• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesi beni yönlendirmeye calisiyor

Kayınvalide kayınpederin her sözüne bu kadar takılacak olsam katil filan olmam lazımdı. Bir şey dememişler, siz de deyin ki gitmiyor söyleyin de gitsin belki anne sözü dinler deyin geçin.
güzel taktik :)
ben, benim hakkimda ne düsünüyor olabilirler diye merak ettim ve sordum.
soru sormak suc mu yahu. rahatsiz oldum da demedim.

esim tek cocuk ve biraz asosyal sayilabilecek biri. esim, kv, kp, ben oturuyoruz muhabbet ederken aniden kalkip iceri gidiyor, telefondan oyun oynuyor ve video izliyor falan.
halbuki biz uzakta yasiyoruz. ailemle gecirecegim zaman benim icin kisitli, onlarla zaman gecireyim demiyor.
ben oturuyorum ailesiyle konusuyorum, neler yaptigimizi falan anlatiyorum, onlari dinliyorum neyse.
Konuya bunları yazıyorsanız, bunlara da yorum alırsınız.
Sadece sorunuza cevap istiyorsanız, sadece sorunuzu sorun o zaman.
bence benim soruma odaklanin ya da cevap yazmayin.

Eşimin ailesi de boyle sen şunu yaptir bunu yaptir diyorlardi. Ama Işin kotu tarafi eşim onlara olumsuz konuştugunda, isteklerini kabul etmediginde ben yaptiriyor oluyorum. Bilmem ne akrabasini ziyaret etmiyor mesela ben izin vermiyor oluyorum. Hayir yani eşim de bekarken başinda cobanla yaşayan biri degildi. Evlenince her seyi ben yaptiriyor oldum özellikle onlara göre olumsuz ne varsa kesin ben aklina sokmuşum yaptirmisimdir. 🙄

Hayırdır, karar depiştirip beğenmedim mi attınız? Beni hiç ilgilendirmez zaten de, 36 yaşında koca bir ergenle yaşayan sizsiniz.
sanane bacim ya? soru kayinlarin ne düsünüyor olabilecegi.
mesela su soruya bir cevap olabilir. esiniz ergen gibi davrandigi icin sizi de annesi gibi görüyorlar.

sen soruya cevap vermiyorsun o yüzden yazmasan da olur.

sanane bacim ya? soru kayinlarin ne düsünüyor olabilecegi.
mesela su soruya bir cevap olabilir. esiniz ergen gibi davrandigi icin sizi de annesi gibi görüyorlar.

sen soruya cevap vermiyorsun o yüzden yazmasan da olur.
İşte evet bana ne, bana neeeeee? İstesen de yazmam artık, kalbimi kırdın 🥺

merhabalar,

esim tek cocuk ve biraz asosyal sayilabilecek biri. esim, kv, kp, ben oturuyoruz muhabbet ederken aniden kalkip iceri gidiyor, telefondan oyun oynuyor ve video izliyor falan.
halbuki biz uzakta yasiyoruz. ailemle gecirecegim zaman benim icin kisitli, onlarla zaman gecireyim demiyor.
ben oturuyorum ailesiyle konusuyorum, neler yaptigimizi falan anlatiyorum, onlari dinliyorum neyse.

garibime giden bir olaysa su sekilde. esim spor yapan biri degil ve göbek yapti. benden onu yönlendirmemi, spora baslatmami bekliyorlar. yasina göre göbegi cokmus, cok üzülüyorlarmis falan. peki ben ne yapabilirim? kulagindan tutup spora mi göndereyim? ben annesi miyim?
esim de az buz degil 36 yasinda.

neden böyle düsünüyorlar? ben ne düsünmeliyim? esimin beni cok dinledigini düsündüklerini düsünüp sevinmeli miyim? yoksa beni suclamaya mi calisiyorlar diye düsünmeli miyim?

benim düsünceme göre hicbiri degil. herkes kendinden sorumludur. ama onlar sizce ne düsünüyor, düsüncelerinizi merak ediyorum.
Sen yonlendırırsın dıye sana söylemışler. Hani sevgılı kocam göbek yaptın spora başla demen ıcın fln. Ben sevdım eşinin aılesını. Sana saygıda duyuyolar.

biz hepimiz orada aa oturuyorduk nereye ya falan diyoruz heralde. ama o an mesela muhabbetin ortasinda gidiyor. heralde ben sürekli onlarla degilim, birlikte bensiz gecirdikleri zaman da var.
beni etkilemeye calisiyorlar. normalde onun göbegine takilmamistim bile ben. ama artik göbegini ben de fark ettim. ve bunu degistirmemi istiyorlar.
göbek elbette iyi degildir ama bunu benim yapmami istemeleri ne anlama geliyor onu merak ediyorum. esimin beni cok iyi dinledigini mükemmel bir etkim oldugunu mu saniyorlar?

soru bu kadar.
Yoo, “bizim haytaya söylesek bizi dinlemez belki karısı söylese anlar” diye düşünüyorlar

Ya klasik muhabbet konuları bunlar. Hiç mi çevrenizde duymadınız da normal söylenen sözlerin altındaki hissiyatı analiz etmeye çalışıyorsunuz. Emin olun onlar bu sözleri söylerken bu kadar düşünmemişlerdir

Konu boyunca yönlendirme nerde diye aradım evet seni yönlendirmeye çalışıyorlar telepati yöntemiyle beynini ele geçirip eşine kendi isteklerini yaptırabilecekleri bir yapay zeka uygulaması yazmışlar

Back