Sevgilinize nasıl sesleniyorsunuz?

aşkım, bıtanem ,bebeğ,m, fındığım, minikim, ufak kedim, küçük kuzum e minik kuzum, koca danam bide daha cooookkk varr

sevgilim,aşkım,gökguş(adından dolayı)guguş,sarı civcivim, şirinlik yapcaksam bi bi bi bitaneem, genelde hep sinir etmeye bayılır beni ; gıcık ve uyuz en çok söylediğim kelimeleer
o ; annesii,caponumm,gözümün nuru vs vs..

askim diyorum zaten baska bisey desem anlamaz turkce bilmiyor
ilk cikmaya basladigimizda "askim" demeyi ogretmistim o zamandan beri birbirimize oyle sesleniyoruz.
tabi beni sinir ettiginde ona ismiyle hitap ediyorum o ayri

sevgilim derim denelde.. ömrüm.. erkeğim.. cnm aşkm.. hayatımın anlamı.. bide bnm sevgilim çok zayf olduğundan... şişko derim o gün çok tatLıysa çirkin derim.. :) :) bu ara it e alıştım.. ona çok kızıyo oda bna hatun der genelde.. hayatım der.. lan der kıznca.. <3

Son düzenleme:
sözlümle bizim biraz garip hitaplarımız var mesela uyuz eşşek deriz birbirimize sonra o esmer ben ona kara kutik derim oda bana sarı kutik der tabi gelelim romantiklere ben onu büyük sabırların sonunda bulduğum için sabrımın selameti derim..oda meleğim canımın içi gülüşüne kurban olduğum güzel gözlüm fln daha çok şey vardıda aklıma gelmedi

Klasik hitaplar, canim askim hayatim bitanem gibi

Oda genelde bebegim hayatim kelimelerini kullanir ama gülüm dediginde bitiyorum nedense :))

ben ona : aşkım bebeğim bitanem canparçam kurabiyem sevgilim erkeğim kocacım kociş çirkinim tatlı belam derim.
o bana : melegim fıstığım prensesim canım aşkım bitanem tek gerçeğim hatunum güzelim der en çokta güzelim der benimde çok hoşuma gider :)

ask diyorum ona genelde bebek diyorummm boncuk <3 paşammıda unutmamak lazım

ben nısanlıma bırgun kızmıstım senın hıc sosyal hayatın olmayacakmı dıye sormustum oda bana ''WAR YA HAYATIM SEN BENIM SOSYAL HAYATIMSIN DEDI'' o zamandan berı adım sosyal hayatım oldu bende ona ömrümün sponsoru diyorum

Bebeğim ve meleğim :)

İşin ilginici eski erkek arkadaşlarım bana bebeğim diyince resmen tiksinirdim , çok arabesk gelirdi sevmezdim hiç ama nedense şimdi ben kullanıyorum çok seviyorum , işte sanırım herkesden farklı olmasının sebebi bana bu tattırdığı duygular :)

Ben:AŞK derim genelde..bide ismiyle çok seslenirim..
O: O da bana genelde AŞK,aşkım,karıcım der..Kızdırmak istediğin de karı der,bende ona karı anandır diyip şakalaşırız

ben isminin sonuna m getiririm hayatım canım genelde kullanırım aşkıma agzım alısık deil cok nadır olarak duygusal anlarda sarılırken felan yoksa aşkııım dıye seslenmem hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…