Sevgiliniz Geçmişinize Takılır mı?

Sevgilin senin samimiyetine inanmıyor. Kalbim inanıyor beynim inkarda falanlar boş laf düpedüz inanmıyor. Şüphe içinde size yalancı kişiliğini yakıştırıyor. Belki iyi niyetinizden düşünmeyin diye yalan söylediğinizi düşünüyor, sizi kötülemiyordur ama yine de günün sonunda yalan söylediğinizi düşünüyor. Artık her dediğiniz şeye şüpheli bakar bence. Güven ilişkide çok önemli ama bu şey sevgilinizde eksik. İsteseniz hiç yapmadım da diyebilirdiniz ama siz yaptım birleşme olmadı demişsiniz neden inanmıyor anlamadım? Zaten bunu utanç verici bulsanız hiç sürtünmeyi de söylemezdiniz. Ona bunu deyin benim saklayacak bir şeyim yok, yapsaydım yaptım da derdim aynı sürtünme olayını dediğim gibi deyin.

Bir de sevgilinizde nasıl bir kafa anlamadım? İki türlü de cinsellik yaşamış oluyorsun. İlla birleşme olunca mı büyük olay oluyor. Sevgiliniz yine klasik Türk erkeklerinde olduğu gibi kızlık zarı ile kafayı bozmuş bir erkek gibi duruyor. Ha birleşme olmuş ha olmamış? Sonuçta bakire değilmişsin. Sevgilin bu küçük ayrıntıya niye bu kadar takık? Bana buna bu kadar takması hiç sağlıklı gelmedi. İçten içe o da bence bakire olmamanı takmış bence yedirememiş, birleşmeli birleşmesiz fark etmez. İçten içe, birleşme oldu mu diye sorarak içini rahatlatmak istiyor ama asıl onun aradığı birleşme olup olmadığı değil. Sizin bakire olamamanıza en azından birleşme olmamış yaaaaa diyerek bahane bulma niyetinde, içine su serpmeye çalışıyor gibi. Yoksa önemli değil bu saçma ayrıntı.

Bu arada bir kere sorduysa nasıl ileri gitmedin diye merak diyerek geçiştirebiliriz belki ama bu konuyu düşünceli biri 2.ye açmaz bile. Arada bu konuyu hep açıyor ve aklım almıyor, beynim inanmıyor gibi şeyler diyorsa ki diyormuş da o zaman yukarıda dediklerimin doğru olma ihtimali daha fazla. Şimdi burada karar sizin çünkü bence karşınızda sizin geçmişte ilişki yaşamanızdan rahatsız bir erkek var gibi. Ne yapacağınıza siz karar verirsiniz ama bu konu uzun süre aranızda tekrar gündeme gelir gibi duruyor.

Dogru. Çok net anladınız beni, söyledim bazı seyleri. Sen olayı tam kavradın ablacım :) <3 . Sadece kızlıgım iliski ile gitmedi o ya esnek ya ben yok ettim :) onu da dedim ama iliskide gitmedi sadece bazı gerçekleri anlattım. Benim açımdan da düsün bazı şeyleri itiraz ettim ama tepkiden korktum cicim ayımızda da öyle şeylerden bahsedilmez sonuç da al bil yani dedim. Sorun değil sadece geç ogrenmeme kırıldım gibi bir şey dedi. Fazla ısrar etmistim çünkü itiraz etmistim suphesine çünkü gerçekten gecmis de yaptıklarımız önümüze pismanlık olarak cıkacagını bilemeyebiliriz cahillik ettm. Basını dik tut yaptıysam yaptım diyeceksin dedi. Sorun yok galiba su an. Sadece sarsıldı biraz o da itiraz edisimden ama haklıyım ilk sorma da senin kaç iliskin oldu nasıl oldu dediklerinde pat diye açık açık tek de cevap verecek az kişi vardır benc çoğu insan ısrar sonrasında anlatır.umarım anlar beni. Gerçekten hos olmayabilir geçmiş de birseyler olması şayet duzeltemeyiz gecmisten yargılamak da gecmisde ki hatalar kadar cirkindir en az. yargılanmadım suanlık sadece yaptım de kafanı dik tut uzulmeyeceksn dedi bu hissinde ciddi olduğunu hissediyorum ancak tabiri caizse kendimi hic kirli hissetmemistim tecrubelerimden dolayı ancak toplum baskısı galiba biraz düşününce kirli gibi hissettm kısa surelı depresyon gibi kendimi yok edesim bile geldi nden böyle ettm evvelinde diye. Ama aglamaya degmez sefam olsun diyip teselli olmak istiyorum. Gerçekten kadına olan baskı kadar başka seye baskı yok. Kadınım diye hata yapamaz mıyım yaradan af ediyor kullara ne oluyor ya.

Asla duymadim böyle bir şey, ömrüm oldukça asla da duymam. Ortadoğu kökenli bir sevgilim vardı geçen sene. Bir keresinde o buna benzer bir şey sormaya cüret edip eski sevgili sayımı sormuştu, ben de göz devirip 'hiç çetelesini tutmadım, bir gün birinin soracağını bilseydim not alirdim' demiştim :))
Sizin özel hayatınızla ilgili böyle salak salak konuşan bir insanı ne kadar da güzellemişsiniz, aklım öyle dedi de kalbim böyle dedi de. Beğenmiyorsa yol verin gitsin. Ne yasadiysaniz bilerek,isteyerek yasadiniz. Tutup da hesap mı vereceksiniz? Kaldı ki adam için madem bu kadar kutsal degerler , madem kendini size sakladi (yersen) , ne halt etmeye sizle ilişkiye girdi??
Boş beleş bir insan işte...ama çok üzücü olan sizin bunu,adamın özünü asla farketmeyecek olmanız.
İnşallah zaman içinde bu adamdan ayrilirsiniz ve ileride hayatınıza giren gerçek aşkınız eski ilişkilerinizin konusunu asla açmayacak kadar olgun bir insan olur

Dogru guzel ablacım. Kimseye yargılamak düşmez bildiğin şeyimizin bekcisi olmus bazıları. Onları zaten direkt kış kış, çünkü ömür yiyor. Ancak benim hayatımda ki kisi geçmişi sorun etmez takılmaz biriydi, hatta uzun iliskiden baglanmaktan biraz cekinirdi ama suan tam bağlandığını his etti ve dedi ki aramız açılsın istemiyorum ufak şeyi bile aç bana anlat ki sonradan anlatmak istediğin bisry olursa kaldıramam suan de gitsin dedi. Bende bazı seyleri dedim. Başta biraz geçiştirir moddaydım sonra dedim bilsin. Ki işin garibi kızlık iliskide gitmedi yani kendim yaptım galiba veya kızlıgı olmayan kadınlar da var mı acaba. Anlattıgım şeylerden sonra sorun olmadıgını sadece tek de anlatmadıgıma fazla itiraz edip aklına gelen şüpheleri red ettigimden üzüldü. Ama suan tam guvendin anlattın sorun yok dedi. Onda aslında bakireligine takma durumu da yoktu. Ancak erkekler kadınların ilki olma durumunu fazla onemsiyor sanırım. HAni ilk iliskisi aklında kalır hep onu hatırlar sanıyorlar. Dedi sen ilk iliskimsin unutmayacam ayrılsak. Ama sende onu unutmayacaksın gibisine bir şeyler dedi. Ben de alakası yok dedim sevmediğim anıları dusunmuyorum. İliskide şuan ki erkekle arkadasım ile yaparken gözlerim kapalıydı bende hafif utanç acı vs derken fazla bakmadım buna da uzulmus..aklında başkasını mı hayal etti gibisine..aslında böyle düsünceleri olmazdı ama fazla sevgiden galiba insan güvense bile kıskanıyor. Bu arada açık saçık herseyini anlatır geçmişiyle ilgili de günlük başına ne geldiyse hiçbirşeyi gizli yaşamaz. Aynısını yapmaya çalışıyorum zaten gizlemem ama güveni aşılamaya çalışıyorum. GUvensiz denemez ama hassas yapılı ..

Seni anlıyorum. Sorulduğunda çat çat cevap vermende hoş. Dürüst davranmak istemişsin ama ne yazık ki çoğu insanlar, hem dürüstlük bekler hem de duymak istediklerini duymayı beklerler. Bunun bi çelişki olduğunu anlatmak kolay olsada anlamaları çok güç.

Erkekler kendileri yaparken hoş geliyor ama sevdiği kadının da yaşadığını öğrenince erkeklik egoları sarsılıyor. Oysa ki kendileri yaşarkende bi kadınla yaşıyorlar.

Esnek olup olmadığını öğrenmek için bi jinekolojik muayeneden geç istersen. Tabi bu senin seçimin yine. En azından kendi adına bilinmezlikten kurtulmuş olursun.

Erkek arkadaşınla birlikte olurken bozulma olsaydı ne değişecekti yani.Bunu sorardım yerinde olsam. Çünkü ha tam yaşamışsın ha yarım ne farkeder yani neticede bi erkeğe dokunmuş oluyorsun. Yarım yaşadığını bilipte kabul ediyorken tam yaşamış olma ihtimaline takılması çok anormal.

O sizin sözünüze inanmazken siz nasıl onun daha önce cinsellik yaşamadığına böyle net inandınız mesela. Ona da bunu sorardım.

baska ne diyebilirsiniz ki? Gecmisinize saygisi oldugunu soylediginiz sevgilinizin, sizin sozunuze itibari yok. Kendi kurdugu senaryolara, sizin soylediklerinizden daha cok inaniyor. Ayrica gecmise saygi duymakla, gecmisi kabul etmek iki farkli sey. Sizin gecmiste yaptiklarinizi bu kadar kafaya takan birisinin gecmisinize saygisi oldugu dusunmuyorum. Zaten neden surekli bunu dusunuyor ki? Onun icin olmamasi gereken birsey mi? Amacsizca gecmisinizi desip, iliskide huzursuzluk cikartiyor. Devam ederse, ilerde mutsuz olursunuz soylemedi demeyin

Siz bu adamla ilk yakınlaşmanızda birlikte mi oldunuz. Normal koşullarda hazır olmak uzun zaman alır. Diğerleriyle hazır olmamışsın bununla olmuşsun. Bunun bu ladar takılacak bir tarafı yok. Ben de sevgililerimle pek çok kez yakınlaştım ama kimse beni tam birliktelik için teşvik etmedi ya da buna zorlamadı. Sen istemedin olmadı bunun cevabı bu kadar basit.

Ayrıca bu adam konuya gayet takık bence, sen konduramıyorsun durumu

Hayattaki ilk cinsel yakınlaşmalarda şu anki his ve tecrüben yoktu, bu durumda da böyle bir şeyi yaşayarak onları mutlunetmeyi düşünmemişsindir. Ayrıca ben bunu seni mutlunetmek için yaşamadım, seninle yaşamak istediğim için yaşadım, demek ki değerleriyle bu noktaya gelmemişim diyebilirsin.

Neden bunun onları mutlu etmek için yaşadığımızı düşünüyorlar ki, beden bizim onları mutlu etmek için bir şey yaşamak zorunda değiliz. İstersek yaşarız. Diğerleriyle istememişsin, hepsi bu kadar. Ayrıca kan herkesten gelmiyor. Mutlaka bir zorlanma, bir engel aşma hissi olmuştur ve bu his de bakire olduğunu ispatlamaya yeterlidir. Bunu da geçiyorum, inanmıyorsan gidebilirsin ben yalan söyleme ihtiyacı hissetmedim, kanamamış olmak da suç değil kadınların en az yarısı kanamıyor hepsi ispat yapmak zorunda mı diye sor

Tırnak işaretlerini biraz yanlış kullanıyorsunuz, o yüzden karışık olmuş. Sevgiliniz için geçmişe takılmıyor deyip duruyorsunuz ama takılmadığı hali buysa takıldığını merak ettim doğrusu. Kendinizi kandırmayın. Adam bal gibi de bununla yatıp bununla kalkıyor. Yarın bir kavgada önünüze getirmesi muhtemel.

Bir arkadasim 1 yil yasadigi iliskiden sonra kanama oldu
Sevgiliniz daha once birliktelik yasanadigina emin mi acaba
Ilk dokunuslari nasildi tecrubeli miydi yoksa eli ayagi titriyormuydu

Ya ona bakarsan bekarsınız, yakın vadede evlenmeyeceksiniz. Ayrılırsanız ona hiçbir şey olmayacak ama sen gelecek ilişkinde de böyle bir adama denk gelirsen neler yaşayacaksın, bir fikri var mı o öküz bozuntusunun. Evlenmek için senet mi imzaladınız. İlk olup olmamayı bu kadar takan adam sen tam birliktelik istesen bile dur bu benim için özel senin için de öyledir, gel bunu evleneceğimiz zamana bırakalım deseydi. Geçsin bu ayakları, bakireydin veya değildin, artık kesin olarak değilsin ve bunu o adamla evlenmeden yaşadın. Bunu birlikte yaptınız. Kirli hissetme, o öküzün sana böyle hissettirmesine de izin verme, sana kirli hissettiriyorsa kirleten de o şu anda. Ay boğasım geldi sevgilin olacak kazmayı
İlişki sırasında kadınların çoğu odaklanmak içşn gözünü kapatır, kaldı ki acı ve kaygı hisseden herkes her olayda gözlerini bir süre kapalı tutar. Kusura bakma ama sevgilinde biraz salaklık var. Kendi gözleri hep açık mı, cimcir bakalım ilk anda gözlerini açık tutacak mı?

Anlamadım zaten her şeyi yaşamışsınız, sevişmişsiniz birileriyle. Olay sadece penisin vajinaya girip girmemesi mi? Yani o kanı illa kendisi mi akıtacak başkasıyla her şeyi yaşamanızı normal karşılıyor da bunu neden detaylıca soruyor? Siz sizsiniz karakterin de aynı, ha biriyle birlikte olmuşsunuz ha olmamışsınız ne değişiyormuş. Ben sana yanlış bir şey yaşamadığımı düşündüğüm için her şeyi anlattım ben anlatmasam bunları da bilemezdin, biriyle tam olarak birlikte olmak benim için yanlış bir durum değil olsaydı söylerdim beni sorgulayıp durma diyin.

İnandırmaya çalışmayın. Onu ne ilgilendirir ya kiminle öpüştünüz, kime sürtündünüz! Hiç taviz vermeyin, böyle şeyler gelecekteki aile huzuru için anlatılmaz. Ha karşınızdaki bekarete çok önem veriyordur, siz de bakire değilsinizdir, detaya girmeden isterseniz durumu bildirebilirsiniz; sizin hikayenizde böyle bir birliktelik de yok. İlk evliliğimin bitme nedenlerinden biridir her şeyi anlatmış olmak. Şimdiki aklım olsa ne konuyu açarım ne de açtırırım. Sakın, sakın…

Bir arkadasim 1 yil yasadigi iliskiden sonra kanama oldu
Sevgiliniz daha once birliktelik yasanadigina emin mi acaba
Ilk dokunuslari nasildi tecrubeli miydi yoksa eli ayagi titriyormuydu
Titriyordu..ayrıca cidden yorumların ve bakış acını begendigimden ablam bi şey danısıcaö rica ederim kafanı sisirirsem söyle.. şöyle ki araştırdım gördüm “geçmişe dair kıskanma” diye bir şey varmış. Yani kanama gelmemesini elbet onemsemeyen kdr onemseyen de doğal ancak, “geçmiş de onun hayatındakiler nasıldı , tanışma şekli, sohbetleri..” gibi gibi şeyleri takmak kıskanmak.. yani elinde olmadan .. destek olmaya ve sevgimi ilgimi his ettirmeye çalışıyorum. Olayın kaynağını yeni kavramaya basladım. Bu takıntı kadınlarda da olabilirmis. Yani “geçmiş de nerelerde gezdi oralarda benimle gezerse özeli olamam ilki olamam kaç tane sey yaptı denemedigi kaç tane şey var benimle yapacak ilki yokmu “ gibi bi seymis. Ama çok saçma...

Evet kadinlarda da var yani bende de
Ama ilk zamanlar vardi neden daha once tanismadik neden herseyi birbirimizde yasamadik diye
Ama gecmis gecmiste kalir
Yaşadığımız hersey de tecrube olarak kalir hayatimizda
Beni ben yapan yasadiklarim
Belki daha tecrubesiz sabirsiz olurdum
Bazen keske yasamasaydim dedigim sey cok ama ne gelir elden
Hersey cahilligimdeydi insanlara cok guvenmemdeydi
Ama gecti bitti

Anlatmasaydınız daha iyi olurmuş gibi cünkü hiçte sorum etmicek bi tipe benzemiyor. Tamam dürüstlük yapıp anlatmışsınız ama bukadar detay bilmek istemesi neden? Sadece ona ben sana herseyimi anlattım bu konu hakkında tek bir süphe duyuyosan bitirelim bu işi diyebilirsin. Bişey saklayacak olsam yasadığım hiç bir olayı anlatmazdım diyin. Gecmiş gecmişte kalmışsa isterseniz bakire olmayın onu alakadar etmez. Size artık gecmişiniz ve baskasıyla yasadığınız özel Şeyler hakkında soru sormasına izin vermeyin.

Geçmişime saygı duyuyor ama didik didik didikliyor sakladığın şeyler var diyor nasil bir saygı ki? Geçmişinize saygı duymak zorunda da değil, onu ilgilendirmiyor çünkü. Onu ilgilendirmeyen konulara burnunu sokmasın.

Karşılıklı olarak bu duyguları yakalamışsınız ve bu hayatta çok nadir bulunabilecek eşsiz bir duygu.Birbirinize ve birlikte neler yaşayacağınızın heycanına kendinizi bırakmak yerine geçmişe takılıp kalmak niye..Hayatta herkesin kadın veya erkek iyi kötü tecrübeleri oluyor ve bu çok doğal birşey. Geçmişe değil geleceğe odaklanmanızı tavsiye ederim. Güven bu şekilde sarsılmıyor, sadakatsizlikle, verilen sözlerin tutulmamasıyla sarsılır güven. Odağınızı karşılıklı olarak buna çevirin , eskileri açmayın ve yakaladığınız duyguların kıymetini bilin lütfen. Siz her ne yaşarsanız yaşayın her zaman çok değerlisiniz lütfen bunu unutmayın. Yaşananlara tecrübe olarak bakın ve cinselliği yaşamak isteyip istememek sadece ve sadece sizin kendi kararınıza bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…