• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliniz eski konuştuğunu(Sevgilisi değil sadece konuşmuş) fake hesaptan stalklıyorsa napardınız?

Sevgiliniz eski konuştuğu kişiyi fake hesaptan merak edip bakıyor olsaydı;

• Ayrılırdım

OY: 49 71,0%
  • Affederdim

OY: 0 0,0%
  • Olabilir ne var bunda?

OY: 3 4,3%
  • Ara verirdim,bir süre konuşmazdım

OY: 17 24,6%

• Ankete Katılan
    69
Dünya sadece o adamın etrafında dönmüyorsa bu boşa uğraş niye salla gitsin devam etsin ne yapıyorsa.

Açtığınız konulara ithafen benim fikrim; siz ikiniz birbirinize uygun değilsiniz..Bu ilişkinin sonu gerçekten yok.Bu başkalarını stalklama merakı (eğer sizi başka bir üyeyle karıştırmıyorsam) sizin ilişkinizin sonu olacak gibi.

Gerçekten yardıma ihtiyacım var bu yüzden dürüst bir şekilde cevaplarınızı bekliyorum.
Eski sevgilisini takip eden unutmamış demektir. O yüzden siz ayrılmasanız bile kızdan yeşil ışık gördüğü anda sizi bırakacaktır

Gerçekten yardıma ihtiyacım var bu yüzden dürüst bir şekilde cevaplarınızı bekliyorum.
Ergen değilseniz böyle bı soruyu bize sormazsiniz bile .çünkü bariz belli tekme atmanız gerektigi

Ayrılırdım.
Benimleyken başkasını düşünüp hayatını merak ediyorsa zaten beni çokta sevmiyordur.

Şahsen 3 yıldır evliyim sabah ekmek almaya yada çöpümu atamam görümcem kaynanam yapar eşimin kıskançlığın dan
Sizce böyle hayat çok zor değil mi? Yani bu kadarı abartı değil mi? Düşünsenize evinizin ihtiyaçlarını almanıza ya da atıklarını sizin atmanıza izin verilmiyor, öz halanızın oğluyla tokalaşamıyorsunuz bile. Aşırı aşırı kıskançlığın çok sevmekten kaynaklandığını düşünmüyorum açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen 3 yıldır evliyim sabah ekmek almaya yada çöpümu atamam görümcem kaynanam yapar eşimin kıskançlığın dan
Sen kocanı kardes dedıgımız kuzenlerden kıskanıyorsun, kocan sana cop attırmıyor.
Hayat boyle yorucu ve berbat olmuyor mu?
Ben yorumlarını okurken boynuma kramp gırdı cunku.

Ayrılırım dedim ama sonra bir düşündüm, bazen biz de bakmıyor muyuz eskilere ne haldeler diye. Benim bakmisligim var mesela ama en ufak bir his barındırmadam, tamamen ne durumda diye meraktan. Ama sizinki konuştuğu kişiye bakmış sevgilisi vs değilmiş bilmiyorum. İnsan bir şeyler yaşadığı ya da zamanında güçlü duygular beslediği kişileri anımsayip merak eder. Öylesine konuştuğum birini stalklamak aklıma gelmezdi. Ayrılmak konusu tartışılır ama yine de sağlam bir rest çekmeyi gerektiriyor

Ben fake hesap işlerini pek sevmiyorum ama önemli olan sevgiliniz kullandığı fake hesabı sadece onu stalklamak için mi açmış olup olmadığı bence. Yani bir sürü insanı takip ediyorsa ayrılacak kadar da büyük bir olay değildir. Mesela benim fake hesabım olsa şu an bir şeyler hissetmesem de eskiden hayatımda olan insanları takip ederdim bu bir arkadaş da olabilir illa sevgili olmak zorunda değil sonuçta bir zamanlar hayatımda olan biriydi diye düşünerek. Meraklı bir insan olduğumu biliyorum ama yine de böyle şeylerle uğraşmak bana çirkin gelir o yüzden şahsen ben yapmazdım ama sevgiliniz de belki öylesine bakmıştır. Benim sevgilim olsa kızmazdım açıkçası.

Karı koca çok iyi denk gelmişsiniz. Tencere kapak misali. O kıskançlığı dan çöp attırmıyor siz kuzenlerin sosyal medyalarına bakmasına izin vermiyorsunuz.

Bana da Allah muhabbetinizi arttırsın bizlerin evlerinden de ırak olsun bu zihniyet demekten başka bir şey gelmiyor...

Back