Sevgilinize nasıl sesleniyorsunuz?

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Haydi kızlar konuşturun yaratıcılığınızı:)) ismiyle mi hitap edersiniz, sevgilim, aşkım, canım, bir tanem veya başka sıfatlarla mı? :)

genelde adıyla sesleniyorum, aramız iyiyse mutluysak aşkım, mesajlaşırken mutluysak bebeğim yazarım ama daha yüzüne hiç söylemişliğim yok ya sanki 10 yıllık evliyiz gıcık oluyorum napayım bi de ben azıcık odunum galiba:82:

Aşkım, bitanem, hayatım, sevgilim, gönlümün sultanı, hayatımın erkeği, biriciğim, gözümün nuru, paşam, ömrüm, her şeyim... Ne gelirse.

kavgalıysak yada ona kızgınsan ismiyle ama aramız iyiyse aşkım bi tanem kurabiyem

toplum içinde ismi ile
baş başa oldğumuzda en çok sevgili diye seslenirim
ama severken,çirkinim,erkekkim,yalı çapkınım diye severim :))

ben ona

1 - Hayatım
2 - Bebeğim
3 -Hayat
4- Aşk
5- Can
6 - Böceeemmm
7- Aşkım
8- Canım
9 - Sevgilim

O bana

Perimm der :) ve sonrasında yukarıda saydıklarımı söyler

Son düzenleme:
.s ne alakası war. yani o bana kız dior bn onu len. herkesin söyleys tarzı farklııdr yani .s

Tuhaf bir ilişkiymiş ..Ben sevdiğime hiçbir zaman ''lan'' demediğim için bilemem..
O kadar saygısız olmadı ilişkim ..Şaşırdım, çünkü asla ağzıma yakıştıramazdım o kelimeyi

bogurtlenimm...
mr.kent
supermanim
clarkim
mucizem
kocabebegim

o da bana

loisim
miss lane
pamugum
papatyam
mis kokulum

falan der

daha cok var da en cok kullandıklarımız bunlar birbirimize lakap takma konusunda baya cesitliyiz

Aşkım
Canımın içi
Sevgilim
Erkekim (Bilerek ses olayını burada kullanmıyorum)
Yavrum
Fıstık
Canım
Hayatım
Bebeğim
Tatlım
Şeker
Kız =)
Bi'tanem
Böcüğüm
Soyadı ve aklıma gelmeyen o an bulduğum bir çok kelime ile hitap edebiliyorum.Tabi sinirliysem beni kızdırmışsa ismi ile hitap ederim =)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…