- 15 Ocak 2017
- 181
- 291
Dogru. Çok net anladınız beni, söyledim bazı seyleri. Sen olayı tam kavradın ablacım :) <3 . Sadece kızlıgım iliski ile gitmedi o ya esnek ya ben yok ettim :) onu da dedim ama iliskide gitmedi sadece bazı gerçekleri anlattım. Benim açımdan da düsün bazı şeyleri itiraz ettim ama tepkiden korktum cicim ayımızda da öyle şeylerden bahsedilmez sonuç da al bil yani dedim. Sorun değil sadece geç ogrenmeme kırıldım gibi bir şey dedi. Fazla ısrar etmistim çünkü itiraz etmistim suphesine çünkü gerçekten gecmis de yaptıklarımız önümüze pismanlık olarak cıkacagını bilemeyebiliriz cahillik ettm. Basını dik tut yaptıysam yaptım diyeceksin dedi. Sorun yok galiba su an. Sadece sarsıldı biraz o da itiraz edisimden ama haklıyım ilk sorma da senin kaç iliskin oldu nasıl oldu dediklerinde pat diye açık açık tek de cevap verecek az kişi vardır benc çoğu insan ısrar sonrasında anlatır.umarım anlar beni. Gerçekten hos olmayabilir geçmiş de birseyler olması şayet duzeltemeyiz gecmisten yargılamak da gecmisde ki hatalar kadar cirkindir en az. yargılanmadım suanlık sadece yaptım de kafanı dik tut uzulmeyeceksn dedi bu hissinde ciddi olduğunu hissediyorum ancak tabiri caizse kendimi hic kirli hissetmemistim tecrubelerimden dolayı ancak toplum baskısı galiba biraz düşününce kirli gibi hissettm kısa surelı depresyon gibi kendimi yok edesim bile geldi nden böyle ettm evvelinde diye. Ama aglamaya degmez sefam olsun diyip teselli olmak istiyorum. Gerçekten kadına olan baskı kadar başka seye baskı yok. Kadınım diye hata yapamaz mıyım yaradan af ediyor kullara ne oluyor ya.Çelişkide kalması normal geldi bana. Siz geçmişinizde bişeyleri yarım yamalak yaşadığınızı söylemişsiniz. Onunla birlikte olunca bozulma olmayınca kafası karışmış.
En büyük kafasını karıştıran da diğeriyle yarım yaşayıp neden onunla tam bir ilişki yaşadığınız. Kısacası beyni, benimle yattıysa onunla da yatmıştır zaten bozulma da olmadı diyor.
Gerçekten birliktelik yaşamadıysanız bu şartlarda ikna edemezsiniz, ederseniz ne âlâ.
Yaşadıysanız da söyleyin gitsin.
İkna edemezseniz onu susturmayı deneyeceksiniz. Bunun yoluda onunda geçmişinden bişeyler bulup önüne koymak. O zaman sağlam bi konuşma yapıp mevzuyu kapatabilirsiniz. Yoksa bu konu kapanmaz. Belirsizlik çok kötü bi illettir. Yani bi düşüncede netlik önemlidir. İki düşüncenin ortasında kalıp hangisini seçeceğini bilememek o meseleyi hep sıcak tutar. Sevgilinizde şuan bu durumda.
Bir diğer seçeneğiniz daha var oda ayrılmak.
Dogru guzel ablacım. Kimseye yargılamak düşmez bildiğin şeyimizin bekcisi olmus bazıları. Onları zaten direkt kış kış, çünkü ömür yiyor. Ancak benim hayatımda ki kisi geçmişi sorun etmez takılmaz biriydi, hatta uzun iliskiden baglanmaktan biraz cekinirdi ama suan tam bağlandığını his etti ve dedi ki aramız açılsın istemiyorum ufak şeyi bile aç bana anlat ki sonradan anlatmak istediğin bisry olursa kaldıramam suan de gitsin dedi. Bende bazı seyleri dedim. Başta biraz geçiştirir moddaydım sonra dedim bilsin. Ki işin garibi kızlık iliskide gitmedi yani kendim yaptım galiba veya kızlıgı olmayan kadınlar da var mı acaba. Anlattıgım şeylerden sonra sorun olmadıgını sadece tek de anlatmadıgıma fazla itiraz edip aklına gelen şüpheleri red ettigimden üzüldü. Ama suan tam guvendin anlattın sorun yok dedi. Onda aslında bakireligine takma durumu da yoktu. Ancak erkekler kadınların ilki olma durumunu fazla onemsiyor sanırım. HAni ilk iliskisi aklında kalır hep onu hatırlar sanıyorlar. Dedi sen ilk iliskimsin unutmayacam ayrılsak. Ama sende onu unutmayacaksın gibisine bir şeyler dedi. Ben de alakası yok dedim sevmediğim anıları dusunmuyorum. İliskide şuan ki erkekle arkadasım ile yaparken gözlerim kapalıydı bende hafif utanç acı vs derken fazla bakmadım buna da uzulmus..aklında başkasını mı hayal etti gibisine..aslında böyle düsünceleri olmazdı ama fazla sevgiden galiba insan güvense bile kıskanıyor. Bu arada açık saçık herseyini anlatır geçmişiyle ilgili de günlük başına ne geldiyse hiçbirşeyi gizli yaşamaz. Aynısını yapmaya çalışıyorum zaten gizlemem ama güveni aşılamaya çalışıyorum. GUvensiz denemez ama hassas yapılı ..Valla ben 31 yasindayim ve cinsel hayatim var. Bu yastan sonra buna takilacak, laf etme hakki bulacak adamla da ugrasamam.
Kimseden gizlim saklim olmadigi gibi yasadiklarimi da tam sıralı liste olarak sunacak degilim.
Sizin durumda oglanin tecrübesi olmadigi icin biraz bunun da eksikligi içinde.
Ayrılın ayrılmayın diyemem ama ileride iyice buna takip her firsarta onunuze koyabilir. Ayrica nolursa olsun kimsenin gecmisinizi yargilamasina veya elestirmesine ya da sizi itham etmesine izin vermeyin.
Eger sonucunu goze alıyorsanız bir daha bu konuyu acarsan biter diye rest cekebilirsiniz. Ama bitirme ihtimalini de goz önüne alarak deyin, cunku restinizi gerceklestirmezseniz iliski yalama oluyor.
Seni anlıyorum. Sorulduğunda çat çat cevap vermende hoş. Dürüst davranmak istemişsin ama ne yazık ki çoğu insanlar, hem dürüstlük bekler hem de duymak istediklerini duymayı beklerler. Bunun bi çelişki olduğunu anlatmak kolay olsada anlamaları çok güç.Dogru. Çok net anladınız beni, söyledim bazı seyleri. Sen olayı tam kavradın ablacım :) <3 . Sadece kızlıgım iliski ile gitmedi o ya esnek ya ben yok ettim :) onu da dedim ama iliskide gitmedi sadece bazı gerçekleri anlattım. Benim açımdan da düsün bazı şeyleri itiraz ettim ama tepkiden korktum cicim ayımızda da öyle şeylerden bahsedilmez sonuç da al bil yani dedim. Sorun değil sadece geç ogrenmeme kırıldım gibi bir şey dedi. Fazla ısrar etmistim çünkü itiraz etmistim suphesine çünkü gerçekten gecmis de yaptıklarımız önümüze pismanlık olarak cıkacagını bilemeyebiliriz cahillik ettm. Basını dik tut yaptıysam yaptım diyeceksin dedi. Sorun yok galiba su an. Sadece sarsıldı biraz o da itiraz edisimden ama haklıyım ilk sorma da senin kaç iliskin oldu nasıl oldu dediklerinde pat diye açık açık tek de cevap verecek az kişi vardır benc çoğu insan ısrar sonrasında anlatır.umarım anlar beni. Gerçekten hos olmayabilir geçmiş de birseyler olması şayet duzeltemeyiz gecmisten yargılamak da gecmisde ki hatalar kadar cirkindir en az. yargılanmadım suanlık sadece yaptım de kafanı dik tut uzulmeyeceksn dedi bu hissinde ciddi olduğunu hissediyorum ancak tabiri caizse kendimi hic kirli hissetmemistim tecrubelerimden dolayı ancak toplum baskısı galiba biraz düşününce kirli gibi hissettm kısa surelı depresyon gibi kendimi yok edesim bile geldi nden böyle ettm evvelinde diye. Ama aglamaya degmez sefam olsun diyip teselli olmak istiyorum. Gerçekten kadına olan baskı kadar başka seye baskı yok. Kadınım diye hata yapamaz mıyım yaradan af ediyor kullara ne oluyor ya.
Siz bu adamla ilk yakınlaşmanızda birlikte mi oldunuz. Normal koşullarda hazır olmak uzun zaman alır. Diğerleriyle hazır olmamışsın bununla olmuşsun. Bunun bu ladar takılacak bir tarafı yok. Ben de sevgililerimle pek çok kez yakınlaştım ama kimse beni tam birliktelik için teşvik etmedi ya da buna zorlamadı. Sen istemedin olmadı bunun cevabı bu kadar basit.Diyelim ki her konudan iyi bir iliskiniz var. Güven tam sevgi tam, karşılıklı his ediyorsunuz.birbirinize düskünsünüz ayrıca “sizi hiçbir konuda üzmemekte çabası fazla olan bir erkek kendisi” .. size gerçekten sevgi ve ilgisini his ettiriyor, eksik bırakmıyor. Her sorunu beraber atlatıyorsunuz sizle alakalı olan ,olmayan. Ancak şöyle problem var. Kendisi geçmişe ve yaşanılanlara ne olursa olsun saygısı olan bi insan “geçmiş bitmiştir” diyen birisi ve onun daha önce cinselligi olmamış başkası ile ..(ilkisiniz iliskiye de girmişsiniz bakiresiniz ancak kan gelmemiş başta sorun etmiş ama sonra takılmamış )ancak sizde doğrucu davut olduğunuz için geçmişinizle ilgili doğru bilgi verdiniz “Geçmiş de cinsel birkaç olayınız/yakınlaşmanız olmuş sürtünme ve benzeri sevisme yüzeysel ve o da bunu sorun etmiyor.” Ancak sorun şu; “kalbim diyor anlattıkları doğru ancak arada bi düşününce bunları yaşadığın 1-2 kişiden 1’i de mi iliskiye girmek istemedi veya ileri gitmediniz aklım almıyor, kalbim inanıyor ama bu kdr yakınlasmısken nasıl ileri gitmediniz? Diyor. “ yapmadığınızı söylüyorsunuz “size inanıyor ancak beynim inatcı neden çok düşünüyorum bilmiyorum anlayış göstereceğim ama sanki bu konuyla ilgili bir şey gizliyorsun “ diyor. Yani anlattıklarınızı sorun etmiyor sadece “gizleme yeter ki emin misin açık anlattığına “ diyor. (Cidden geçmişinize saygısı var iyi de bir ilişkiniz var sadece beyninde saçma düşünceler kurtlar var ancak bu problemden kurtulmanız gerek)
Başına böyle benzer olay gelmiş illa vardır belki.(neden anlattım ona , anlatmasaydım diyorum kendime ama olan olmuş bundan sonrası için ne tür yol izlemeliyim onu danışmak istiyorum ) Beynini nasıl sustururum? Beynime karşı sen kazan diyor..yani inanıyorum diyor ama beynim “o kdr şey yapmış nasıl fazla yakınlasmamıs bence sana eksik anlatıyor diyo “ dedi. Yani yaşadıklarım koymuyor ona tamam keşke olmasaydı ama olsun sadece gizleme diyor gizlediğimi zannediyor bir şeyleri. Neler diyip içini rahat ettirmeli , nasıl bir yol izlemeliyim? Şaştım kaldım.
Hayattaki ilk cinsel yakınlaşmalarda şu anki his ve tecrüben yoktu, bu durumda da böyle bir şeyi yaşayarak onları mutlunetmeyi düşünmemişsindir. Ayrıca ben bunu seni mutlunetmek için yaşamadım, seninle yaşamak istediğim için yaşadım, demek ki değerleriyle bu noktaya gelmemişim diyebilirsin.yaptık. iliski sırası kanamam gelmedi bnde sasırdım önce takıntı yaptı (onemsemiyor aslında sadece ona doğruyu anlatmamısım gibi hisse girdi) sonra duzeldik. Ancak aklı gecmisimle ilgili paylastıklarımda kaldı. Hani sanki eksikleri varmış gibi anlattıklarının dedi. Mesela belli süre aralıkları ile geçmişi sorardı bende cevap verirdim ama cevaplarım zamanla ufak değisime uğrardı “aa şöyle de olmuş yeni hatırladım” derdim ama “aşırı acayip büyük” şeyleri söylemeyi atlamadım tabi sonradan hatırlayıp eklediklerim ufak şeylerdi. SOnradan dedi ki tamam bunları uzun zaman önce yasamıssın unutup bazı şeyleri detayları şimdi hatırlaman normal ama sanki eksik anlatıyorsun ağzından birşey kaçacak gibi deme moduna girdi .dedim bende yapmadım ileri drece birşey yaptım desem yalan olr ki dedim. Kalben inanıyorum beynim savaş açıyor sadece beynime karşı sen kazan ikna et beynimi diyor. Erkeklerde genelde geçmişe takıntı fazla cogunda. Anlayışsız biri değil ama takıntı ettiği şey, sanki eksik anlattığımı düşünmesi. Diyor tam taşları oturtuyorum yapmamıştır diyorum sonra birşeyler diyorsun aklım değişiyor dedi. “O zmnki karakterimle su anki ben aynı değil o zamanla şimdiden farklıyım zaten “ dedim. Yani dediği şey, istekli bi kadınım ileriye gitmede sakınca görmedigimi de bildiğinden “nasıl olr da en azından erkgi memnun etme açısından şunu şunu yapmadın” diyor. Birbirimize cinsellik acısından da mutlu olacağımız şeyleri bulur yaparız rahatıma düşer bu konuda mutlu olmam onun için önemli. HAni demek istediği “sanki eksik anlatıyorsun su an erkeğini yani beni mutlu etmeyi onemsiyorsun ama nasıl olrda geçmiş de ki ilişkilerinde soguk olmussun ki karşındakine. Kalbim inandı beynim kaldı” diyor kısaca. . . .
Ya ona bakarsan bekarsınız, yakın vadede evlenmeyeceksiniz. Ayrılırsanız ona hiçbir şey olmayacak ama sen gelecek ilişkinde de böyle bir adama denk gelirsen neler yaşayacaksın, bir fikri var mı o öküz bozuntusunun. Evlenmek için senet mi imzaladınız. İlk olup olmamayı bu kadar takan adam sen tam birliktelik istesen bile dur bu benim için özel senin için de öyledir, gel bunu evleneceğimiz zamana bırakalım deseydi. Geçsin bu ayakları, bakireydin veya değildin, artık kesin olarak değilsin ve bunu o adamla evlenmeden yaşadın. Bunu birlikte yaptınız. Kirli hissetme, o öküzün sana böyle hissettirmesine de izin verme, sana kirli hissettiriyorsa kirleten de o şu anda. Ay boğasım geldi sevgilin olacak kazmayıDogru. Çok net anladınız beni, söyledim bazı seyleri. Sen olayı tam kavradın ablacım :) <3 . Sadece kızlıgım iliski ile gitmedi o ya esnek ya ben yok ettim :) onu da dedim ama iliskide gitmedi sadece bazı gerçekleri anlattım. Benim açımdan da düsün bazı şeyleri itiraz ettim ama tepkiden korktum cicim ayımızda da öyle şeylerden bahsedilmez sonuç da al bil yani dedim. Sorun değil sadece geç ogrenmeme kırıldım gibi bir şey dedi. Fazla ısrar etmistim çünkü itiraz etmistim suphesine çünkü gerçekten gecmis de yaptıklarımız önümüze pismanlık olarak cıkacagını bilemeyebiliriz cahillik ettm. Basını dik tut yaptıysam yaptım diyeceksin dedi. Sorun yok galiba su an. Sadece sarsıldı biraz o da itiraz edisimden ama haklıyım ilk sorma da senin kaç iliskin oldu nasıl oldu dediklerinde pat diye açık açık tek de cevap verecek az kişi vardır benc çoğu insan ısrar sonrasında anlatır.umarım anlar beni. Gerçekten hos olmayabilir geçmiş de birseyler olması şayet duzeltemeyiz gecmisten yargılamak da gecmisde ki hatalar kadar cirkindir en az. yargılanmadım suanlık sadece yaptım de kafanı dik tut uzulmeyeceksn dedi bu hissinde ciddi olduğunu hissediyorum ancak tabiri caizse kendimi hic kirli hissetmemistim tecrubelerimden dolayı ancak toplum baskısı galiba biraz düşününce kirli gibi hissettm kısa surelı depresyon gibi kendimi yok edesim bile geldi nden böyle ettm evvelinde diye. Ama aglamaya degmez sefam olsun diyip teselli olmak istiyorum. Gerçekten kadına olan baskı kadar başka seye baskı yok. Kadınım diye hata yapamaz mıyım yaradan af ediyor kullara ne oluyor ya.
İlişki sırasında kadınların çoğu odaklanmak içşn gözünü kapatır, kaldı ki acı ve kaygı hisseden herkes her olayda gözlerini bir süre kapalı tutar. Kusura bakma ama sevgilinde biraz salaklık var. Kendi gözleri hep açık mı, cimcir bakalım ilk anda gözlerini açık tutacak mı?Dogru guzel ablacım. Kimseye yargılamak düşmez bildiğin şeyimizin bekcisi olmus bazıları. Onları zaten direkt kış kış, çünkü ömür yiyor. Ancak benim hayatımda ki kisi geçmişi sorun etmez takılmaz biriydi, hatta uzun iliskiden baglanmaktan biraz cekinirdi ama suan tam bağlandığını his etti ve dedi ki aramız açılsın istemiyorum ufak şeyi bile aç bana anlat ki sonradan anlatmak istediğin bisry olursa kaldıramam suan de gitsin dedi. Bende bazı seyleri dedim. Başta biraz geçiştirir moddaydım sonra dedim bilsin. Ki işin garibi kızlık iliskide gitmedi yani kendim yaptım galiba veya kızlıgı olmayan kadınlar da var mı acaba. Anlattıgım şeylerden sonra sorun olmadıgını sadece tek de anlatmadıgıma fazla itiraz edip aklına gelen şüpheleri red ettigimden üzüldü. Ama suan tam guvendin anlattın sorun yok dedi. Onda aslında bakireligine takma durumu da yoktu. Ancak erkekler kadınların ilki olma durumunu fazla onemsiyor sanırım. HAni ilk iliskisi aklında kalır hep onu hatırlar sanıyorlar. Dedi sen ilk iliskimsin unutmayacam ayrılsak. Ama sende onu unutmayacaksın gibisine bir şeyler dedi. Ben de alakası yok dedim sevmediğim anıları dusunmuyorum. İliskide şuan ki erkekle arkadasım ile yaparken gözlerim kapalıydı bende hafif utanç acı vs derken fazla bakmadım buna da uzulmus..aklında başkasını mı hayal etti gibisine..aslında böyle düsünceleri olmazdı ama fazla sevgiden galiba insan güvense bile kıskanıyor. Bu arada açık saçık herseyini anlatır geçmişiyle ilgili de günlük başına ne geldiyse hiçbirşeyi gizli yaşamaz. Aynısını yapmaya çalışıyorum zaten gizlemem ama güveni aşılamaya çalışıyorum. GUvensiz denemez ama hassas yapılı ..
İnandırmaya çalışmayın. Onu ne ilgilendirir ya kiminle öpüştünüz, kime sürtündünüz! Hiç taviz vermeyin, böyle şeyler gelecekteki aile huzuru için anlatılmaz. Ha karşınızdaki bekarete çok önem veriyordur, siz de bakire değilsinizdir, detaya girmeden isterseniz durumu bildirebilirsiniz; sizin hikayenizde böyle bir birliktelik de yok. İlk evliliğimin bitme nedenlerinden biridir her şeyi anlatmış olmak. Şimdiki aklım olsa ne konuyu açarım ne de açtırırım. Sakın, sakın…Diyelim ki her konudan iyi bir iliskiniz var. Güven tam sevgi tam, karşılıklı his ediyorsunuz.birbirinize düskünsünüz ayrıca “sizi hiçbir konuda üzmemekte çabası fazla olan bir erkek kendisi” .. size gerçekten sevgi ve ilgisini his ettiriyor, eksik bırakmıyor. Her sorunu beraber atlatıyorsunuz sizle alakalı olan ,olmayan. Ancak şöyle problem var. Kendisi geçmişe ve yaşanılanlara ne olursa olsun saygısı olan bi insan “geçmiş bitmiştir” diyen birisi ve onun daha önce cinselligi olmamış başkası ile ..(ilkisiniz iliskiye de girmişsiniz bakiresiniz ancak kan gelmemiş başta sorun etmiş ama sonra takılmamış )ancak sizde doğrucu davut olduğunuz için geçmişinizle ilgili doğru bilgi verdiniz “Geçmiş de cinsel birkaç olayınız/yakınlaşmanız olmuş sürtünme ve benzeri sevisme yüzeysel ve o da bunu sorun etmiyor.” Ancak sorun şu; “kalbim diyor anlattıkları doğru ancak arada bi düşününce bunları yaşadığın 1-2 kişiden 1’i de mi iliskiye girmek istemedi veya ileri gitmediniz aklım almıyor, kalbim inanıyor ama bu kdr yakınlasmısken nasıl ileri gitmediniz? Diyor. “ yapmadığınızı söylüyorsunuz “size inanıyor ancak beynim inatcı neden çok düşünüyorum bilmiyorum anlayış göstereceğim ama sanki bu konuyla ilgili bir şey gizliyorsun “ diyor. Yani anlattıklarınızı sorun etmiyor sadece “gizleme yeter ki emin misin açık anlattığına “ diyor. (Cidden geçmişinize saygısı var iyi de bir ilişkiniz var sadece beyninde saçma düşünceler kurtlar var ancak bu problemden kurtulmanız gerek)
Başına böyle benzer olay gelmiş illa vardır belki.(neden anlattım ona , anlatmasaydım diyorum kendime ama olan olmuş bundan sonrası için ne tür yol izlemeliyim onu danışmak istiyorum ) Beynini nasıl sustururum? Beynime karşı sen kazan diyor..yani inanıyorum diyor ama beynim “o kdr şey yapmış nasıl fazla yakınlasmamıs bence sana eksik anlatıyor diyo “ dedi. Yani yaşadıklarım koymuyor ona tamam keşke olmasaydı ama olsun sadece gizleme diyor gizlediğimi zannediyor bir şeyleri. Neler diyip içini rahat ettirmeli , nasıl bir yol izlemeliyim? Şaştım kaldım.
Titriyordu..ayrıca cidden yorumların ve bakış acını begendigimden ablam bi şey danısıcaö rica ederim kafanı sisirirsem söyle.. şöyle ki araştırdım gördüm “geçmişe dair kıskanma” diye bir şey varmış. Yani kanama gelmemesini elbet onemsemeyen kdr onemseyen de doğal ancak, “geçmiş de onun hayatındakiler nasıldı , tanışma şekli, sohbetleri..” gibi gibi şeyleri takmak kıskanmak.. yani elinde olmadan .. destek olmaya ve sevgimi ilgimi his ettirmeye çalışıyorum. Olayın kaynağını yeni kavramaya basladım. Bu takıntı kadınlarda da olabilirmis. Yani “geçmiş de nerelerde gezdi oralarda benimle gezerse özeli olamam ilki olamam kaç tane sey yaptı denemedigi kaç tane şey var benimle yapacak ilki yokmu “ gibi bi seymis. Ama çok saçma...Bir arkadasim 1 yil yasadigi iliskiden sonra kanama oldu
Sevgiliniz daha once birliktelik yasanadigina emin mi acaba
Ilk dokunuslari nasildi tecrubeli miydi yoksa eli ayagi titriyormuydu
Evet kadinlarda da var yani bende deTitriyordu..ayrıca cidden yorumların ve bakış acını begendigimden ablam bi şey danısıcaö rica ederim kafanı sisirirsem söyle.. şöyle ki araştırdım gördüm “geçmişe dair kıskanma” diye bir şey varmış. Yani kanama gelmemesini elbet onemsemeyen kdr onemseyen de doğal ancak, “geçmiş de onun hayatındakiler nasıldı , tanışma şekli, sohbetleri..” gibi gibi şeyleri takmak kıskanmak.. yani elinde olmadan .. destek olmaya ve sevgimi ilgimi his ettirmeye çalışıyorum. Olayın kaynağını yeni kavramaya basladım. Bu takıntı kadınlarda da olabilirmis. Yani “geçmiş de nerelerde gezdi oralarda benimle gezerse özeli olamam ilki olamam kaç tane sey yaptı denemedigi kaç tane şey var benimle yapacak ilki yokmu “ gibi bi seymis. Ama çok saçma...
Anlatmasaydınız daha iyi olurmuş gibi cünkü hiçte sorum etmicek bi tipe benzemiyor. Tamam dürüstlük yapıp anlatmışsınız ama bukadar detay bilmek istemesi neden? Sadece ona ben sana herseyimi anlattım bu konu hakkında tek bir süphe duyuyosan bitirelim bu işi diyebilirsin. Bişey saklayacak olsam yasadığım hiç bir olayı anlatmazdım diyin. Gecmiş gecmişte kalmışsa isterseniz bakire olmayın onu alakadar etmez. Size artık gecmişiniz ve baskasıyla yasadığınız özel Şeyler hakkında soru sormasına izin vermeyin.Diyelim ki her konudan iyi bir iliskiniz var. Güven tam sevgi tam, karşılıklı his ediyorsunuz.birbirinize düskünsünüz ayrıca “sizi hiçbir konuda üzmemekte çabası fazla olan bir erkek kendisi” .. size gerçekten sevgi ve ilgisini his ettiriyor, eksik bırakmıyor. Her sorunu beraber atlatıyorsunuz sizle alakalı olan ,olmayan. Ancak şöyle problem var. Kendisi geçmişe ve yaşanılanlara ne olursa olsun saygısı olan bi insan “geçmiş bitmiştir” diyen birisi ve onun daha önce cinselligi olmamış başkası ile ..(ilkisiniz iliskiye de girmişsiniz bakiresiniz ancak kan gelmemiş başta sorun etmiş ama sonra takılmamış )ancak sizde doğrucu davut olduğunuz için geçmişinizle ilgili doğru bilgi verdiniz “Geçmiş de cinsel birkaç olayınız/yakınlaşmanız olmuş sürtünme ve benzeri sevisme yüzeysel ve o da bunu sorun etmiyor.” Ancak sorun şu; “kalbim diyor anlattıkları doğru ancak arada bi düşününce bunları yaşadığın 1-2 kişiden 1’i de mi iliskiye girmek istemedi veya ileri gitmediniz aklım almıyor, kalbim inanıyor ama bu kdr yakınlasmısken nasıl ileri gitmediniz? Diyor. “ yapmadığınızı söylüyorsunuz “size inanıyor ancak beynim inatcı neden çok düşünüyorum bilmiyorum anlayış göstereceğim ama sanki bu konuyla ilgili bir şey gizliyorsun “ diyor. Yani anlattıklarınızı sorun etmiyor sadece “gizleme yeter ki emin misin açık anlattığına “ diyor. (Cidden geçmişinize saygısı var iyi de bir ilişkiniz var sadece beyninde saçma düşünceler kurtlar var ancak bu problemden kurtulmanız gerek)