• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize nasıl sesleniyorsunuz?

ne güzel bi konuymuş bu :)
o bana:aşkım,aşkıcım,bitanem,prensesim,karıcım,hayatım,tatlım,güzelim,bebeğim,canım ... bi de eğer yanında biri varsa ismimi söyler(telde konuşurken) ben hemen anlarım :)
ben de ona aynı şeyleri söylerim.en çok da kocacım derim :) telde bile öyle kayıtlı zaten :) annem dalga geçer bazen kacacığın arıyo diye :) :nazar:

sevgilimin ankaralı bi arkadaşı sayesinde sevgilimle kanka gibi olduğumz için "la bebe nabıyon" diyorum genelde :) ama o bana en çok Kadınım der :) ve ben eriyip biterim

o bana meleğim, bitanem,herşeyim, karıcım, bebeğim der genelde bende minik pufum,yavru kedim,hayatım,erkeğim,kocacım falan derimm :21:

Vuu tam bizim konumuz :1:

Ben ona : Aşkzade'm ,Aşkım, bebeğim, aşkımcım, hayatım,meleğim,Poyrazııııımmm, Kocam beniiiiiiiim, erkeğimm, aşktanem, tatlım, Jelibon'um .d , sevgiliiimm, minnoşum, guducanım, kankaa vs vs daha çokk saçmalarım ben :D
Sinirlendiğim zaman: Poyraz .d , Öküz, eşşek, şapşal faln bu da çoğalır :1::1::1:

Oda bana bu tür şeyleri söyler ama en çok karım,bebeğim demesini severim :) :69:
Yolda giderken bazen Özgardaşııııııım diye sarılır :D

-İlk çıkmadan önce de ben ona baby'm o da bana Lady'im derdi :D

Son düzenleme:
ismi dışında her şey... aşkım, canım, bebeğimden tutun da pampişim, maaamunuuumm vs ye kadar.. bir tek ismiyle hitap edemiyorum ona ilk tanıştıgımız günden beri. bir tuhaf hissediyrm kendimi ismini söyleynce :S öyle garip bir ismi de yok yani, gayet sıradan,bilindik bir isim :D sinirliysem sdc canım derim, ses tonumdan anlar o :D
o da bana aynı şeyleri söyler.. ek olarak meleğim,sıpa,zıpzıpım der bi de.. sadece sinirli olduğunda bana ismimle hitap eder ya da canım der benim gibi...

"Aşk" deriz.

Standart bitanem, hayatım, aşkım, canım'larımız da vardır.

Canımıniçi demeyi severim. :)

Beni tosunum diye sever :D

ben genelde " aşkitom, sevgilitom, aşkımkım" derim... oda bana "bebeğim, meleğim, şımarıkım" der... aynen biz de isimle hitap edemeyenlerdeniz... adını söylediğimde garip geliyo :))

en son ki sevgilim, onu sevmediğimi düşünür sürekli dile getirirdi. halbuki onun gözüne girebilmek için uğraşan bndim kızlar :44:

aradığımda ilk telefonu açmasında cevizimmm cevizimmmmm diye sesleniyodum. çok hoşuna gidiyodu bu. hatta teldede öle kayıtlıydı. neysem ayrıldık. şimdi dank etti beyfendi.daha yeni anladı sevdiğimi (o zamanlar) şimdi facete acısını anlatan şeyler paylaşıyo:1: onun çevresinde ki hiç bi kız bnm yaptıklarımı yapmazdı eminim. hoppa,laylaylom tipinde ki kızlardan mantıklı şeyler beklenemez sonuçta. bi kaç kızla konuşma şeysine girişti ve bitti. şimdi facete onu takip ettiğimde. o hüzzünlü yazılar vs. hoşuma gidiyo. nedenini de bilmiyorum açıkçası:26: kavga ederek falanda ayrılmadık. halada muhabbetimiz var. anlam veremediğim durum,neden hoşuma gidiyor?

ben çok aşkım bebeğim diyemiyorum ya galiba odunum bu konuda .genelde ismiyle arada cimli .
bazen sevgilim ,canım çok nadir .
o ise bana tatlı,yavru kuşum ,bebeğim ,yavrum gibi şeyler der.

Back
X