Sevgilinizin / Esinizin size taktigi lakaplar var mi?

banada eşim baltanem der genelde birde sindy bebeğim der:))
bende iki gözüm derim

pıtık, minik pisim, bebekim,meleğim.. ama durup dururken hayatım diye seslenmesi içimi titretir :)

biz birbirimize "hayat" deriz hep yada "aşk". yani hayatım yada aşkım değil çünkü hayatın yada aşkın ta kendisi ztn o, onun içinde ben...

o bana hacı der ben ona cücü
onun ablası benim adımdan benim erkek kardeşim ise eşimin isminden o yüzden bizhiç birbirimize ismimizle hitap edemedik...
hikayesine degelince imam nikahı kıyılırken bana imam sorduğunda mehir olarak ne istiyorsun dediğinde ben de beni hacca götürsün demiştim
o gün bu gündür hacı der
ben de çok mutlu olurum
cücüye gelince benim eşim kürt
onların dilinde kuşum demek
ben de o yüzden hep cücüm derim bilen bilmeyen herkes alışmasına rağmen ve 18 yıl olmasına rağmen hala gülerler ama ben ona cücü deyince...
aşkım bebeğim yavrum bunlarda eşantiyon lakapları
hacının yanında en çok da yavrum der ben de ona yavrum da derim....

Huzur yatağım,cennet kokulum,fıstığım,cadoloz,zilli karım,gerçeğim..............vs der bende güneşim birde sülo derim ismi sülo değil ama derim işte sonra güleriz artık alıştı sülo lakabına efendim diyor adamcağız ismini unuttu:roflol:

papatyam çok der, a$kim bitanem karicim aklina ne gelirse sayar opuyorumnanaktan bebi$imiz olmadan mutfaga çok girerdim, yeni tarifler cokacimcoook denemek ho$uma giderdi i$te o zamanlar bana çokca mutfak kedisi der dururdu ;)) bende ona koci$kommmmmmmmm :asigim:

küçük burunlu der lakap olarak.. hitap olarak yavrum..
ben ise ona erman kuzu :)) ismi ermanda :roflol:
yakında oda başlar abiye demeye :))

cinim benim der en çok. anzer balım . bide hurim ben cennette gidersek huri isteme bak yakarım orayı derim oyüzden hep hurim der :) bunların yanında aşkitom minnak kedim: zilli :) meleğim hatunum esram der ama ben ismimle hitap etmesini sevmem pek soğuk buluyorum öle hep şımartsın beni güzel şeyler sölesin istiyorum bende ona kurabiyem derim en çok bide balımm

Back