Anket Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

• Ankete Katılan
    116
Kesinlikle kabul etmezdim,interneti yasaklamasının ne anlamı var ki....ne yapacağım sanki

beni seviyorsan interneti bana yasaklamazsın:40: bu boyle surer gider heralde karsılıklı:1:..karsı gelirdim bunu yapmaya hakkı yok:51:

bencede karşılıklı güven meselesi ama yinede erkeklere güven olmazz:34:ben ona yasaklardımm:1:

Saçmalık böyle bir şeyi kabul etmezdim ... İnternet hayatımızın her köşesinde lazım oluyor ...
Sevgimi bununla mı ölçüyorsun derdim ...

Allah'tan bitanem bunu diyebilecek dengesizlerden değil :16:

karşılığında o da internet kullanmayacaksa olur :) o vakit yerine beraber vakit harcamayı öneririm. yani günde kaç saat internet kullanıyorsam onun yerine okadar saat özel birşeyler yapmalıyız. gezi olabilir mesela

saçmalıkcogu arkadasıma sevgilileri böyle diyor sonrasında ıllakı bır halt cevırmıs cıkıyorlar facede felan gızlı konusmalar dıkkat et kısıtlama varsa kendı bırşeyler cevırıordur:3:

Niye sen devlet misin yassah mı kardeşim derim :ssz: pehh :ssz:

benım olmadıgm nette onun ne ısı var oda gırmezse bende gırmem cok önemlı dgıl.

''sevgimi bununla mı ölçeceksin be hırbo'' derim...ve tabi ki kabul etmem yani o ne öyle dünyadan mı kopcam onun icin...

Bende ona fuıtbol maçı izlemesini tamamen yasaklardım , yasağa uymadığındada internete girerdim

Back