Anket Sevgilinize (esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

Sevgilinize(esinize)msn sifrenizi verir misiniz ?

• Evet

OY: 316 77,3%
  • Hayir

OY: 70 17,1%
  • Sey !!belki :)

OY: 23 5,6%

• Ankete Katılan
    409
benimki otomatikte zaten eşim istediği zaman açabilir isterse onunkide aynen öyle

bizde bilgisayar acılırken msnde otomatik acılıyor esimin bilgisayarındada öyle yani ne o bana bu sekilde yap dedi ne de ben ona istemesine gerek yok hersey ortada zaten bende istemem
ama istese bakmak için gözümde antipatik olurdu ve rahatsız edici bir durum gibi geldi bana

bizimkide beni hatirla bolumunu etkinlestirdik istedii zaman girip bakabilir no problem yani

ya o konuda pek sorunumuz yok da, hafıza konusunda sorun yaşıyoruz ikimiz de. yani mesela bir şifreyi alıyoruz sonra unutup tekrar soruyoruz her seferinde kaydirigubbakcemile .

ben kaç kere verdim almadı bakmaz ki hayatta ilgisini çekmez.çünkü orada ona ters gelecek bir şey görmeyeceğinden adı gibi emin.

aldım werdım ben senı yendım :))
saka bı yana oyum ewt
adreslerımız aynı sayılır sıfrelerde

hiç ilgilenmediği için sormadı. ben bazen faturalara bakmak için onun mailine girerim, ama benim herhangi bir şifremi merak edip sorduğunu bilmem. ama sorsa söylerim tabükü şakkıdı

Ben vermem, onunkini de istemem, evlilik bile olsa kişinin kendine ait özel alanlarına girilmemesi gerek diye düşünüyorum

Görüyorum, özellikle bayanlar da denetleme maksadıyla eşlerinin sevgililerinin msn face şifrelerini kırdırıyorlar, bana öyle yapan birine saygım hiç kalmaz :1closedeyes:

kaç defa önünde şifremi yazdım yada ona söyledim yazdı ama hala ezberleyemedi galibakaydirigubbakcemile3
ben onun msn şifresini bilirim onun bilmesindede sakınca yok bencea.sa.s

veririm ama ondanda alırım aklinialirimsmile

benim garibim hiç anlamaz pc'den araba siteleri birde hava durumu için oda yağmur varsa boşa araba yıkamayım diye kaydirigubbakcemile3 , versemde bakar ölee bön bön :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…