DOgru suskun tavır sergilememeliym diorum ona da yapmadıgım şeyi yaptım gibi söyleyemem diye. Dedikleriniz cidden mantıgıma uydu. Bu arada geçmişi kıskanmak diye birşey varmış acaba erkeklein çoğunda bu mı var. Yani anlatılanlardan şüphe duymaları çoğunlukla kıskanma takıntsndan dogarmıs. Yenı ogremdım okudum nette.Sevgilinize, sizin bu konudaki ozguveninizi gösterin. "Ben böyle biri değilim, cinsellik yaşadım diye kendimi eksik ya da kirli görmüyorum dolayısıyla saklayacak biseyim de yok, yapmış olsaydım yaptım derdim hiç de cekinmezdim, sen benden bu şekilde şüphe ederek benim kişiliğime hakaret ediyosun aslında" gibi konuşun. Böyle durumlarda alttan almak, suyuna gitmek pek işe yaramiyo maalesef, siz alttan aldıkça karşıdaki demek çekindiği bişey var ki sessiz kalıyor diye dusunuyo, dik bi duruş sergilemeniz lazım. Neticede gerçekten ilişki yaşamış da olabilirdiniz ki bu sevgilinizle yasamissiniz, şimdi bu sevgilinizden ayrilirsaniz sonraki sevgilinize"hayır hiç ilişkiye girmedim" diye yalan mı soyluceksiniz? Neden yapasiniz ki, böyle biseyi yalnızca bakire değil diye kendini değersiz gören ozguvensiz insanlar yapar. Siz öyle biri misiniz? Meseleyi bekaretten çıkarıp kendi kişiliğinize çevirin ve oradan tartışın. Yalancilikla itham ediliyosunuz ve bu hiç hoş değil
Gercekten mi. Bzim evlenmemıze uzun süre var. Maddiyat acısından. Bu takntı sevgiyle duzeliyor mu diyorsun evlilik olsa da olmasa da. Biz takıntı diyoruz ama bu hastalık gibi bi ad a sahipmis galiba nette okudm geçmişi kıskanmak diye birşey varmıs öyle mi acaba durum diyorum ama sanmam da sanki anlattıklarıma inanmıyor. İnanıyor ama eksik anlatmısım gbi suphe içinde. Ben ileri derece birşey yapmadığıma dair inadımı sürdürüyom. Evlenmden nası çözüm bulacagım acaba.Benim eşimde geçmişe takılan biriydi çok fazla kurcalardı beyni. Bakire olmadığımı biliyordu zaten ondan önce sadece 1 kez ilişkiye girmiştim. Sevgiliyken eşimle birliktelikte yaşadık. Tabi erkeklerin beyni farklı çalışıyor. Bu durumu başlarda çok sorun etti sürekli tartışma çıkıyordu sudan sebepten ama konu her seferinde geçmişime geliyordu. Bir gün yine tartışırken olmuyor böyle evlenelim karım ol dedi aradan 1 sene geçmeden de evlendik. Şuan çok şükür tartışsak bile bu mevzular önümüze gelmiyor. Sevgi herşeyi çözüyor bence.
yaptık. iliski sırası kanamam gelmedi bnde sasırdım önce takıntı yaptı (onemsemiyor aslında sadece ona doğruyu anlatmamısım gibi hisse girdi) sonra duzeldik. Ancak aklı gecmisimle ilgili paylastıklarımda kaldı. Hani sanki eksikleri varmış gibi anlattıklarının dedi. Mesela belli süre aralıkları ile geçmişi sorardı bende cevap verirdim ama cevaplarım zamanla ufak değisime uğrardı “aa şöyle de olmuş yeni hatırladım” derdim ama “aşırı acayip büyük” şeyleri söylemeyi atlamadım tabi sonradan hatırlayıp eklediklerim ufak şeylerdi. SOnradan dedi ki tamam bunları uzun zaman önce yasamıssın unutup bazı şeyleri detayları şimdi hatırlaman normal ama sanki eksik anlatıyorsun ağzından birşey kaçacak gibi deme moduna girdi .dedim bende yapmadım ileri drece birşey yaptım desem yalan olr ki dedim. Kalben inanıyorum beynim savaş açıyor sadece beynime karşı sen kazan ikna et beynimi diyor. Erkeklerde genelde geçmişe takıntı fazla cogunda. Anlayışsız biri değil ama takıntı ettiği şey, sanki eksik anlattığımı düşünmesi. Diyor tam taşları oturtuyorum yapmamıştır diyorum sonra birşeyler diyorsun aklım değişiyor dedi. “O zmnki karakterimle su anki ben aynı değil o zamanla şimdiden farklıyım zaten “ dedim. Yani dediği şey, istekli bi kadınım ileriye gitmede sakınca görmedigimi de bildiğinden “nasıl olr da en azından erkgi memnun etme açısından şunu şunu yapmadın” diyor. Birbirimize cinsellik acısından da mutlu olacağımız şeyleri bulur yaparız rahatıma düşer bu konuda mutlu olmam onun için önemli. HAni demek istediği “sanki eksik anlatıyorsun su an erkeğini yani beni mutlu etmeyi onemsiyorsun ama nasıl olrda geçmiş de ki ilişkilerinde soguk olmussun ki karşındakine. Kalbim inandı beynim kaldı” diyor kısaca. . . .Sevişin bence tecrübeli mı tecrübesiz mı anlarsın
Aynen oyle dogru soylemıs anlasılıoduSevişin bence tecrübeli mı tecrübesiz mı anlarsın
Yani sevgi düzeltiyor ama bu kişinin kendisine bağlı bir şey kesin düzelir diyememGercekten mi. Bzim evlenmemıze uzun süre var. Maddiyat acısından. Bu takntı sevgiyle duzeliyor mu diyorsun evlilik olsa da olmasa da. Biz takıntı diyoruz ama bu hastalık gibi bi ad a sahipmis galiba nette okudm geçmişi kıskanmak diye birşey varmıs öyle mi acaba durum diyorum ama sanmam da sanki anlattıklarıma inanmıyor. İnanıyor ama eksik anlatmısım gbi suphe içinde. Ben ileri derece birşey yapmadığıma dair inadımı sürdürüyom. Evlenmden nası çözüm bulacagım acaba.
Valla varsa da var yoksa da yok, sorunu olan terapiste gitsin kardeşim kimse beni kukuma ömrüm boyunca gözüm gibi bakıp kendisine saklamadim diye suclayamaz. Ayrıca suçlayacaksa bile, en azından o hassasiyette birinin benimle yatmamış olması gerekir. Yani sevgilinizin mantığı baştan yanlış.Bu arada geçmişi kıskanmak diye birşey varmış acaba erkeklein çoğunda bu mı var.
Çelişkide kalması normal geldi bana. Siz geçmişinizde bişeyleri yarım yamalak yaşadığınızı söylemişsiniz. Onunla birlikte olunca bozulma olmayınca kafası karışmış.yaptık. iliski sırası kanamam gelmedi bnde sasırdım önce takıntı yaptı (onemsemiyor aslında sadece ona doğruyu anlatmamısım gibi hisse girdi) sonra duzeldik. Ancak aklı gecmisimle ilgili paylastıklarımda kaldı. Hani sanki eksikleri varmış gibi anlattıklarının dedi. Mesela belli süre aralıkları ile geçmişi sorardı bende cevap verirdim ama cevaplarım zamanla ufak değisime uğrardı “aa şöyle de olmuş yeni hatırladım” derdim ama “aşırı acayip büyük” şeyleri söylemeyi atlamadım tabi sonradan hatırlayıp eklediklerim ufak şeylerdi. SOnradan dedi ki tamam bunları uzun zaman önce yasamıssın unutup bazı şeyleri detayları şimdi hatırlaman normal ama sanki eksik anlatıyorsun ağzından birşey kaçacak gibi deme moduna girdi .dedim bende yapmadım ileri drece birşey yaptım desem yalan olr ki dedim. Kalben inanıyorum beynim savaş açıyor sadece beynime karşı sen kazan ikna et beynimi diyor. Erkeklerde genelde geçmişe takıntı fazla cogunda. Anlayışsız biri değil ama takıntı ettiği şey, sanki eksik anlattığımı düşünmesi. Diyor tam taşları oturtuyorum yapmamıştır diyorum sonra birşeyler diyorsun aklım değişiyor dedi. “O zmnki karakterimle su anki ben aynı değil o zamanla şimdiden farklıyım zaten “ dedim. Yani dediği şey, istekli bi kadınım ileriye gitmede sakınca görmedigimi de bildiğinden “nasıl olr da en azından erkgi memnun etme açısından şunu şunu yapmadın” diyor. Birbirimize cinsellik acısından da mutlu olacağımız şeyleri bulur yaparız rahatıma düşer bu konuda mutlu olmam onun için önemli. HAni demek istediği “sanki eksik anlatıyorsun su an erkeğini yani beni mutlu etmeyi onemsiyorsun ama nasıl olrda geçmiş de ki ilişkilerinde soguk olmussun ki karşındakine. Kalbim inandı beynim kaldı” diyor kısaca. . . .