• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz ve kız arkadaşınız...

rebekas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
15
0
86
Yalova
Slm kızlar benimde ilişkimle alakalı 1.5 sene öncesine dayanan kafamı sureklı mesgul eden bı derdım war....Biz cok yakın 3 arkadastık yedıgımız ıctıgımız ayrı gıtmezdı her an beraberdık...sonra benım cıddı bı ılışkım oldu ılk zamanlar yıne beraberdık arkadslarımla...ama daha sonra sewgılım bu arkadslarımdan bırını ıstememeye basladı.gorusme fln dedı ısrarla..olay soyle gelısti: Bı gece bara gıtmeye karar werdık ve o gece sewgılımın o ıstemedıgı arkadasımın(zeynep) ewınde kalacaktık daha sonra..sewgılımı aradım gelırmısın dedım ok dedı( aynı sehırde degılız 2 saatlık bı mesafe war) ve geldı gece gayet eglencelıydı daha sonra o arkadasımın ( zeynep) arkadasları geldı bara kalabalık bı erkek grubu .gecenın sonuna geldıgımızde sewgılım hadı sızı ewe bırakayım dedı ama o arkadasım gelen erkek grubunun bırının ewınde kalıcaz dedı ..ben sok...bana sorulmadı , ewe donemem cunku ark. kalıcam 12 ıde ewde olcaz demısım saat gecenın 2.30 u..erkek arkadasım cok kıskanc ve ewe gıtmek zorunda cunku babası rahatsızdı cok sırf ben ıstıyorum dıye gelmıstı ...neyse bızı o cocugun ewıne bıraktı ama o surat ıfadsını hala unutamam..bız sabaha kdr msjlastık erkek arkadsımla aman yanlıs anlamasın dıye..bu arada ewde bı tek o cocuk yoktu baska erkeklerde wardı.
daha sonra bı gun zeyneple denıze gıdecektık o gruptan bı cocuk aradı oda gelıomus..tam o sırada sewgılımle konusyorum bende gelıorum dedı atladı geldı gene.. we denızde sewgılımın pantolunundan parası calındı kartlarda wardı ama onlar yerındeydı ve esyaların basında onlar duruyordu...bu arada zeynebın cıddı bı ılıskısı war...aradan zmn gectı baska sebeplerden bız sewgılımle ayrıldık.ayrı oldugumuz zamanda sewgılım zeyneple msjlasmıs..işte goruselım senle konusmam gereken cıddı seyler war fln bı gece dısarı cıkalım ıcelım fln ( içkıden hoslanmaz sewgılım ayda yılda bır ortamı olursa ıcer) ama bu msjlasmların hıçbırını bana zeynep soylemedı.sonra bız barıstık ve ben bunu zeynepe soyledımm aa szı barıstınızmı ama bız msjlasıyoduk fln bana ole bısı solemedı hıç dedı.we bı aksam ben zeynepe gıttım o sırada sewgılım aradı we sen neden ordasın dıye kıyametler koptu...bu arada ben sewgılıme zeynepın ozel hayatıyla ılgılı bısıler soylemıstım( anlatmam yanlıs ama anlattıklarım degıl)....we zeynepı ıstedı tlfe nıhal bole bole dıodu senın ıcın dedı...ben husran tabı...hee bıde bu arada sewgılım bara gıttıgımız gece zeynep bırılerıne telf numarasını werdı ne kdr dogru bu kızın sewgılısı cıddı ılıskısı yokmu bı dunya erkek nıye dedı...bu arada zeynep sewgılısnı bu anlattıgım erkeklerın dısında 2 kısıyle cıddı cıddı aldattı (ılışkı halındekı aldatmalar)....we benım sewgılım bu kıza gıcık..bende bu olaylardan sonra zeyneple gorusmedım.we erkek arkadasım gorusmemem konusunda o kdr ısrarcıkı anlatamam.olayların nasıl gelıstıgını sewgılıme sordugumda aramızda yol war we bız ayrıldık barıstık hep uzaktık acaba bana soylemedıgın bısıler warmıdır dıye onun agzından almaya calıstım dedı..zeynepte benzer seyler soyledı.. ..olayın ustunden 1.5 sene gectı bızım ılıskımız tam olarak oturdu allaha sukur bana hıç bı yanlısı olmadı ewlenmeyı dusunuyoruz sımdı.benı aılesıyle tum akrabalarıyla tanıstırdı...

sorun su kı bu olayın ıc yuzunu ben cok merak edıyorum...sızce ark. gorusmemekle dogru mu yaptım..siz olsanız ne yapardınız:uhm:

arkadaşın haklı....
neden bi erkeğin evinde geceyi geçiriyorsunuz...

Ay başım döndü... Öncelikle beni gecenin 2,30 unda kandıran ve hiç tanımadığım birinin evinde bırakmak zorunda kalan bir arkadaşı o anda silerim.
Erkek arkadaşın da ne yapmaya çalışmış tam olarak anlayamadım açıkçası...

valla kafam karıştı biraz ama anladığım kadarıyla arkadaşınız zeynep in davranışlarından sevgilinizin rahatsız olması normal bir erkek olarak...

zaman geçtikçe insanlar değişir, dolayısıyla arkadaşlıklar da aynı kalacak diye birşey yok. Sen Zeynep'in hatalarını görmüşsün, mesela erkek arkadaşını aldatması, senden habersiz senin sevgilinle mesajlaşması, ve sana haber vermeden seni başka erkeklerin evine kalmaya götürmesi gibi. E senin erkek arkadaşın da anlamış Zeynep'in pek de arkadaşlık edilecek bir kız olmadığını. Bana kalırsa sen doğrusunu yapmışsın arkadaşım, ilişkiniz de iyice oturduysa zaten sevgilin sana yeter diye düşünüyorum. Davranışları ve yaşam tarzı sana uymayan biriyle arkadaşlığını sürdürmektense kendi doğrularından taviz vermemen daha iyidir.

sagolun kızlar içimi rahatlattınız...ama cocukluk arkadaslıgı 7 senelık bı emek aynı zamanda lıse ortaokul donemı hepınız bılırsınızZeynep benı aradı da bgn goruselım dıye bende yok dedım...Ama zmn insanları degıstırıyor.
Erkek arkadasım dıyor kı bır erkek bır kızın hangi yolda olduğunu cok rahat anlar.Gerçi msjlaşmalarının mantığını tam olarak bende kavrayamadım, ama bana kalırsa sewgılım msjlastıgı ıcın zeynep ortada bısey war sanacak yanı sewgılım ondan hoslanıyo sanacak we zeynep benım hakkımda ne bılıyosa sewgılıme anlatacak..Hem benı zeynepten uzaklastıracak hemde merakını gıdermıs olacaktı.Ben simdi zeyneple gorusmuyorum ama daha medenice bi yolla.

insanlar zamanla deişirmi bilemem ama yuzundekı maske zamanla ortaya çıkar buna emınım.. arkadasın zeynep seni kıskanmıs bu bir ve aranızı açmak için herseyıde yapmıs masallah...
o kızla gorusmemen en iyisi bencede..
erkek arkdasın çok anlayıslıymıs bence..
senın yasadıklarını yasamıs biri olarak... çok samımı bıldıgım arkdaslarım eşime asıldıktan sonra diyorumkı insanın kendınden baska dostu yoktur ama benım dostum sırdasım yerıne gore agabeyım , aşkım,sevgılım herseyım eşimm var iyikiii ..
gecmısı merak edıyorsun için rahat değil.. birde soyle dusun gecmısı ogrensen ne olacakkı , gecmıs gecmıste kalmıs sen suandakı mutlulugunun tadını çıkarmaya bak canım , ve erkekler bu konuda çok tecrube mı deyım ne dıyım ama kımın aile kızı kımın o yolun yolcusu kızı iyi ayırt edıyorlar canım bak hem sende sahıt olmussun.. o kızdan sana hayır gelmez tatlım.. hatta bundan sonra hiç gorusme tamamen bıtır arkadaslıgını, ilerde sana zararı donunabılır..
Allah tamanına erdırsın tatlım a.s.

canim erkeke arkadasin senle ayrilinca madem biliyordu Zeynep in ne mal oldugunu ne diye mesajlasmis? siz tekrar barisinca neden gorusmeni istemiyor?

ben olsam nisanlimi degil Zeynep i bir guzell konustururum. once ozur dilerim. sirlarini erkek arkadasima anlattigim icin. sonucta Zeynep nasil bir iliski icerisine girerse girsin o onu ilgilendirir ve sen sana guvenilerek anlatilan birseyi anlatmissin. cok guven kirici.

ikincisi de agzini arardim. erk. arkadasina guvenmedigin gibi falan. ne oldugunu sorardim. eiz ayrilinca aralarinda neler gecmis? erkeke arkadasin telefonda senin erk. arkadasina soyledigin seyi direkt kiza soylemis yani bariz bir sekilde konusmamani gorusmeni kesmek istemis. iyi niyetle yapmis olabilir. zeynep i pek dogru bulmadigi icicn ama sakladiklari bir sirri sana soylemesinden korkmus da olabilir.

ben ne erk arkadasina ne Zeynep e ne de sana guvendim bu hikayede.

canım bana msjlastıgını bıle soylemedıyse zeynep ona nasıl tekrar guwenıp sorguya alabılırım.Kaldı kı olayların en basında dısarıya cıktıgımız gece ewde kalıcakken baska bı yerde kalmısız. Sunu da dıyebılırsın erkek arkadasına nasıl guweneceksın pekı dıye? Barıstım we 1.5 senedır bı hatasını gormedım bı rısktı belkıde.Ama yınede merak edıyorum erkek arkadsım zeynep e karsı gercekten bıseyler hıssetmıs olabılır mı?
yoksa bu sadece sewgılımın benı zeynepten uzaklastırmak ıcın uyguladıgı bı oyundan mı ıbarettı?

vlla bana kalirsa zeyneple erkek arkadasin arasinda biseyler gecmis ben olanlardan bunu cikardim senin anlattiklarin her ne ise zeynep hakkinda erkek arkadasn bunlardan etkilenmis olmali..
kotu biseyler donmus gibi geliyo.

insanlar zamanla deişirmi bilemem ama yuzundekı maske zamanla ortaya çıkar buna emınım.. arkadasın zeynep seni kıskanmıs bu bir ve aranızı açmak için herseyıde yapmıs masallah...
o kızla gorusmemen en iyisi bencede..
erkek arkdasın çok anlayıslıymıs bence..
senın yasadıklarını yasamıs biri olarak... çok samımı bıldıgım arkdaslarım eşime asıldıktan sonra diyorumkı insanın kendınden baska dostu yoktur ama benım dostum sırdasım yerıne gore agabeyım , aşkım,sevgılım herseyım eşimm var iyikiii ..
gecmısı merak edıyorsun için rahat değil.. birde soyle dusun gecmısı ogrensen ne olacakkı , gecmıs gecmıste kalmıs sen suandakı mutlulugunun tadını çıkarmaya bak canım , ve erkekler bu konuda çok tecrube mı deyım ne dıyım ama kımın aile kızı kımın o yolun yolcusu kızı iyi ayırt edıyorlar canım bak hem sende sahıt olmussun.. o kızdan sana hayır gelmez tatlım.. hatta bundan sonra hiç gorusme tamamen bıtır arkadaslıgını, ilerde sana zararı donunabılır..
Allah tamanına erdırsın tatlım a.s.

amin cnm...Bende gorusmemeyı dusunuyorum 1.5 senede yoklugunu hıssetmedıysem demekkı yerı doluyoa.s.

Çoookkkk karışık ben pek anlamadım. Ama sanırım Zeynep arkadaşınız pek düzgün birine benzemiyor, ayrıca erkek arkadaşınız neden Zeynep'le mesajlaşıyor. Anlamadım yaaa. Yanlışmı anladım yoksa bilemiyorum. Ama bu işleriniz epey karışık olmuş çözebilene aşkolsun.

arkadasından uzaklastıgın ıyı olmus bence cunku arkadas ınsanı zor durumda bırakmaz kotu olmasını ıstemez ama senınkı bıraz senı zor durumda bırakmıs ve belkıde erkek arkadsından hoslandı arkandan bıseyler cevırmeye calıstı bılemıorum zaten kız sevgilisine de aldatmıs 2 erkekle.neyse sonucta kurtulmussun arkadasından

dost eğer sana kötülüğü dokunuyosa gerçekten dost değildir..böyle bi arkadaşın olduğu sürece başına kötüşeyler de gelebilir bence yanlışın neresinden dönülürse kardır tamamen iletişim kesilmese bile samimiyet azaltılmalı...msjlaşma konusuna gelince bence sen bu konunun ayrıntılarını sadece erkek arkadaşından öğrenebilirsin eğer seni seviyorsa ve ona güveniyorsan açıksa sor neler olup bittiğini yumuşakça tabi...

erkek arkadaşın Zeynep in sevgilileri ile ilgili neden yorum yapıyor?

halini tavrını beğenmiyor olabilir ama neden bu derece olaylara müdahil oluyor?

mesajlaşmak ve içmeye gitmek de nesi?

ben de sevhan a katılıyorum ikisini de hayatımdan çıkarırdım

erkek arkadaşın zeyneple şansını denemiş,belki de ilişkileri bile oldu,zeynep ona pek yüz vermemiş olabilir ne de olsa en yakın arkadaşının eski sevgilisi.ama sevgilin için aynı şeyi söyleyemiycem,eski sevgilimin en yakın arkadaşı o,asılmıyayım dememiştir,öyle gibi geldi bana açıkcası.bak şöyle dönüp geriye,taviz veren hangi taraf?erkek arkadaşın içki içmediği halde gitmiş içmiş kızla,kıza göz koyan o yani anla burdan.hem bi erkek bi kız hakkında olumlu veya olumsuz haddinden fazla yorum yapıyorsa bil ki o kızla ilgili bi fantezisi garanti vardır.

Bence erkek arkadaşınında Zeynepten aşağı kalır yanı yok.
Hem kız şöyle böyle diyor. Hemde ayrılınca hemen msj laşmalar dışarı çıkıp içmeler. Konuşacak ne gibi ciddi konuları olabilirki.
Ayrıca merak ettim barıştığınız zaman bunları sana erkek arkadaşınmı anlattı, yani msjlaşmaları ve dışarı çıktığını. Ne rahatlık. sende bunu öğrenince zeynepten iyice soğdun anlaşılan ama zeyneple erkek arkadışın arasında bence pek fark yokmuş.

He bu arada erkek arkadaşımla barıştım 1,5 yıldır bir sorunumuz yok evlenmeyi düşünüyorum demişsin. Allah mutlu etsin

en yakın arkadaş size güvenip sır vermiş. bu sevgilinizde dahil kimseye anlatılmamalıydı.

asla bir bayanı kötülemeyin ama iyilemeyinde. yorumsuz kalın.heleki yakın arkadaşınızın kötü olaylarını anlatmayın. inanın o anlatmalardan sonra kıza bir ilgi bir merak uyanıyormuş. bir psikologdan duymuştum bunu.erkekğin aklının kadınlarda olmasında dolayı değil bir çeşit psikolojik bir davranışmış.

zeynep le artık görüşmenize gerek yok.. eğer hakkaten iyi arkadaşınız olsaydı
1. sizi erkeklerin evine götürmezdi
2. sevgilnizin msjlarınızı a dan z ye size gösterirdi.

erkek arkadaşınız zeyneple neler yazıştı bilemezsın( yoruma çok açık).

.zeynebe msj da: aklında kötülük yoktur sanırım ama kız arkadaşımı erkek ortamına sokuyorsun . bana göre yanlış bunlar. bir daha yapma diyerek uyarı msj ı olabilirdi sadece.. zeynebi kırmadan güzel bir şekilde böyle bir msj la uyarabilirdi. belkide zaten zeynep kötü yolda diye düşünüp onunla arasında birşey geçmişte olabilir. valla içkili bir ortama giitmesi öyleki bu bayandan hoşlanmadığını söylüyor size. orda havadan sudan konuşmadılar sanırım.ve erkek olarak niye konuşma gereği hissetti acaba? size direk olarak başta bu kızla görüşme bir daha.. gibisinden sert bir tepki verebilirdi.. ama kendisi onunla msj laşıyor. hatta buluşuyor vs vs. telefonda sizin onun hakkındaki anlattıklarınızı söylüyor

1. sizi arkadaşınıza küçük duruma düşürmüş(arkadaş ne kadar kötüde olsa sizi bu duruma düşürmemeliydi)
2. arkadaşınızın sizin hakkınızda kötü düşünmesini sağlayarak size anlatmasını engelledi

ama bunlar varsyımlar tabiki.. 1.5 sene öncesinde kaldı diyorsunuz. bunları düşünmeyin arrtık arkanıza değil önünüze bakın.. ama asla kör aşık olmayın. erkek arkadaşınız yine bulduğu bir fırsatı değerlendirebilir nitelikte bir insan olarak geldi bana.

bundan sonra daha dikkatli davranin.arkadaşlarınız size birşeyler katabilecek insanlar olsun. sizden birşeyler götürebilecek değil.
a.s.

Son düzenleme:
Back