• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz eski konuştuğunu(Sevgilisi değil sadece konuşmuş) fake hesaptan stalklıyorsa napardınız?

Sevgiliniz eski konuştuğu kişiyi fake hesaptan merak edip bakıyor olsaydı;

• Ayrılırdım

OY: 49 71,0%
  • Affederdim

OY: 0 0,0%
  • Olabilir ne var bunda?

OY: 3 4,3%
  • Ara verirdim,bir süre konuşmazdım

OY: 17 24,6%

• Ankete Katılan
    69
Sizce böyle hayat çok zor değil mi? Yani bu kadarı abartı değil mi? Düşünsenize evinizin ihtiyaçlarını almanıza ya da atıklarını sizin atmanıza izin verilmiyor, öz halanızın oğluyla tokalaşamıyorsunuz bile. Aşırı aşırı kıskançlığın çok sevmekten kaynaklandığını düşünmüyorum açı

Karı koca çok iyi denk gelmişsiniz. Tencere kapak misali. O kıskançlığı dan çöp attırmıyor siz kuzenlerin sosyal medyalarına bakmasına izin vermiyorsunuz.

Bana da Allah muhabbetinizi arttırsın bizlerin evlerinden de ırak olsun bu zihniyet demekten başka bir şey gelmiyor...
[/

Şahsen 3 yıldır evliyim sabah ekmek almaya yada çöpümu atamam görümcem kaynanam yapar eşimin kıskançlığın dan
Böyle adamların gözü hep dışarıdadır, her kadın her şekilde dikkatlerini çeker. Her erkeği de kendileri gibi zannederler o yüzden eşlerini hastalık boyutunda kıskanırlar

Son düzenleme:
Back