• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz eski konuştuğunu(Sevgilisi değil sadece konuşmuş) fake hesaptan stalklıyorsa napardınız?

Sevgiliniz eski konuştuğu kişiyi fake hesaptan merak edip bakıyor olsaydı;

• Ayrılırdım

OY: 49 71,0%
  • Affederdim

OY: 0 0,0%
  • Olabilir ne var bunda?

OY: 3 4,3%
  • Ara verirdim,bir süre konuşmazdım

OY: 17 24,6%

• Ankete Katılan
    69

senaaa06

motive etmeyi seven birisi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
39
6
18
Gerçekten yardıma ihtiyacım var bu yüzden dürüst bir şekilde cevaplarınızı bekliyorum.

Diger konulari hesaba katarak soruyorum: Sen hala su hödükten ayrilmadin mi kiz?
Hata yapan benim biliyor musun :( Ortada bir aldatma yok.Aslında sevgilimi seviyorum ama bir keresinde fake hesabımdan önceki konuştuğum kişinin arkadaşını takip ediyordum işte sırf merak uğruna benim için bir değeri yoktu ama işte sevgilim kendine yediremiyor :(
Üzdüğüm için ayrılıp ayrılmamak arasında gelgitler yaşıyorum

Hata yapan benim biliyor musun :KK43: Ortada bir aldatma yok.Aslında sevgilimi seviyorum ama bir keresinde fake hesabımdan önceki konuştuğum kişinin arkadaşını takip ediyordum işte sırf merak uğruna benim için bir değeri yoktu ama işte sevgilim kendine yediremiyor :KK43:
Üzdüğüm için ayrılıp ayrılmamak arasında gelgitler yaşıyorum

Kizim bak öncelikle yaptiginin sacma oldugunu kabul et tamam. Ama sen kendini hep fazla eziyorsun farkindamisin. Diger konularin da hep öyle. Niye kendini sevmiyorsun? Öz saygini alip götüren ne? Yargilamadan soruyorum.

Back