Sevgilinin travesti ile konuşması

Diylia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
19
14
30
1 yıllık ilişkim var ve evliliğe giden bir ilişki bu.Annem biliyor onun ailesi tamamen biliyor falan
Dün aksam birkaç ay önce birisi ile konuştuğunu gördüm mesajlarında.Sevgilin neden yok deyince belki var ne biliyorsun demis.Karsi taraf görüşelim mı deyince nerde falan demiş gorusuldu mu bilmiyorum muhabbet kapanmış ama ben yediremiyorum kendime.konuştugu kisi sonradan bayan olmuş birisi ve mesajlarda travesti hep seninle onu yapmak istiyorum bunu yapmak istiyorum tarzı konuşmuş.Simdi ben bu ahlaksızlığı ne yapayim

Son düzenleme:
H

Hayır acısını nasıl çıkarsam diyorum
Hiç yüz yüze falan geliyim deme bi kere. Mesajla bitir ilişkini. Ama tabi ağır konuş nasıl bi pislik olduğunu travestilerle ilişki yaşayacak kadar iğrenç bi insan olduğunu vs falan yaz artık o senin yaratıcılığına kalmış. Sonra da engeli bas. Yazarken benim bile midem bulandı..

Fragmanı izlemişsin hoşuna gitmemiş illa evlenip filmi ve sonunu görme bence bundan farkli şeyler yaşamazsın evlenirsen .içinde hep şüphe olur .Adam bir yıllık sevgilisini aldatiyorsa karisini da aldatir bunu unutma.üstelik travesti ile konuşmuş demekki farklı ilgi ve fantazileri var demekki

Psikolojik olarak size farklı geliyor olabilir şu an karşı tarafın cinsiyet olayı. Ancak aldatılmışsınız bence kendinizi hırpalamayın. Bu olayı bildiğinizi, öğrendiğinizi söyleyip ayrılın. Yani çünkü sevgilinizin ilgi duyduğu cinsiyet farklı olabilir, fantezi üretmiş olabilir ileride sizi daha da zorlayacak şeyler şimdi önünüze serilmiş,kesip atın hemen

Fragmanı izlemişsin hoşuna gitmemiş illa evlenip filmi ve sonunu görme bence bundan farkli şeyler yaşamazsın evlenirsen .içinde hep şüphe olur .Adam bir yıllık sevgilisini aldatiyorsa karisini da aldatir bunu unutma.üstelik travesti ile konuşmuş demekki farklı ilgi ve fantazileri var demekki
Kesinlikle katılıyorum. Benzer bi olay yaşamıştım. Biseksüel olduğunu öğrenmiştim ve iğrenç düşünceleri vardı.

İntikam almaya çalışmak üzüntü katsayini artirir,daha çok muhatap olursun.
Ne yapacaksın sende mi travesyi ile mesajlasip acı vereceğini saniyordun.
Konu net gözü dışarıda ve tercihleri de hoş değil. Aldatilmanin iyisi kötüsü olmayacağına göre yol yakınken kurtar kendini.

X