• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize nasıl sesleniyorsunuz?

aşkım, bıtanem ,bebeğ,m, fındığım, minikim, ufak kedim, küçük kuzum e minik kuzum, koca danam bide :D daha cooookkk varr:46::27::27::48:

sevgilim,aşkım,gökguş(adından dolayı:9:)guguş,sarı civcivim, şirinlik yapcaksam bi bi bi bitaneem, genelde hep sinir etmeye bayılır beni ; gıcık ve uyuz en çok söylediğim kelimeleer :9:
o ; annesii,caponumm,gözümün nuru vs vs.. :16::16::16::16:

askim diyorum zaten baska bisey desem anlamaz turkce bilmiyor :1:
ilk cikmaya basladigimizda "askim" demeyi ogretmistim o zamandan beri birbirimize oyle sesleniyoruz.
tabi beni sinir ettiginde ona ismiyle hitap ediyorum o ayri :27:

sevgilim derim denelde.. ömrüm.. erkeğim.. cnm aşkm.. hayatımın anlamı.. bide bnm sevgilim çok zayf olduğundan... şişko derim :D:D o gün çok tatLıysa çirkin derim.. :) :) bu ara it e alıştım.. ona çok kızıyo :P:D:D oda bna hatun der genelde.. hayatım der.. lan der kıznca.. :D:D <3

Son düzenleme:
sözlümle bizim biraz garip hitaplarımız var :D mesela uyuz eşşek deriz birbirimize :D sonra o esmer ben ona kara kutik derim oda bana sarı kutik der :D tabi gelelim romantiklere ben onu büyük sabırların sonunda bulduğum için sabrımın selameti derim..oda meleğim canımın içi gülüşüne kurban olduğum güzel gözlüm fln daha çok şey vardıda aklıma gelmedi :D

Klasik hitaplar, canim askim hayatim bitanem gibi

Oda genelde bebegim hayatim kelimelerini kullanir ama gülüm dediginde bitiyorum nedense :))

ben ona : aşkım bebeğim bitanem canparçam kurabiyem sevgilim erkeğim kocacım kociş çirkinim tatlı belam derim.
o bana : melegim fıstığım prensesim canım aşkım bitanem tek gerçeğim hatunum güzelim der en çokta güzelim der benimde çok hoşuma gider :)

ask diyorum ona genelde bebek diyorummm boncuk <3 paşammıda unutmamak lazım :52:

ben nısanlıma bırgun kızmıstım senın hıc sosyal hayatın olmayacakmı dıye sormustum oda bana ''WAR YA HAYATIM SEN BENIM SOSYAL HAYATIMSIN DEDI'' o zamandan berı adım sosyal hayatım oldu :D:D bende ona ömrümün sponsoru diyorum :D:D

Bebeğim ve meleğim :)

İşin ilginici eski erkek arkadaşlarım bana bebeğim diyince resmen tiksinirdim , çok arabesk gelirdi sevmezdim hiç ama nedense şimdi ben kullanıyorum çok seviyorum , işte sanırım herkesden farklı olmasının sebebi bana bu tattırdığı duygular :)

Ben:AŞK derim genelde..bide ismiyle çok seslenirim..
O: O da bana genelde AŞK,aşkım,karıcım der..Kızdırmak istediğin de karı der,bende ona karı anandır diyip şakalaşırız :1:

ben isminin sonuna m getiririm hayatım canım genelde kullanırım aşkıma agzım alısık deil cok nadır olarak duygusal anlarda sarılırken felan yoksa aşkııım dıye seslenmem hiç

Back
X