• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize nasıl sesleniyorsunuz?

evde yalnızsak bizbizeysek ''kocişiiiiimmmm''diye seslenirim
bazen ''amanda kocişim pek tatlı'' derim bunu pek sevmiyor farkındayım ahahahha
bazende ''erkeğim'' derim bu onun çok hoşuna gidiyor her söyleyişimde sırnaşıyor :69:
başkalarının yanında samimiyete göre değişiyor ''hayatım,canım'' derim
bir kere babamın yanında ''aşkım'' dedim çok utandım niye bilmiyorum başkalarının yanında söyleyemiyorum bu tür kelimeleri sanki gösteriş yapıyormuşum geliyor sanırım bana :37:

o bana; askım, bitanem, sevgilim, balım, kurban olduğum, gül tanem, bebegim canım, gülüm, nur yüzlüm vs.. vs.. der :69: hepsi aklma gelmiyor

ben ona; ne kadar klise söz varsa kullanıyorum :1: askım, hayatım, sevgilim, bitanem canım

Son düzenleme:
Herkesin bildiklerinin dışında yastık ortağım deriz birbirimize:69:
Tabi başkasının yanında işin için yastık yorgan katamadığımız için ortak deriz:52:
Tabi ortak diyince de garip oluyor ama seviyorum onuu:)...

o bana kurabıyem der ben ona kurabıye canavarı derım :D:Dsonra böcegimmm kuzum kusum..beyaz atlı prens degılde bısıkletı oldugu için siyah kronlu prensım derım bunun gıbı bı suru sey:P:86::P

Aşkım, bitanem, hayatım, kocacım, aslanım, :90: canımın içi, diğer yarım,
hayatımın anlamıııııııı diye bağırırım arada , ömrüm, vs vs ... o an içimden ne gelirsee. :54:

aşkım, bebeğim, bitanem, yavrum dışında ben meleğim,hediyem,dualarımın kabulü,ruhum,enerjim,canımın sultanı(hürremden duymuştum :) ) ve yeşil eriğim derim, volkan konağın feriğim şarkısıyla okuduğu şiirden esinlenerek.. o da bana balım,hayatımın kadını falan der diğerlerinden ayrı olarak. isim kullanma olayımız maalesef yok,anca haykırarak suatıımmmmmm dersem oluyo :) bebeğim benim yaa.. çok özledim arkadaşlar çok!!! :2:

Aşk, aşkım , erkeğim , ömrüm , nefesim , hayatım , canımın içi , yârim... :)

sanırım bu konuda en tuhaf çift biziz.

balım, eşim, süt, süt dilimi, kurabiyem, çikolatalı kurabiyem, tatlı bebeğim, meleğim, prensim, kralım, erkeğim-kadınım... akla gelen her şey ve her şeyin kombinasyonunu kullanıyoruz.

bebeğim, dünya güzeli bebeğim,
kurabiyem, cikolatalı kurabiyem.
nutellam, bisküvim.

uzuyor gidiyor:)

sanırım bu konuda en tuhaf çift biziz.

balım, eşim, süt, süt dilimi, kurabiyem, çikolatalı kurabiyem, tatlı bebeğim, meleğim, prensim, kralım, erkeğim-kadınım... akla gelen her şey ve her şeyin kombinasyonunu kullanıyoruz.

bebeğim, dünya güzeli bebeğim,
kurabiyem, cikolatalı kurabiyem.
nutellam, bisküvim.

uzuyor gidiyor:)

nutellam çok iyiymiş gerçekten bütün hisleri aktarıyorrrr :)))))

Lan demek ayrı Len demek ayrı.. ewt biz böleyiz herkes gibi yapmack ask kelimeleri kullanmıyoruz.. böle daha samimi gelio bana.. Ayrıca zevkler ve renkler tartısılmaz cnm..:82:

bende len çok derim :)) birde ibiş,

ismiyle seslenince '' bana ......... deme der ' bende ne diim mamutmu diim derim :)) maksat geyik olsun:1::1:

aşkım demeyi cok sevmem genelde canım derim ismiyle hitap ettigimde nldu birseymi var diye tepki gosterir ama bu tum erkeklerde boyle sanırım:))

O bana "gurbaan olduuguum" :):)der :) bende ona pasam derım:) eee bunları demekte marıfet..ha bu arada kızınca ısım devreye gırer..

Back
X