çıktığını öğrendi de,anca vazgeçti bu işten...

Bi süre kendime gelemezdim sonra hesabını çok kötü bi şekilde sorardım .
İntikam mutlaka alırdım kimsenin yaptığını yanına bırakmam

Bırak evli olup beş yıl saklamasını, hayatıyla ilgili herhangi bir konuyu 5 yıl boyunca saklayıp, 5 yıl boyunca bana yalan söyleyip de beni salak yerine koyan adamı 5 saniye içinde sepetlerim.

onada bahane bulanlar var, sarhoştum bilmem ne bnmde çok yakınımda şahit olduğum bir durum oradan biliyorum.
birde adamın evli olduğunu saklamadığı ama mutsuzum diyerek bin kişiyi ayarttığı durumlar var

ay bide bu benim çok güldüğüm bir olay ; adam evli ve sevgilisi var. sevgilisi küçük bir kızcağız daha. adam sevgilisinide aldatıyor ve yakalanınca diyor ki, karımla mutsuzum, e sende masumsun daha, bnmde ihtiyaçlarım var, senle mi yapayım ?? :))
kız napsın, beni seviyor bak bana zarar vermiyor fln deyip saf saf sevmeye devam ediyor.

iş hayatında insanlar neler görüyor arkadaş yaa...

beş yıldan fazla süredir birlikte olduğunuz sevgilinizin evli olduğunu öğrenseniz tepkiniz ne olurdu?

bu ne yav yaşandımı bu yoksa öylesine bi anketmi???

direk karısına gidip kocan kamu malı olmuş diyip kadını uyarmak lazım aslında kellesini vurmak daha mantıklıya neyse bugün insaflı günümdeyim belki yarın asarım

yav cidden oldumu bu

ay şeyma koptum bende
benim de bi arkadaşım vardı böyle kız biliyor evli olduğunu boşancam vs ler ile oyaladı buda seviyo beni ben onla mutlu olacağım diye 30 yaşına kadar bekledi baktı adam ne karısını boşuyor nede bunu bırakmak istiyor ağla sızla bıraktı adamı daha doğrusu adam arayıp sormadı öylelikle bıraktı ama kıza onca sene hiç dokunmamış babababababba ba

Daha da enteresanı, o masum kızın gözünde bu adam kendisine dokunmadığı için kızın gözünde melek oluyor bir anda!..Bana kalırsa, ne kadar usta olursa olsun kimse yalanını 5 yıl saklayamaz.Yuh yani, gece hiç mi aramıyor bu kızlar sevgililerini?Ya da sabah erken saatte, ne bileyim...Eve gitmiyor mu bu adam, karısının yanında nasıl konuşuyor telefonda sevgilisiyle?

belki karısı da parasıyla nikahı bende olsun, sonra naparsa yapsın mantığındadır. alan razı veren razı durumu

ayy canım yaa kalmadı artık böyle masumane ilişkiler DDD

Forumda buna benzer şeyler okuduk. Ama bu yüzden açmadım sadece beyin fırtınası yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…