Anket Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

• Ankete Katılan
    116
şıklarda yok ama gülerdim kaydirigubbakcemile3 :roflol:

ne alaka yaaa, tabiki kabul etmezdim, allahtan öyle olgunlaşmamış çocuk zihniyetli bi kocam yok, anlaşmamız çok zor olurdukaydirigubbakcemile5

kabul ederdım ama sen de gırmıyceksın derdım kısasa kısas hesabı =D

tabii ki kabul etmezdim... günümüzde internete girmemek ve bunu sevgiyle kıyaslamak...
sevgilimin kafasına birşey düştüğünden şüphe ederdim :))

konu internet değil başka birşey olsa yine kabul etmezdim...

tabii mantıklı açıklaması ve bana yasaklamak istediği şeyin ciddi zararları var da ben göremiyorsam bunu düşünürdüm... yine de böyle birşey olacağını pek sanmıyorum...

bu kadar mantıksız bi öneriyi önüme getiren sewgiliyi napayım yaaa...aklı başında insan artık internetin el ayak gibi bişey olduğunu bilir..öyle bi seçenek kabul etmiyorum ben ayrılırdım gitsin

beyınsız bır ınsan degılım ne yapıcama kendım karar verebılırım kımsenın yasak veya kural koymasına hıc gerek yok..begenmıyorsa kapı orda..

işim internette çalışmayı gerektiriyor. imkansız bu.

bana yapma etme diyen adam aslında kendi özgürlüğünüde kısıtlamıs demektir.. kıstasa kıstastır benım felsefem oda giremez nete bende onu men ediyorum netten tabıkıde

ona olan sevgime bu kadar saçma bi davranışla inanıcak olan kişinin sevgisinden şüphelenirim ben
ne yani internete girersem sevmiyo mu olucam

ne alaka yaaa onun sewgisiyle benım ınternetım ne alaka..guvenmıyorsa gule gule...ama baktım cok sevıyorum konusarak ıkna ederım edemezsem gırmıyorum derım gizli gırerım yada ayrılırım..yanı hersekılde yapcagımdan gerı kalmam

Şuan kızgın olduğum için söylüyorum bana girme diyosa kesin bi nane yiyodur kendi internette
ama normal zamanımda dese girmeyiveririm ne olcak ondan kıymetli mi

Allah iyiliğini versin senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…