Sevgiliniz karışık hamama gitse ne yaparsınız

Herkese merhaba hanımlar,

Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.

Karışık hamam mı var 😄 Öyle bir şey duymadım hiç, kaplıcalarda böyle özel odalı hamamlar var ama orada evlilik cüzdanı isteniyor.

Şu karışık hamam olayını hiçbir zaman anlamadım anlayamadım :KK70: hamam kültürümüzü çok seven biriyim sık sık da gideriz ama asla karışık hamama girmem ne kadar iğrenç bir şey karşımdaki orasını burasını yıkıyor 😂eşimle aile hamamına gireriz erkek olarak sadece bunu kabul edebilirim

Çıktığında karışık olduğunu söyledi bı de söyledi yalan da söylemedi napsam bilemedim şahsen ben karışık tercih eden biri değilim ilk defa duydum.
Sonradan öğrenirsin diye korkmuştur ondan söylemiştir.
Bunlar erkek erkeğe gidiyor bir senin sevgilin mi bilmiyormus karışık olduğunu?

Hanımlar bu erkeklerin kafası gerçekten ne değişik insan neden buna ihtiyaç duyar ki hiçbir zaman anlayamayacagim

Hanımlar bu erkeklerin kafası gerçekten ne değişik insan neden buna ihtiyaç duyar ki hiçbir zaman anlayamayacagim
İhtiyaçtan değil ki hanımefendi kişilerin yaşam tarzına göre tercih meselesi karışık hamamların sayısı da oldukça fazla yani kadın erkek havuzların karışık olması gibi hamamlar da karışık

Herkese merhaba hanımlar,

Ciddi ilişki içerisinde olduğunuz beyefendi kendi erkek arkadas grubuyla karışık hamama gittiğini ancak bunu hamama girdikten sonra öğrendiğini söylese tepkiniz ne olurdu? Bu durum normal bir durum mu? Savunma olarak sadece yaşlı Ukraynalılarin olduğunu söylüyor içeride. Sıcak havuz ortak olup keselenme bölümü ayriymis. Fikrinizi merak ediyorum.
Kara üzüm habbesiiiii boşarımmmmm ayrılırım hahahhahhah

Ben benim ki cok gerginlik yapmaya baslayinca masaj paketi aliyorum ki bi keselesin kopursun masajlansin bizi bi salsin arrik her ne b.ka gerildiyse rahatlasin :KK70:

40 yıllık Çekirgeliyim, hiç böyle bir şeye ihtiyaç duymadım. 🥲 Bunu genelde turistler tercih ediyor zaten. Ne gerek var yahu, uzanacağım yarı çıplak, köpük yapacak bana biri. Başka aktivite mi kalmadı…
Hic yasli Ukraynaliya ihtiyac duymadiysan o senin problemin bebeyim 😒

X