Sevgilinin travesti ile konuşması

1 yıllık ilişkim var ve evliliğe giden bir ilişki bu.Annem biliyor onun ailesi tamamen biliyor falan
Dün aksam birkaç ay önce birisi ile konuştuğunu gördüm mesajlarında.Sevgilin neden yok deyince belki var ne biliyorsun demis.Karsi taraf görüşelim mı deyince nerde falan demiş gorusuldu mu bilmiyorum muhabbet kapanmış ama ben yediremiyorum kendime.konuştugu kisi sonradan bayan olmuş birisi ve mesajlarda travesti hep seninle onu yapmak istiyorum bunu yapmak istiyorum tarzı konuşmuş.Simdi ben bu ahlaksızlığı ne yapayim
yavrucum en kotu ihtimal ilerde aldatilman degil.. en kotu ihtimal ilerde dermansiz bir hastalik kapman. tercihlerin bile bir siniri vardir. bunu kendine sakin yapma sakin aman diyim

travesti falan değil transseksüel ya da trans birey onun adı.her neyse konu sizin homofobikliğiniz ya da LGBTİ bireylere saygısızlığınız değil aldatılmış olmanız şu an.Cinsiyetten bağımsız olarak aldatılmışsınız bunun adı bu.Şimdi yapılması gereken en doğru şey yüzleşmeniz.

Ya aldatilmayi birak da cinsel egilimleri sapkinlasmis biriyle berabersin. Simdi lgbtciler beni topa tutar belki blmyorum da.. normal mi bir erkegin oyle biriyle cinsel icerikli konusmasi...
Kimisi demis kadin da olsa sindircek affetcek miydin diye de..hic degilse anormal egilimli degilmis derdin. Su an neye kime ne gozle bakacagini da kestiremezsin..

X