Anket Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevgiliniz diyor ki; `Beni seviyorsan artık internete girmezsin`. Ne yapardınız?

• Ankete Katılan
    116
Çiftte olunsa sonuçta hepimiz bağımsız bir bireyiz:1closedeyes:

Bu tür yasaklar koyan erkeklerin güven sorunu yaşadıklarını düşünüyorumsengözlerimebaksanab

Annemden babamdan yasak görmemişim sevgilim mi bana yasak koyacak:1closedeyes:

Zamanında sırf bu tür yasaklar yüzünden dönüp arkamı gitmişliğimde vardır. Sevgi yasaklarla yaşanmaz. Karşındakini herşeyiyle seviyosan onun işlerine burnunu sokma erkek efendişakkıdı

O kadar da değil yani tek eğlencem zaten bu onuda elimden alırsa burnundan getiririm o da zaten pes edip tmm gir aşkım der :roflol:

internet, benim hayatımda sevdiğim insanla arasında tercih yapamayacağım bir vazgeçilmezliğe sahip değil :kahve:

bana bir gerekce göstrermesi gerekli
ayriyeten kiyameti koparirim ne demek bana güvenmiyormuda interneri yasakliyor

benim sevgi böyle sacma bi konu icin kullanmasına cok kızardım Çok üzgünüm çoook

arada internet yüzünden tartışmalar yaşıyoruz yaşamıyoruz degil ama böyle kıyaslamalar ne o yapar ne de ben yaparim.

gezdiğim sitelere karışabilir ama internete asla.sonuçta ben neyi nerede ne zaman yapacağını bilen biriyim .hangi siteye gireceğimi biliorum.ilk başta benim karşıma böle bi yasakla çıktı.bende gerekçesini anlattım girmemin.tamam dedi :)

internete girmekle,aramızdaki sevginin zaten gerçek sevgi olmadığına inanır ayrılırdım ondan:dilcikar:
çünkü internete girmekle sevgimi bağdaştıran bir insan ilerde daha farklı yasaklarda koyar bana
sonuçta ben kendini bilen ve interneti nasıl ne şekilde kullanmasını bilen bir insanım..
böyle saçma sapan yasakalara gelmem..:icecream:

De get işine be derdim :mymeka: Mantıklı bişey istesin canımı yesin ama internet ne alaka ne zararı var ki benim internetimin ona..Hadi başka erkeklerle fingirdesem neyse yasaklasın da tatlicadiarzu Öyle bişey söz konusu bile olamayacağı için bu isteğini kabul etmezdim..

sevgimi böyle komik şartlara bağlamakta ne oluyor:kahve:
dileğin dediği gibi daha az gir onun yerine şunu şunu yapalım dese tamamda,bir daha girmeyeceksin,bir daha şunu yapmayacaksın,bunu etmeyeceksin gibi zorlamalara her zaman karşıyım.
girmeyeceğim varsada inadına girerim:hooray:

yani yapacagım direk ne olur söylyeyim.. sende girme derim bu bir.. görürsem görürsün nasıl şart koyuluyomuş derim bu iki..
ona girmiycem derim ve gizliden girerim:))

oda girmiycekse sorun yok ama internete ben iş için mecbur girmeliyim. maaşımı verip, sigortamı ödeyip internete girme derse ve oda girmezse neden olmasın :)

dik kafalı bir yapım vardır asla yasağa gelemem tatlicadiarzu
girmeyeceksem bile girerim o öyle söyleyince
Ayrıca sevgimle interneti kıyaslama yapabiliyorsa benimle zaten işi olmaz güvenmiyor demektir bu :1closedeyes:

sende tv seyretmee birbirimizlle vakit geçirelim derdim ama zaten eşim böyle bir teklifi bana sunmazz kendisi zatenn internet vee bilgisayar hastasııı

Sevgilim, yani eşim oluyor :asigim: nedenini sorarım, mantıklı bir sebebi olmalı mutlaka, mantıklı bir sebebi varsa internete girmem.

böyle bir şey istemek çok çok saçma olurdu, kabul etmezdim...ve böyle bir sebepten dolaı bitirilecek bir ilişki var olmadı demektir...

Bu zor bir soru.... ne yapar eder onu ikna ederdim.
Öyle evliyiz diye birbirimizin hayatına ambargo koymaya
hakkımız yok bence. Yapılan yanlış birşey olmadığı
sürece yasaklara kesinlikle karşıyım.

o ne demek yaaa derm nalaka yaniii? o interneti ne amaçlı kullanıo die düşünürdüm kişi kendinden bilir işi dmii yani

sevdiğim insan yani eşim için biçok şeyden vazgeçerim internet sıfır kalır..

amaaa koca bi amaaa sevgiyi böyle saçma sapan bişiye konu edicek adamı severmiyim...

hayııırr....

açıklamasız kimse beni bişeye ikna edemez...

Saçma bir düşünce olduğu için kabul etmezdim

Bana saçma gelen hiçbir fikri kabul edemem kusura bakmasın

Ben neyi yapıp yapmayacak kadar akıl fikir sahibiyim Allah'ıma şükür :kahve:

Back