• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinize nasıl sesleniyorsunuz?

bizde de kızınca anca isimle seslenilir ya da çok samimi olmadığımız ortamlarda falan anca. aşkım demeyi sevmem ben mesela, kuzum derim bebeğim derim.

o aşkımı tercih ediyor, güzellik der sonrasında lovehandle'ım der (belin altı yan yağlarım nedeniyle :/ zayıfladığım zaman oralar gidince buraya yağ enjekte ettirelim eskisi gibi olsun der )

kızınca ise hep isimlerimizi söyleriz, ben tartışmayı sevmem o nedenle 'iyi tamam oldu hayrettin ' derim (adı bu değil, dalga geçtiğim bi isim de değil hayret bişi derken ağzıma dolandı )

He bir de kilo almış ise "Oyyy tosunum,paşam, bebeeeem,sütkuzusu "derim=)=)=)Tabi o sütkuzusuna gıcık olur=)=)

Son düzenleme:
klişeleşmiş bütün kelimeleri kullanıyoruz hayatım, bitanem, canım, aşkım vs. vs. bunların haricinde ben onu severken ÇİRKİN derim oda bana GÖKKUŞAĞIM :)

Tuhaf bir ilişkiymiş ..Ben sevdiğime hiçbir zaman ''lan'' demediğim için bilemem..
O kadar saygısız olmadı ilişkim ..Şaşırdım, çünkü asla ağzıma yakıştıramazdım o kelimeyi :34:

Lan demek ayrı Len demek ayrı.. ewt biz böleyiz herkes gibi yapmack ask kelimeleri kullanmıyoruz.. böle daha samimi gelio bana.. Ayrıca zevkler ve renkler tartısılmaz cnm..:82:

Hahah o bizdede öyle kızdıgımda ben ismiyle hhitap edince çildiriyo :D ama yapacagim birşey yok ilk tartişmalarmizdan birinde ismiyle hitap ettimm benim kizdigim yerde o bana kizmiş oldu :D ama isminidee çooook seviyorum ben onunn :69:

:66: aynen ayneenn kızınca falan adıyla seslenince iyice delirtiyorum hahahah

ben aşkım bebeğim bitanem derim
aşkımda aşkım meleğim nefesim der haa bide ben sinirlenince öküz derim..:9::9:

genelde birbirimize şeker deriz
onun bana sık sık güneşim dediği de olur ve çok hoşuma gider
bide ben de kızınca öküz derim :1:

Back
X