Sevgilinizin / Esinizin size taktigi lakaplar var mi?

ödüm burda yaaaa gülmekten çok yaşayın emi ben de kendimizi garip ve komik sanyodum :)

evet ben cevaplayım biz de birbirimize çok garip şeyler deriz:

eşim beni halammmmmmmmmmmm canım haalaammmmmmmm diye sever ben de kurban olsun halası halasının gülüüüüüüüüüü derim öperim bu bir
başka ben ona baba derim Allahım babamı başımdan eksik etme derim (baba dediğim kocam ) ) sonra dua ederken yanlış anlaşılmasın diye de kocamın ismini vererek ahmet babamı diye ekleme yaparım :)

eskiden çıkarken falan kuzu diyodu cici kuzu zaman aşımına uğrayıp gel zaman git zaman cici gudu oladu :) ne alaka bilmiyorum ama

:)

bazen de bir konu hakkında konuşurken mesela '' NE DİYON HACIII GİDELİM Mİ ORAYA?'' falan gibi bieşey danışırken hacı der çok güleriz çok komk oluyo :) Bir tane daha arkadaş okudum burda hacı diyomuş eşi ama o hacca gitmek istediğini söylemiş imam nikahında ondan .

başka başkaaaa birden sorunca aklıma gelmedi hımmmmm herşeyin sonuna canlım ekleriz mesela mavi giymiş mavicanlımmmmmm beniimmmm gibi ya da ogünün olaylarını konularını katarak sonuna canlım gelir mesela ben folic asit ilacı içmeye başladım dün FOLİKCANLIMMMMMMMMMMM diye bağırıp sever. :) mesela diyelim tatile gitcez işyerine sabah mail atar BAVULCANLIMMM diye.

Bazen annemmmm der ben de anneciğim kurban olayım sana diye severim. üstünü falan örterken uyumak üzere olup ta ya da gece uyanıldığında. Bi de şimdi yeni bebek düşünmeye başladık ya ondan da kaynaklı herhalde o bana anne diyor ben ona baba :)

KOmşular şaşırıyolardıraslında iki kişiyiz ama evden hala baba anne falan sesler geliyor hep banyodan balkondan duyuyorlarsa lan bunlar kaç kişi yaşıyorlar diye düşünüyolardır.

Bi de kızım çok der hadi kızım üstüne birşey al kızım sütünü iç falan. Bir baba kadar şefkatli davranır canım benimmmm. :)

Allah başımdan eksik etmesin.

Bazen de aşkıcanlımmmm güzellim (güzelim değil güzelllim iki l ile :) der bitanecimmmmmmmm der karıcım canım hep der.

bi de böyle bakar bakar burunlummmmmmmmmmmmm falan der :) yanaklımmmm falan

geçen gün sarılmış erkek arkadaşı var karşısında sanki koçum benimmm koçum aslanım diye seviyor :) Çok güldük. Sağolsun bana her duyguyu yaşatmış oluyor.

Yani hani insan sevgisinden ne diyeceğini şaşırır ya öyle bir durum galiba bizimkisi de

her ne kadar MİTHAT kadar komik olmasa da :)

yani adımla pek seslenmez adımı söyleyerek sesleniyor ise bi sıkıntı bi arıza bi ciddiyet resmiyet soğukluk var demektir Allah korusun.

Ben de ona evimin direğiiiiii evimin tek erkeği falan derim.

Ne yaratıcı Aşk'larımız varmış :)

Benim Aşk'er'imde bana Minnak sultan, lejij kurbaa, bebüüm, minik ayaak der hatırlayamadığım çok şeyde var 4 senedir büyüdüğümee inandıramadıımm bebilopumu beni minnak görüyo halaa :9:

Son düzenleme:
var ama hepsi çirkin
şöyle balım canım bir tanem demedi
artık desede inanmam:50:

şimdi aklımaa geldii bide elim kolum der:16: Birbirimizsiz hiç bişiyi doğru düzgün yapamadığımızdan dolayı :1:

ben hergün küsecek bişey bulduğum için KİNDAR SÜPRİZ der bakalım bugün ne çıkacak kindar süprizden falan der.

Genellikle Büşş'm:69: der, sakar:63: der lakap olarak:))
Ama çoğu zamanda yastık ortağım derr:17:

ay dilimim der:78:
,karpuz çekirdeeeem der,:84:
düdük makarna der:41:
kalbim der:31:
zümrütüm der:21:
cennet kokulum der:16:
huzurum der:23:
bazen de acıktım der:63::21:

eski sevgilim çingene derdi bana gerçi çingene de değilim ama:24::27: bi de gamzeliiiim derdi daha da aklıma gelmiyor:17:

trip yaptığımda edirne kızçesi / kızanı / çingenesi der , kızdığında adımla seslenir , iyi olduğumuzda sultanım , hatunum der :73:

okadar çok kii:16:
en sevdiğim boncuk gözlüm :16:
balım gülüm ömrüm hayatımın anlamı sevdiğim ruhum güzel gözlüm..........................
bende bal dudaklım derim bide minnak kurbağam bide böcüğüm aşkuşum ....vıdı vıdı vıdı işte:1:

''Küçük kelebeğim'' (Özel bir anlamı var bizim için,buluştuğumuz gün sürekli kelebekler görmüştük) :) ''Tombik yanaklım'' ( kilo alamıyorum diye üzülmemem için ) yanaklarımı sıktığında der bunu hep :D

Back